do not visit
50% på tøjKode: TOJDK | Afslutte: 02/10
dage
timer
minutter
Sekunder

Nyt år, Ny dig

Tidsbegrænset tilbud

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!
Ingen minimumsmængde pr. ordre
7,8 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Opdag vores sortiment af personaliseret tøj

Slip din kreativitet løs

Få dine ideer til at komme til live på få minutter, og skab et unikt look eller den perfekte personlige gave. Vælg mellem en række produkter, herunder T-shirts, hættetrøjer og sweatshirts, og personaliser dem med dine fotos, personlig tekst eller et af vores hundreder seje og trendy designs.

Seneste kollektion af hoodies og sweatshirts

Udforsk vores utrolige udvalg af hoodies og sweatshirts i premium kvalitet. Vælg mellem en række forskellige stilarter og farver for at se godt ud, uanset hvor du er.

Bedre for dig, bedre for planeten

At blive økologisk har fordele for dig, landmænd og planeten. Hvordan kan du gøre planeten til et bedre sted? Spred et budskab om, hvem du er. Af hvad du holder af!

Perfekt til hold

Tilpas alle mulige aspekter fra stoffet og design til forsiden og bagsiden af dit holds udstyr! Eksperimenter med farver, upload dit holds logo, prøv vores nye skrifttyper til dine holdkammeraters navne, vælg dit holdnummer, tilføj klistermærker og mere. Vigtigst af alt - HA' DET SJOV!

Stort udvalg af produkter

Du kan vælge forskellige udskæringer og produkter med et bredt udvalg af farver og størrelser. Uanset om du vil have en standard-t-shirt, en hættetrøje til børn eller en t-shirt til kvinder, har vi det rigtige til dig!

Mængderabatter

Er du interesseret i at købe mere end 6 varer? Vi tilbyder reduceret pris for mængdebestillinger af visse tøjprodukter.

Ingen grænse for din kreativitet

Du kan redigere forsiden og bagsiden af tøjet med dine egne fotos og tekst. Du kan også vælge mellem hundredvis af fantastiske designs, vi har samlet til dig.

Kvalitet, der varer

Vores tøjprodukter er fremstillet af de bedste materialer, hvilket giver dig unik blødhed og en god pasform. Med forkrympet stoffer kan du være sikker på, at dit tøj holder form og størrelse vask efter vask.

Personlig tøj på Optimalprint

Vores specialtrykte tøj er en fantastisk måde at vise din unikke stil frem på. Vi bruger farve af høj kvalitet og den nyeste trykteknologi for at sikre, at dit design kommer til at se skarpt ud og holder i mange år fremover.

Udtryk din stil med tøj med personligt tryk

Det er nemt at skabe et personligt design til dit tøj efter eget valg ved hjælp af vores online redigeringsværktøj. Du skal blot uploade dine egne billeder eller logoer eller vælge fra vores bibliotek med illustrationer og skrifttyper. Du kan endda tilføje tekst for at personliggøre dit tøj. Vær så kreativ som du vil - uden minimumsordrer kan du designe unikke stykker eller skabe en hel garderobe af skræddersyet tøj.

Et bredt udvalg af hoodies, sweaters, t-shirts og meget mere

Vi tilbyder et bredt udvalg af tøj til mænd, kvinder og børn. Vælg mellem t-shirts, tanktoppe, hoodies, sweaters, muleposer, økologisk tøj og sportstøj for at få det perfekte look. Og med et stort udvalg af størrelser og farver er du sikker på at finde det tøj, du har brug for. Hav lidt sjov med at matche tøj med dine børn eller din kæreste, eller koordiner det med dine holdkammerater for et professionelt look.

100% tilfredshedsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds, så lad os det vide, så sender vi dig et nyt produkt eller dine penge tilbage

Her er nogle inspirerende ideer

Download Optimalprint-appen & få adgang til vores bedste tilbud!

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.

Tilgængelig gennem vores mobilapp

Skab dit eget look