do not visit
50% rabatt på JulekortKode: JULEKORTDK
dage
timer
minutter
Sekunder

Få dine julekort inden jul

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!

Send personlige julekort i år

fra kun 6,40 kr per kort

Find julekort der matcher din stil

Inspiration fra vores venner

Optimalprint har venner og glade kunder over hele verden. Det er dét som driver os, at gøre andre glade! Nogle af vores venner har delt deres kreative idéer omkring deres egne Optimalprint-produkter. Tag et kig på disse originale og personlige idéer og bliv inspireret. Del din unikke kreation med os på Instagram @optimalprint, #optimalprint og facebook.com/optimalprint.

Hvem sender du julekort til i år?

Overrask alle du holder af og vis dem at du har dem i tankerne. Et julekort er den perfekte måde at holde kontakten på. Vores nye kollektion af julekort inkluderer utrolige kort der uden tvivl vil sprede glæde til modtagerne.

Så hvem tænker du på? Familiemedlemmer, fjerne slægtninge, venner, kæresten, kollegaer eller en velgørende organisation: hvad med at sammensætte en adresseliste?

Kan jeg købe mere end ét kort?

Ja! Hvad end du kigger efter et bestemt julekort eller en pakke kort til at sprede julestemning omkring dig, finder du det her. Du kan udvælge din favorit blandt vores store udvalg og gøre det personligt med billeder og beskeder.

Hvordan tilpasser jeg mit kort online?

Start med at navigere gennem vores kategorier og udvælg det perfekte design. Herefter kan du vælge format, størrelse, antal, type af papir og også baggrunden på kort der fås i mere end én farve.

Nu er det billedtid! Et, to eller en utrolig fotokollage: det hele er op til dig! Hvis du er i sand julestemning har vi også kort uden billeder som indeholder de mest elskede julekarakterer. Snemænd, rensdyr, engle, nisser, kagemænd og selveste julemanden vil have et perfekt hjem lige over pejsen.

Når tiden er inde til at gøre kortet personligt, kan du også redigere teksten. Indtast den, ændre position, farve og størrelse, og skriv smukke ønsker. Når du er tilfreds med alle siderne, kan du underskrive den og lægge den i kurven!

Download Optimalprint-appen & få adgang til vores bedste tilbud!

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.