do not visit
Flipbooks særtilbud på 35% | Kode: FLIP35 | Slutter 22 april
9,4 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed
Vi leverer i hele EU + Norge inden for 5-10 dage.

Den nemmeste måde at puste liv i dine hverdagsbilleder.


Opret din bog på nul komma fem

Opret din bog på nul komma fem. Det tager kun få minutter at oprette en Flipbook. Du skal blot vælge dine yndlingsbilleder, så sørger vi for at arrangere dem kronologisk for dig.

Bladr dine minder igennem

Vores 20x20cm Flipbooks fås både med blødt og hårdt omslag, med op til 100 sider. De er også udstyret med et anti-ridse omslag og indre sider af høj kvalitet, så du kan bladre dine minder igennem i smukke bøger.

De detaljer du ønsker tilføjes automatisk

Inkluder hvor og hvornår dine billeder blev taget. Bare slap af og lad være med at bekymre dig om formateringen.

Opret

Fotobøger er nemme at oprette. Du skal blot vælge billeder fra Facebook, Instagram eller din telefon! Skift omslag eller sidernes rækkefølge, hvis du føler dig kreativ. Du behøver ikke udskrive din bog. Oprettelse af en bog er gratis.

Bladr

Du behøver ikke at printe din Flipbook for at nyde den. Du kan opleve den direkte på din telefon. Tag dit værk med dig. Bladr igennem siderne, som var det en rigtig bog. Nyd dine Flipbooks når som helst og hvor som helst.

Print

Print dine yndlings Flipbooks på højkvalitets 20 x 20 cm bøger. Priser fra 249,- kr. for 60 sider. Opgradér til hårdt omslag for kun 50,- kr. mere. Opret din families mindebibliotek.

Kvalitetsgaranti

Vi ønsker, at du vil blive ovenud lykkelig for din fotobog. Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi dig en ny fotobog eller en fuld tilbagebetaling.


Prøv det!Del dine billeder på Instagram med #optimalprint