do not visit
Skolestart udsalg Op til 40% rabat | Slutter: 25/10
Udskrevet i Danmark & Hurtig levering
8,8 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Personlige must haves til skolestart

Ny klasse, nyt skoleår, nyt ansvar, denne gang med splinterny og spændende skoleartikler! Optimalprints personlige skoleartikler gør det muligt for forældre at organisere og planlægge, samtidig med at børnene kan være spændt på at komme tilbage efter ferien. Fra kalendere, familiekalendere og notesbøger til forældre, til aktivitetsbøger, notesbøger, uddannelsesplakater og aktivitetsbøger til læring til børn, alt sammen i din helt egen stil. Tilpas din i dag!

Must haves til skolestart

Bliv kreativ med dine familiebilleder

Indret dit barns værelse med indrammede plakater

Inspiration fra vores venner

Optimalprint har venner og glade kunder over hele verden. Det er dét som driver os, at gøre andre glade! Nogle af vores venner har delt deres kreative idéer omkring deres egne Optimalprint-produkter. Tag et kig på disse originale og personlige idéer og bliv inspireret. Del din unikke kreation med os på Instagram @optimalprint, #optimalprint og facebook.com/optimalprint.

Download Optimalprint-appen & få adgang til vores bedste tilbud!

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.