do not visit
30% rabatKode: 30PROCENTDK | Afslutte: 24/01
Udskrevet i Danmark & Hurtig levering
8,4 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Vælg en stil for at komme i gang

Premium invitationer med folie

En af de vigtigste dage i dit liv kræver ekstra specielle invitationer. Opdag vores folieinvitationer, lavet specifikt til at skinne. Vælg mellem skinnende guld, blankt sølv eller brændende kobber.

Læs hvad vores kunder siger om os

"Vores "Save the Date" og bryllupsinvitationer var i fantastisk kvalitet og leveret lynhurtigt. Og så til virkelig rimelige priser. Meget imponeret og jeg kan klart anbefale denne virksomhed. Fortsæt med det gode arbejde!" - Robin

"Jeg købte mine bryllupsinvitationer, som både er yndige og rigtig god kvalitet for pengene. Leveringen var også ret hurtig og jeg var imponeret over hvor nemt det var at bruge hjemmesiden. Siden tillader dig også at købe prøver - vi købte 3 forskellige prøver for omkring 15 kroner stykket før vi besluttede os!" - Teresa

"Fantastisk service og en hjemmeside som er nem at bruge. Modtog min levering inden for kort tid, og kvaliteten var helt i top. Anbefaler glædeligt og kommer til at bruge dem igen." - Emma

Papir af høj kvalitet

Vælg en papirtype der matcher dit sæt.
Silkepapir for en blød og silkeagtig overflade, som giver dine billeder et smukt finish.
Blankt: Silkepapir med et glanslag. Giver mere levende farver og får billeder til at se skarpere ud.
Mat: Strålende hvidt papir uden belægning, hvilket giver dine kort et mat finish. Idéel til kort uden billeder.

Bestil personlige prøver

Er du stadig usikker på dit valg af kort? Vælg et design, gør det personligt med din tekst og billeder, og modtag din prøve inden for 2 hverdage.

Samlet design

De fleste af vores designs fås i matchende sæt, som giver dig og dine gæster en samlet stil. Matchende sæt inkluderer save-the-date kort, invitationer, S.U. og produkter til selve bryllupsdagen og takkekort.

Fantastisk kvalitet til rimelige priser

Vi udskriver med blæk og papir af høj kvalitet for at garantere at du er tilfreds. Da vi udskriver lokalt og så tæt på dig som muligt, kan vi tilbyde dig produkter til rimelige priser.

Download Optimalprint-appen & få adgang til vores bedste tilbud!

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.