do not visit
40% på tøjKode: TOJDK | Afslutte: 05/02
dage
timer
minutter
Sekunder

Nyt år, Ny dig

Tidsbegrænset tilbud

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!
Ingen minimumsmængde pr. ordre
7,6 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Opdag vores sortiment af personaliseret tøj

Slip din kreativitet løs

Få dine ideer til at komme til live på få minutter, og skab et unikt look eller den perfekte personlige gave. Vælg mellem en række produkter, herunder T-shirts, hættetrøjer og sweatshirts, og personaliser dem med dine fotos, personlig tekst eller et af vores hundreder seje og trendy designs.

Seneste kollektion af hoodies og sweatshirts

Udforsk vores utrolige udvalg af hoodies og sweatshirts i premium kvalitet. Vælg mellem en række forskellige stilarter og farver for at se godt ud, uanset hvor du er.

Bedre for dig, bedre for planeten

At blive økologisk har fordele for dig, landmænd og planeten. Hvordan kan du gøre planeten til et bedre sted? Spred et budskab om, hvem du er. Af hvad du holder af!

Perfekt til hold

Tilpas alle mulige aspekter fra stoffet og design til forsiden og bagsiden af dit holds udstyr! Eksperimenter med farver, upload dit holds logo, prøv vores nye skrifttyper til dine holdkammeraters navne, vælg dit holdnummer, tilføj klistermærker og mere. Vigtigst af alt - HA' DET SJOV!

Stort udvalg af produkter

Du kan vælge forskellige udskæringer og produkter med et bredt udvalg af farver og størrelser. Uanset om du vil have en standard-t-shirt, en hættetrøje til børn eller en t-shirt til kvinder, har vi det rigtige til dig!

Mængderabatter

Er du interesseret i at købe mere end 6 varer? Vi tilbyder reduceret pris for mængdebestillinger af visse tøjprodukter.

Ingen grænse for din kreativitet

Du kan redigere forsiden og bagsiden af tøjet med dine egne fotos og tekst. Du kan også vælge mellem hundredvis af fantastiske designs, vi har samlet til dig.

Kvalitet, der varer

Vores tøjprodukter er fremstillet af de bedste materialer, hvilket giver dig unik blødhed og en god pasform. Med forkrympet stoffer kan du være sikker på, at dit tøj holder form og størrelse vask efter vask.

Tilpasset tøj | Optimalprint

Leder du efter noget unikt og stilfuldt at have på? Se ikke længere end vores imponerende tøjområde. Vi har alt hvad du har brug for for at lade din personlighed skinne igennem, med et udvalg af trendy designs trykt på produkter af højeste kvalitet. Du kan også tilføje din egen tekst eller foto for at skabe et personlig design til et virkelig unikt look. Plus, vores hurtige forsendelse betyder, at du får dit nye yndlingsudstyr hurtigt og nemt.

100% tilfredshedsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds, så lad os det vide, så sender vi dig et nyt produkt eller dine penge tilbage

Her er nogle inspirerende ideer

Download Optimalprint-appen & få adgang til vores bedste tilbud!

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.

Tilgængelig gennem vores mobilapp

Skab dit eget look