do not visit
Optimalprint Optimalprint
7,8" 10" 17066
7,8/10 (17066 anmeldelser)
-50% på aluminiumstrykKode: ALUMSTRYKTDK | Slutter: 28/05
dage
timer
minutter
Sekunder

Få dine aluminiumsudtryk inden jul

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!
Hurtig levering & 100% tilfredshedsgaranti
7,8 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Få farverne på dine tryk til at skille sig ud

1 Vælg form:
2 Vælg størrelse:
Tilpas

Oplev vores sortiment af vægkunst

Kombiner dine bedste fotos i en collage

Kan du ikke vælge det perfekte foto? Vis dine minder i en collage ved hjælp af vores gratis fotoskabeloner. Perfekt til at skabe kunst for specielle lejligheder.

Børstet aluminiumstryk

Vores børstede aluminiumstryk tilføjer tekstur og dybde til dine fotos. Denne trykstil ser særligt smuk ud med sorte og hvide fotos. Hvide farver bliver ikke trykt, så hvide områder på dine fotos skinner igennem i en iøjnefaldende metallisk sølvfarve

Nem at hænge op!

At hænge din aluminiumstryk op er ligetil og problemfrit. Vi leverer et system til ophængning og gratis instruktioner for hvert tryk. Den inkluderede polstring giver indtrykket af, at dit tryk svæver på væggen.

Vores højkvalitets aluminiumstryk er premium, holdbare og til en overkommelig pris

Aluminiumstryk - den perfekte løsning til dekoration af vægge

Søger du efter et metalprint til at fastfryse dine yndlingsfotos? Så benyt dig af vores tjenester til at trykke dit foto på aluminium for de bedste resultater!Aluminiumstryk kan være den perfekte mulighed for at dekorere vægge eller fejre en lejlighed med noget særligt.


Og med aluminiumstryk af høj kvalitet fra Optimalprint kan du skabe unikke rammer til at fastfryse dine yndlingsminder i lang tid. Vi trykker på aluminiumsplader til overkommelige priser og hurtige leveringstider, så du ikke behøver at vente i dagevis.

Aluminiumstryk - omdan dine mest fantastiske billeder til iøjnefaldende aluminiumstrykVores fototryk på aluminium kan være en fantastisk måde at indramme dine dyrebare minder til dit hjem eller kontor på. Men hvad er et aluminiumstryk, og hvorfor er det en bedre mulighed end "normale" fototryk? Aluminiumstryk er præcis, hvad de lyder som – billeder, der er trykt på aluminiumsplader.


Som sådan er metaltryk som aluminiumstryk ret holdbare og næsten totalt modstandsdygtige over for skader forårsaget af korrosion eller rust. Derfor er de velegnede til forskellige forhold som høj luftfugtighed indendørs.

Metaltryk - skab et varigt indtryk med vores metaltryk af høj kvalitetVores kunsttryk på aluminium er trykt på aluminiumsplader af høj kvalitet for at bevare og forbedre dine fotografiers livlighed.


Trykteknologien med høj opløsning holder desuden detaljerne intakte og tilføjer dybde og tekstur til billederne. Så du kan stole på os til selv de mest "komplekse" fototryk på aluminium.


Denne trykstil fungerer bedst til sort-hvid tryk, primært fordi det hvide ikke trykkes på arket. Som følge heraf får de hvide dele af dine fotos en metallisk sølvglans, hvilket gør dem endnu mere naturtro! Du kan dog også stole på os for farvede metaltryk med samme præcision og livlighed.


Den blændfri finish på aluminiumstrykkene giver desuden et elegant og sofistikeret udseende, så de kan supplere enhver indretning eller farveskema. Samtidig modstår overfladen på aluminiumstryk ridser og vandrelaterede skader.


Og ikke nok med det, alle vores aluminiumstryk er lamineret hele vejen, hvilket gør dem optimalt fugtresistente. Med andre ord kan du hænge dem både indendørs og udendørs (f.eks. på terrassen) uden at bekymre dig om deres holdbarhed.


Med hensyn til vedligeholdelse skal du tørre aluminiumstrykkene af med en blød og ren klud eller en børste med bløde børster for at fjerne snavs, støv og løstsiddende snavs. Og de vil blive lige så gode som nye igen!

Aluminiumstryk med foto - Vis dine yndlingsbilleder frem på vores levende aluminiumstrykVi forstår, at ikke alle har de samme krav til størrelse og orientering med hensyn til aluminiumstryk. Derfor tilbyder vi tilpasningsmuligheder til at trykke fotos på aluminium.


Det eneste du skal gøre, er at gå ind på vores hjemmeside og klikke på vægkunst - skab dit eget design – aluminiumstryk. Her finder du mulighederne for at vælge form (firkantet, portræt eller landskab) og størrelse, som bl.a. omfatter:


• 20x30 cm


• 20x60 cm


• 30x40 cm


• 30x45 cm


• 30x90 cm


• 40x50 cm


• 40x60 cm


• 45x60 cm


• 50x70 cm


• 50x75 cm


• 60x80 cm


• 60x90 cm


• 70x100 cm


Når du har valgt den ønskede form og størrelse, klikker du på "tilpas" for at uploade billedet til dit aluminiumstryk. Du kan vælge det ønskede layout til tryk af et eller flere billeder (collage). Så du skal ikke være nervøs, hvis du ikke kan vælge det rigtige billede til dit tryk på alu, da du kan trykke dem alle!


Dertil kommer, at vi tilbyder to typer af aluminiumstryk - standard og børstet, hvor sidstnævnte tilføjer mere dybde og tekstur til dine aluminiumstryk.


Tænker du, at den nuværende størrelse eller layout ikke vil være det rigtige til billedet? Intet problem - du kan nemt ændre layout, format, efterbehandling eller størrelse på personaliseringsvinduet. Og priserne for dine aluminiumstryk vil være synlige i overskriften, når du foretager ændringerne.


Du kan også gemme det aktuelle fremskridt på dit design og komme tilbage senere for at færdiggøre det - vi ønsker, at give dig mulighed for at tage dig god tid til at skabe dit mesterværk!

Hvad tilbyder vi ellers?Alle vores aluminiumstryk leveres med et supplerende ophængningssæt til nem gør-det-selv-installation. Derudover giver den specialiserede afstandsplade, der er inkluderet i sættet, et udseende af, at rammen svæver på væggen. Men du er velkommen til at se vejledningen, hvis du skulle støde på nogen problemer.


Udover det er der her nogle andre grunde, der gør Optimalprint til et af de bedste på markedet:


• Gennemsnitlig Trustpilot-score på 9 ud af 10 for kundetilfredshed


• 100% kvalitetsgaranti på aluminiumsprints i 14 dage fra købsdatoen


• Udvidet 30-dages garanti ved tilmelding til et prisbilligt medlemskab


• Redigeringsværktøj tilgængelig for website- og app-versioner


• Stort udvalg af designlayouts til metaltryk (Danmark)