do not visit
50% rabatKode: CASEDK | Afslutte: 05/02
Trykt i Danmark – hurtig levering
7,6 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

 

Skab dit eget personlige mobilcover på få minutter. Beskyt din telefon, hav dine bedste øjeblikke med dig, og lad din personlighed skinne igennem.

Vælg dit telefonmærke

Vælg typen af dit mobilcover

Skabt til at beskytte

Beskyt din mobil med holdbare mobilcovers, der er designet med henblik på optimal sikkerhed, herunder beskyttelse, der beskytter din telefon mod ridser og uforudsete fald. Oplev vores robuste covers for maksimal beskyttelse.

Produkter af høj kvalitet med en farve, der aldrig falmer

Vores mobilcovers bruger den bedste farvetrykteknologi. Materialet er fleksibelt nok til at sikre kvalitetstryk, men samtidig holdbart nok til at kunne klare daglig brug i mange år fremover. Desuden leveres alle mobilcovers med en 100% kvalitetsgaranti.

Lad din personlighed skinne, og gør din telefon endnu mere personlig

Du kan enten personliggøre dit mobilcover eller bruge et af vores færdigdesignede covers. Det kan ikke være nemmere at tilpasse dit mobilcover - du skal blot tilføje dine yndlingsbilleder og billedtekster eller lave et personligt design, så det bliver helt unikt.

Et virkelig bæredygtigt produkt

Vi producerer alle vores produkter efter behov og så tæt på dig som muligt. Vælg vores øko-biologisk nedbrydelige mobilcover for at gøre dit køb mere bæredygtigt. Lokal trykning giver også ekstra fordele for dig, herunder hurtigere levering takket være vores globale netværk af trykkerier.

Skab en original og omtænksom gave

Personaliserede mobilcovers er en perfekt omtænksom gave. Giv dine kære et smil på læben med et personligt design med sjove, uforglemmelige øjeblikke, som de vil se hver dag. Vi har også tusindvis af unikke design, der viser din specielle person, hvor meget du holder af ham eller hende.

100% tilfredshedsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds, så lad os det vide, og vi sender dig et nyt telefoncase eller giver dig dine penge tilbage

BLIV INSPIRERET AF VORES COMMUNITY OG VENNER!

Tak til jer alle for jeres deltagelse i konkurrencen!

Med 3503 stemmer vil vi gerne lykønske Danielle med at have vundet konkurrencen!
Og tillykke til de 2 heldige deltagere, der vandt et gavekort: Sara B. med 332 stemmer og Jessica med 205 stemmer.

Følg os på Instagram @optimalprint for nyheder, konkurrencer og mere.

Download Optimalprint-appen & få adgang til vores bedste tilbud!

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.

Skab et personaliseret telefoncase

Tilgængelig gennem vores mobilapp

Personaliserede mobilcovers | Optimalprint

Skab et originalt mobilcover, der perfekt afspejler din personlige stil med Optimalprint. Alle vores mobilcovers er stødabsorberende, ridsefaste og lavet af materialer af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at din telefon er godt beskyttet.

Fås til en lang række telefonmodeller

Vi tilbyder tilpassede mobilcovers til en lang række telefonmodeller. Uanset om du har en iPhone eller Samsung Galaxy, har vi et mobilcover, der er lavet til din telefon.

Vælg fra vores omfattende udvalg af stilarter

Lige meget hvad du leder efter i et mobilcover, har vi det du mangler. Fra klare etuier til kraftig beskyttelse har vi en stil, der passer til dine behov.

Tough mobilcovers - Vores tough mobilcovers er bygget til at modstå hverdagens hårdhændelser. Med en hård, men letvægts ydre skal af polycarbonat og et fleksibelt indre TPU-lag giver disse mobilcovers rigelig beskyttelse til din telefon.

Clear mobilcovers - Vis din telefons design frem med et gennemsigtigt mobilcover. Tryk dit eget design på et klart satin mobilcover for at få et unikt og stilfuldt look.

Flexi mobilcovers - Ultratynde og smidigt tilpassede, giver disse mobilcovers beskyttelse samtidig med at de er fleksible. De er fremstillet af stødabsorberende TPU, og vi kan trykke direkte på den satinerede overflade af disse mobilcovers for at opnå en finish af høj kvalitet.

Slim mobilcovers - Vores slim mobilcovers er er super holdbare og alligevel super tynde og giver fantastisk beskyttelse uden at tilføje ekstra fylde til din telefon. Disse mobilcovers har en højglansfinish, og du kan trykke direkte på den hvide grundfarve.

Biologisk nedbrydelige mobilcovers - For dem, der leder efter en mere miljøvenlig løsning, tilbyder vi biologisk nedbrydelige mobilcovers uden at gå på kompromis med holdbarhed eller beskyttelse af telefonen.