do not visit
50% på tøjKode: TOJDK | Afslutte: 27/11
dage
timer
minutter
Sekunder

Nyt år, Ny dig

Tidsbegrænset tilbud

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!
Ingen minimumsmængde pr. ordre
7,6 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Udforsk vores tøjserie til babyer og børn

Baby bodystockinger

T-shirts

Hoodies og sweatshirts til børn

Skab mindeværdige julegaver i år med Plus

Uanset om det er familiefotos, unikke designs eller endda en grim julesweater, er tøj en fantastisk gave, som du kan have på og nyde i mange år fremover! 🎁 Med Plus kan du skabe et unikt look til alle på din liste og få GRATIS forsendelse.

Læs mere

Overlegen kvalitet

Vores babytøj er lavet af 100% bomuld og er fremstillet til at holde længe og holder din babys hud beskyttet mod grove og syntetiske fibre.

Meddel babyens ankomst

Gør din graviditetsmeddelelse endnu mere speciel og unik med en speciel bodystocking eller t-shirt til den nye storesøster eller storebror. Minder du kan værne om for evigt.

Dokumentér deres milepæle

Dokumentér hver af din babys specielle øjeblikke og milepæle med en personlig bodystocking. Med vores tilgængelige designs kan du skabe et enestående mindesmærke på få minutter.

Personaliseret baby- og børnetøj | Optimalprint

Tilpas dit baby- og børnetøj. Vælg den type tøj, du ønsker at personliggøre, lige fra bodystockings til t-shirts, hoodies og trøjer. Med vores redigeringsværktøj er det meget nemt at tilføje et familiebillede, tekst eller et af vores sjove design. Tøjet, der fås i forskellige størrelser, er ideelt til hverdagsbrug. Bodystockingen er 100 % bomuld, behagelige og bløde. Med trykknapper i bunden gør bodystockingen det meget nemt at klæde dit barn af og på. Baby- og børnetøj er perfekt til at annoncere store begivenheder eller til at vise deres milepæle. Slip kreativiteten løs.

Her er nogle inspirerende ideer