do not visit
-50% på aluminiumstrykKode: ALUMSTRYKTDK | Afslutte: 05/02
dage
timer
minutter
Sekunder

Få dine aluminiumsudtryk inden jul

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!
Hurtig levering & 100% tilfredshedsgaranti
7,6 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Få farverne på dine tryk til at skille sig ud

1 Vælg form:
2 Vælg størrelse:
Tilpas

Oplev vores sortiment af vægkunst

Kombiner dine bedste fotos i en collage

Kan du ikke vælge det perfekte foto? Vis dine minder i en collage ved hjælp af vores gratis fotoskabeloner. Perfekt til at skabe kunst for specielle lejligheder.

Børstet aluminiumstryk

Vores børstede aluminiumstryk tilføjer tekstur og dybde til dine fotos. Denne trykstil ser særligt smuk ud med sorte og hvide fotos. Hvide farver bliver ikke trykt, så hvide områder på dine fotos skinner igennem i en iøjnefaldende metallisk sølvfarve

Nem at hænge op!

At hænge din aluminiumstryk op er ligetil og problemfrit. Vi leverer et system til ophængning og gratis instruktioner for hvert tryk. Den inkluderede polstring giver indtrykket af, at dit tryk svæver på væggen.

Vores højkvalitets aluminiumstryk er premium, holdbare og til en overkommelig pris

Holdbare og levende aluminiumstryk | Optimalprint

Vores aluminiumstryk er en fed og moderne måde at vise dine yndlingsfotos på med utrolige detaljer. Disse tryk, der er trykt præcist på aluminiumsplader af høj kvalitet, genskaber dine yndlingsminder i høj opløsning og med levende farver.

Klarhed og livlighed med præcis tonale graduering

Optimalprint bruger en professionel trykproces til at indfange hver eneste detalje i dit foto, så det kan gengives med utrolig troværdighed. Og med vores præcise tonale graduering kan du være sikker på, at dine minder vil blive gengivet præcist og smukt i detaljer.

Stabilitet møder elegance

Den blændfri finish på vores aluminiumstryk sikrer, at dit foto vil se elegant og sofistikeret ud, mens den holdbare aluminiumsbagside beskytter dit print mod ridser, falmning og vandskader. Vores aluminiumstryk er omhyggeligt lamineret og er også fugtbestandige, hvilket gør dem perfekte til indendørs- eller udendørsbrug. Der følger et ophængningssæt med hvert tryk, så du nemt kan montere dit tryk på enhver væg.