do not visit
50% rabatKode: FOTODK | Afslutte: 05/02
dage
timer
minutter
Sekunder

Få dine fotobøger inden jul

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!
Hurtig levering & 100% tilfredshedsgaranti
7,6 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed


De bedste fotobøger på nettet

Skab fotobøger til mange lejligheder

Giv dine bedste minder evigt liv eller del dem i form af en personlig gave til dem du holder af. Udvælg dine yndlingsbilleder og nyd vores særpriser. Gør din fotobog personlig med rejsebilleder, bryllupsbilleder og andre temaer.

Vores priser inkluderer fotos på forsiden
Vælg en fotobog med blødt eller hårdt omslag

7 forskellige formater

Leder du efter en fotobog i kvadratisk, liggende eller stående format? Blødt eller hårdt omslag? Vælg det bogformat der bedst passer til lejligheden.

Super nemt!

Vælg blot dine yndlingsbilleder fra din enhed, Google Fotos, Instagram eller Facebook. Du kan nemt tilføje og fjerne billeder, bruge billedopsætninger og redigere billedtekster, som giver dine billeder det perfekte look.

Prisvenlig kvalitet

Vi udskriver vores bøger med blæk, lim og papir af høj kvalitet, Med priser fra kun 129 kr kommer det ikke til at gøre ondt på pengepungen.

Hurtig levering

Vi udskriver vores fotobøger med miljøvenligt papir, og vælger altid en kilde så tæt på dig som mulig. Dette hjælper med at gøre din bog mere miljøvenlig.

Personlig fotobog | Optimalprint

Fotobøger er en fantastisk måde at bevare dine yndlingsminder på. Med vores brugervenlige online redigeringsværktøj er det nemt at designe en personlig billedbog, der passer til enhver stil. Vælg mellem en række forskellige størrelser, baggrunde, layouts og skrifttyper for at skabe en unik bog.


Der er mulighed for at skabe bøger med Hårde og bløde omslag


Vi tilbyder både hårde og bløde omslag til vores fotobøger. Vores hårde omslag er lavet med fotopapir af høj kvalitet og er lamineret for ekstra holdbarhed. Vores bløde omslag er lavet med førsteklasses fotopapir og ser stadig godt ud efter mange års brug. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du være sikker på, at din fotobog holder i lang tid.


Den perfekte gave til en elsket person


Fotobøger er gode gaver til enhver lejlighed. Uanset om du fejrer en fødselsdag, et jubilæum eller bare fordi, så er en personlig fotobog en unik og betænksom gave, der lader din elskede vide, hvor meget du holder af ham/hende. Det er nemt at bestille - du skal bare uploade dine billeder og designe din bog på få minutter. Vi trykker og sender din bog så hurtigt som muligt, så du kan værdsætte dine minder i mange år fremover.

Tilfredshedsgaranti:
Optimalprint-appen – 4,8/5 med 7000+ omtaler

Skab en personlig fotobog direkte fra din mobil på nul komma fem!


Utrolig nemt

★★★★★

"Jeg fandt det utrolig nemt at lave min bog. Jeg forlod faktisk to andre hjemmesider, da de var alt for komplicerede og jeg er ellers ret god til at bruge computeren." - Sofia

Rigtig god kvalitet

★★★★★

"Min bog ankom i går, og jeg er mere end tilfreds. Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af min smukke bog!" - Ida

FANTASTISK

★★★★★

"Jeg uploadede mine billeder, tilføjede tekst, organiserede og redigerede alt på ingen tid. Min fotobog ser fantastisk ud!." - Anna

Jeg elsker den!

★★★★★

"Jeg elsker min fotobog...måske lidt for meget haha! Det var virkelig nemt at sætte den sammen, og den er simpelthen fantastisk!" - Emma

Inspiration fra vores venner

Optimalprint har venner og glade kunder over hele verden. Det er dét som driver os, at gøre andre glade! Nogle af vores venner har delt deres kreative idéer omkring deres egne Optimalprint-produkter. Tag et kig på disse originale og personlige idéer og bliv inspireret. Del din unikke kreation med os på Instagram @optimalprint, #optimalprint og facebook.com/optimalprint.

Download appen og få 50% rabat på din fotobog + få adgang til vores bedste tilbud!

SEND MIG LINKET

Få gratis standardlevering gennem appen når du tilmelder dig vores e-mail nyhedsbrev. Ved at give os dit telefonnummer, accepterer du at modtage en engangs-SMS med et link hvorfra du kan hente Optimalprint appen. Standardpriser for SMS kan forekomme.

Opret din første bog

Tilgængelig gennem vores mobilapp