do not visit
50% rabatKode: KRUSDK | Afslutte: 05/02
dage
timer
minutter
Sekunder

Få dine krus inden jul

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!
Trykt i Danmark – hurtig levering
7,6 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Skab dit eget personlige fotokrus eller drikkeservice på få minutter

Tilpas dit krus eller drikkeservice med dine fotos, tekst eller ved at vælge et af vores mange tilgængelige designs

Hvilken slags drikkeservice vil du lave?

Vi tilbyder tre forskellige krusstørrelser

Vælg hvilken farve du vil have inde i kruset

Farverne vil aldrig falme

Dine fotos er trykt på et drikkeservice af høj kvalitet, der modstår selv de hårdeste opvaskemaskiner og de varmeste væsker. Fås i forskellige sjove farver og størrelser.

Billeder vises magisk

Fyld dit magiske krus med en varm drik, og se, når dine billeder pludselig vises.

Bredeste produktsortiment

Fra klassisk keramik til elegante porcelænskrus, fra varmeskiftende magiske krus til emaljekrus, rejsekrus og vandflasker, vi har drikkeservice til enhver lejlighed.

Premium materialer

Vores krus fås i forskellige materialer, såsom keramik af høj kvalitet, premium porcelæn og nikkelfrit metal. Vores rejsekrus har en fødevaresikker yderside rustfrit stål yderside og en inderside af BPA-frit plast.

Inspiration fra vores venner

Optimalprint har venner og glade kunder over hele verden. Det er dét som driver os, at gøre andre glade! Nogle af vores venner har delt deres kreative idéer omkring deres egne Optimalprint-produkter. Tag et kig på disse originale og personlige idéer og bliv inspireret. Del din unikke kreation med os på Instagram @optimalprint, #optimalprint og facebook.com/optimalprint.

Download Optimalprint-appen & få adgang til vores bedste tilbud!

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.

100% tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds skal du bare sige det til os, så vi kan sende dig et nyt krus eller give dig pengene tilbage.

Skab et personliget krus eller drikkeservice

Tilgængelig gennem vores mobilapp

Personaliserede fotokrus | Optimalprint

Personaliserede krus har længe været en værdsat gave, og med vores nemme online redigeringsværktøj er de nemmere at lave end nogensinde før. Du skal bare uploade dine yndlingsbilleder og designe dit krus på få minutter. Uanset om du leder efter en bryllupsdagsgave eller ønsker at få en forælder til at føle sig speciel, kan du producere et hjertevarmende, sjovt eller unikt krus, der passer lige til din elskede eller dig selv.

Livagtige farver, der aldrig falmer

Vi bruger farve af høj kvalitet og den nyeste trykteknologi for at sikre, at dit krus forbliver helt nyt, vask efter vask. Vi har også et bredt udvalg af krusstørrelser, fra 325 ml (11 oz) til 483 ml (17 oz). Så uanset om du er på udkig efter et lille tegn på påskønnelse eller et stort krus til at hygge dig med på en kold dag, så har vi noget til enhver lejlighed. Vi har endda magiske krus, som afslører dit design, når de fyldes med varm væske, så du får en sjov overraskelse. Og med vores hurtige forsendelse og sikre emballage kan du være sikker på, at dit krus ankommer til tiden og er hel. Klar til at blive nydt.

Fremstillet af førsteklasses materialer

Vores krus fås i forskellige materialer af høj kvalitet, såsom keramik, porcelæn og nikkelfrit metal. Vores praktiske rejsekrus er blevet omhyggeligt fremstillet med et ydre i rustfrit stål og et indre i BPA-fri plast. Og hvis du ønsker at medbringe en personlig flaske på arbejde, har vi også det. Vores 483 ml (17 oz) drikkedunk i rustfrit stål kan tilpasses med dine egne design, fotos og tekst. Der findes ingen bedre måde at udtrykke dig selv på og holde dig hydreret på farten!.