do not visit
Optimalprint Optimalprint
7,8" 10" 17095
7,8/10 (17095 anmeldelser)
50% rabatKode: KORTDK | Slutter: 11/06
7,8 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed
Trykt i Danmark & 1 - 2 dage levering

Samlet design med vores matchende sæt

De fleste af vores designs fås i matchende sæt, som giver dig og dine gæster en samlet stil. Matchende sæt inkluderer save-the-date kort, invitationer, S.U. og produkter til selve bryllupsdagen og takkekort.

Bestil personlige prøver

Er du stadig usikker på dit valg af kort? Vælg et design, gør det personligt med din tekst og billeder, og modtag din prøve inden for 2 hverdage.

Fantastisk kvalitet til overkommelige priser

Vælg en papirtype, der passer bedst til dit brevpapir: silkepapir har en glat overflade og en smuk finish, glansfuld papir får farverne til at se mere levende ud, og strålende hvidt mat papir er ideelt til kort uden fotos.

Ægte folie

Det bedste er lige blevet bedre! Premium kort med ægte folie som tilføjer 'lidt ekstra'. Vælg mellem guld, sølv eller kobber, hvad end der bedst matcher din smag.

Afrundede hjørner

Det hele ligger i detaljerne! Vores kort med afrundede hjørner er prikken over i'et.

Det hele er i detaljerne

Vælg vores premium kraftpapir kuverter med synlig tekstur og naturlige fibre for en mere luksuriøs korrespondance

Bryllupsinvitationer - del kærligheden!

Bryllupsdagen er en af de vigtigste begivenheder i en persons liv. Derfor har det invitationskort, som du skal sende ud, naturligvis et enormt potentiale til at gøre et godt førstehåndsindtryk på dine gæster. Skræddersyede, personlige bryllupsinvitationer lavet på Optimalprint er en fantastisk måde at vise alle, at dit bryllup er en unik begivenhed, der er værd at bruge tid på og beundre. Når du skaber skræddersyede bryllupsinvitationer, sikrer du, at hver eneste detalje på kortet, lige fra designet til de anvendte ord, perfekt skildrer jeres kærlighed, personlighed og bryllupstema.


Skræddersyede bryllupsinvitationer er også en fantastisk måde at få dine gæster til at føle sig specielle, fordi du har taget dig tid til at lave en bryllupsinvitation kun til dem. Og når du får nogen til at føle, at du værdsætter deres tilstedeværelse på din særlige dag, vil deres kærlighed og støtte helt sikkert følge med!<

Elegante bryllupsinvitationer

Vores store kollektion af elegante bryllupsinvitationer er omhyggeligt udformet med kærlighed i Danmark. De kan tilpasses helt, og du kan vælge design fra et bredt udvalg af stilarter, der spænder fra rustikt og elegant til finurligt og moderne. Derudover kan du tilpasse bryllupsinvitationer med dit valg af farver, temaer, skrifttyper og personlige ord. Men hvis du undrer dig over, hvorfor du bør vælge tilpassede bryllupsinvitationer frem for de grundlæggende invitationer, har vi svaret her.

Skab forventning

Personlige bryllupsinvitationer er gode, hvis du ønsker at skabe spænding og forventning hos dine gæster. Ved at sende bryllupsinvitationer, der er unikke og smukke, sætter du tonen for den store begivenhed og lader dine gæster vide, at de er på vej til en særlig oplevelse.

Afspejler din personlige stil

Personlige bryllupsinvitationer udtrykker din personlige stil, personlighed og temaet for begivenheden på en måde, som generiske bryllupsinvitationer ikke kan. I kan tilpasse kortene præcis som I ønsker takket være vores talentfulde designere og få et produkt, der virkelig repræsenterer jer som par.

Få gæsterne til at føle sig specielle

Personlige bryllupsinvitationer, der kan tilpasses, viser, at du værdsætter dine gæster, og at det er vigtigt, at de er til stede ved din store begivenhed. I har trods alt taget jer tid til at skabe noget, der er noget helt særligt i stedet for at nøjes med noget generisk.

Gør begivenheden mindeværdig

Dit bryllup er en særlig og unik begivenhed, og personlige bryllupsinvitationer afspejler dette. Ved at lave personlige invitationer kommunikerer du, at dit bryllup er ved at blive en begivenhed, som gæsterne ikke vil gå glip af!

Gem som et minde

Personaliserede bryllupsinvitationer er smukke og har en stor betydning. Det er ikke underligt, at så mange personer gerne vil beholde dem som minder! Disse bryllupsinvitationer kan blive bevaret som et minde om jeres særlige dag i mange år fremover. Når du bestiller bryllupsinvitationer fra Optimalprint, kan du være sikker på, at de vil få en plads i dine gæsters hjem som souvenirs.

Bryllupsinvitationer med fotos

Et billede siger mere end tusinde ord, og når det kommer til bryllupsinvitationer, mener vi, at et billede gør dem endnu mere mindeværdige. Når alt kommer til alt, er der få ting, der ser bedre ud end det kommende brudepar. Her er et par grunde til at lave bryllupsinvitationer med foto:

Personligt touch

Intet kan udtrykke følelser på samme måde som billeder. Uanset hvor mange eller hvilken slags tekster eller grafik du bruger, kan de ikke matche de følelser, som et billede fremkalder hos folk. Ved at tilføje et foto gør du dine bryllupsinvitationer unikke og mindeværdige, noget, der vil gøre et varigt indtryk på dine gæster. Desuden vil gæsterne elske at se jeres billeder fra før brylluppet, før de ser jer personligt på den særlige dag.

Angiver tonen

Det billede, du bruger til invitationerne, angiver tonen for dit bryllup og kan give dine gæster en fornemmelse af temaet og stilen for dit bryllup. Uanset om det er et destinationsbryllup eller en intim sammenkomst i jeres lokalområde med nære venner og familie, kan det rigtige design vise, hvad gæsterne kan forvente.

Uendelige muligheder

En af de bedste ting ved billeder er, at du har stor fleksibilitet i designet af bryllupsinvitationer. Uanset om det er et formelt portræt eller et sjovt billede, eller noget derimellem, kan du skildre et øjeblik i tiden, der afspejler din personlighed. Som par kan I skabe en invitation, der virkelig repræsenterer jeres forhold.


Hvis du er usikker på, hvordan det endelige produkt vil se ud, tilbyder vi gratis prøver, der leveres direkte til din dør inden for 2-3 arbejdsdage. Det eneste du skal gøre er at vælge dit design, tilpasse det som du vil med tekst eller fotos og vælge muligheden for gratis prøver. Hvis du har problemer med designet eller noget i forbindelse med leveringen, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vil gøre alt for at gøre processen så let som muligt, så du kan fokusere på det, der betyder mest - dit bryllup.


Den perfekte kreative ramme for dit bryllup

Brylluppet skal være en af de smukkeste dage i dit liv. Planlæg denne dag fra morgen til aften præcis som du forestiller dig den. Med Optimalprint ved din side kan du give dit bryllup en vidunderlig ramme. Dette starter allerede med kortene til at sætte kryds i kalenderen. Brylluppet er ikke altid helt planlagt - men gæsterne bør holde præcis denne ene dato fri. Disse kort vil senere blive fulgt op med den egentlige invitation til brylluppet. Afhængigt af det design, du vælger, kan du også inkludere dette på din store dag. Med Optimalprint kan du ud over invitationer også designe menukort, der viser den lækre mad og de lækre drikkevarer til dit bryllup eller dagsordenen. Matchende bordkort til gæsterne sørger ikke kun for den planlagte bordopstilling, men giver også et sidste touch til den eksisterende bordpynt. Brug de individuelt designede kort som unikt tilbehør til dit bryllup. Alle typer kort kan laves i det samme design, der løber som en rød tråd gennem planlægningen og brylluppet.


Og efter brylluppet? Så er det tid til at sige tak til alle de kære gæster. Sammen har I fejret den store kærlighed og gjort jeres dag mindeværdig. Med et bryllups takkekort, kan du udtrykke din taknemmelighed og lade dine gæster mindes bryllupsdagen.

Rustikke, moderne, invitationer til et destinationsbryllup - Personliggør dine bryllupsinvitationer

Om det er rustikke bryllupsinvitationer, moderne bryllupsinvitationer, blomstrede bryllupsinvitationer, eller andre typer af bryllupsartikler, laver vi dem alle her hos Optimalprint. Tænk på os som din one-stop destination for alt, hvad der vedrører bryllupsinvitationer. Design kommer i matchende sæt for at skabe et specifikt look og følelse, der forbliver konsekvent, fra sæt kryds i kalenderen-kort til invitationer og Svar udbedes-kort og endda takkekort til bryllupper.


Browse fra et omfattende katalog af stilkategorier som klassisk, blomstret, blonde, moderne, kridttavle, rustik, romantisk, destination og meget mere! Tag kontrol over skabelonerne, og juster forskellige elementer efter din smag. Vi tilbyder et bredt udvalg af bryllupsinvitationer, der kan tilpasses, så du kan få lige det du ønsker. Vores erfarne designere vil arbejde tæt sammen med dig for at skabe en invitation, der virkelig indfanger essensen af dit bryllup.


Så hvorfor vente? Begynd at tilpasse dine bryllupsinvitationer i dag, og skab en invitation, som dine gæster aldrig vil glemme. Tro os, indsatsen vil være det hele værd, når dine gæster modtager den personlige invitation.

Bliv Optimalprint Plus-abonnent

Bestil dine personlige bryllupsinvitationer nu hos Optimalprint.dk. Vi leverer GRATIS og HURTIGT, når du bliver Optimalprint Plus-abonnent. Du vil også nyde fordel af en udvidet 30-dages kvalitetsgaranti og modtage andre attraktive tilbud hele året. Hvad venter du på? Skab dine unikke bryllupsinvitationer og fortryll dine gæster!

Download Optimalprint-appen & få adgang til vores bedste tilbud!

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.