do not visit
50% rabatKode: LAERREDDK | Afslutte: 05/02
dage
timer
minutter
Sekunder

Få dit lærred inden jul

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!
Hurtig levering & 100% tilfredshedsgaranti
7,6 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Skab dit første lærred

1 Vælg form:
2 Vælg størrelse:
Tilpas

Oplev vores sortiment af vægkunst

Personlige kanvas-tryk er fantastiske til at fremvise alle dine yndlingsminder

Kombiner dine bedste billeder i et kollage

Vælg blandt adskillige kollage skabeloner og fremvis en håndfuld billeder på dit personlige lærred. Perfekt til at skabe kunsttemaer og til specielle lejligheder.

Forvandl dine yndlingsbilleder til kunst

Billeder skal deles, vises og nydes. Udskriv dine minder på lærred og forvandl dine vægge til et galleri.

Indeholder gratis sæt til at hænge din kunst

Perfekt til at holde lærred på op til 90 cm i længde. Skru blot fast på bagsiden af kanvasramme og hæng på væggen med de medfølgende søm. Nemt!

100% kundetilfredshedsgaranti

Vi ønsker at du får det perfekte lærred. Skriv endelig hvis du er utilfreds med kvaliteten, så sender vi dig en erstatning eller giver dig pengene tilbage.


Skab dit første lærred

Tilgængelig gennem vores mobilapp

Fantastiske lærredstryk | Optimalprint

Vi bruger avanceret teknologi og materialer af højeste kvalitet til at omdanne dit yndlingsfoto eller kunstværk til et smukt lærredstryk, der vil få ethvert rum til at lyse op. Ved hjælp af vores intuitive online redigeringsværktøj kan du hurtigt og nemt uploade dit foto eller kunstværk og tilpasse det efter din smag. Vores team af eksperter vil derefter trykke, strække og sende dit lærredstryk direkte til din dør.


Trykt på lærred af høj kvalitet og spændt på en ramme af massivt træ

Vi giver dig mulighed for at vælge enten et tyndt lærredstryk med en 2-3 cm (0,8 til 1,2") ramme eller en premium 4 cm (1,6") ramme, som vil give dit lærredstryk et moderne eller traditionelt udseende, afhængigt af dine præferencer. Vores trærammer er FSC-certificerede, men hvis disse ikke er tilgængelige, vil vi levere PEFC eller tilsvarende. Vi inkluderer også et monteringssæt i hver ordre, så dit nye lærredstryk vil være klar til at hænge op, så snart det ankommer.

Sendes hurtigt på forespørgsel uden minimumsordre


Vi trykker og sender alle vores lærredstryk på forespørgsel i stærke, beskyttende kasser for at sikre, at de ankommer i perfekt stand. Vi har ingen minimumsordre, så du kan bestille så mange eller så få tryk, som du ønsker. Og hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med din ordre, tilbyder vi en 100% tilfredshedsgaranti.