do not visit

45% RABAT PÅ KUNSTTRYK!

Kode ART45DK, slutter 17/01

dage
timer
minutter
Sekunder

Få dine kunsttryk inden jul

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!

TRYK VI ELSKER

Supersized Designs

Vores samling af store kunstværker indeholder vores bedst sælgende design med en række forskellige fotografier, kunsttryk og personaliserede typografiplakater, du kan vælge imellem. De er ideelle til at dekorere store nøgne vægge med iøjnefaldende kunstværker.

Vis din kunst i en ramme.

  1. 6 rammestørrelser fås til plakater fra 30x40 cm til 70x100 cm.

  2. Inkluderer et gratis sæt til at hænge plakater, der kan hænge i både vandret og lodret.

  3. Komplet med let og brudsikker, transparent plexiglas.

Vægkunst online hos Optimalprint

Optimalprint giver dig fantastiske kunstværker og de nyeste trends inden for interiørdesign. Gennemse vores kuraterede plakatkollektioner med malerier, fototryk og personaliserede typografiplakater fra anerkendte kunstnere over hele verden. Med en række kollektioner, der spænder fra natur, sort/hvid, mode, sommer og mange flere, er du sikker på at finde stilfuld vægkunst til at dekorere ethvert rum, husstil eller kontorlokale.

INDRAM DINE Plakater, OG SKAB EN GALLERIVÆG

Optimalprint giver dig prisbillig vægkunst i premium kvalitet så du kan transformere dine vægge. Vi er sikre på, at du finder den perfekte vægkunst til dit hjem blandt for vores forskellige plakater. Det er nemt at skabe et unikt galleri med Optimalprint. Vi leverer også stilfulde rammer og plakatlister i mange former, størrelser og farver for at hjælpe dig med at skabe det komplette udseende efter at have fundet din blanding af plakatdesign for at få et virkelig unikt kunstarrangement. Vores rammer er fremstillet efter de højeste kvalitetsstandarder, de kan hænges både vandret og lodret. Du vil være i stand til at hænge din kunst op på kort tid.

VÆGKUNST TIL ETHVERT HJEM

Du vil være sikker på at finde vægkunst, der matcher enhver smag, uanset hvilken stil og præferencer du har, vi hjælper dig med at finde inspiration til dit hjem. Vi tilbyder altid de nyeste trends inden for kunst og interiørdesign, og vores kreative team producerer regelmæssigt unikke designs, der udelukkende sælges på vores site. Glem ikke at tjekke vores smukke plakatsortiment af bestsellere og hold dig ajour med vores nyeste ankomster.

Skab din gallerivæg med Optimalprint!

Se de mest populære kategorier