do not visit

Gaver med fototryk, der får dem til at smile

De siger, at billeder siger mere end tusind ord, og det gælder især, når de gives som gave.

Fra jul og fødselsdage til jubilæer og andre milepæle har personlige fotogaver længe været en god måde at udtrykke taknemmelighed og kærlighed til en anden person på. De tilføjer et strejf af individualitet og unikhed til enhver gave og skaber et varigt minde, som kan værdsættes i mange år fremover. Og det bedste? Personlige gaver med fototryk har aldrig været nemmere at lave. Tjenester som Optimalprint gør hele processen lettere for dig og gør det til en leg at skabe smukke, unikke gaver med dine yndlingsbilleder. Denne artikel vil undersøge mulighederne for gaver med fototryk og give dig nogle idéer til at komme i gang.

Hvorfor købe en gave med fototryk?

Svaret er enkelt. Personlige gaver med fototryk giver en ekstra følelse af omtanke, som du ikke kan få i en gave, der er hentet fra hylden. Ved at skabe et personligt produkt kan du vise nogen, hvor meget de betyder for dig. At du tager dig tid og energi til at skabe noget individuelt til dem, viser at du holder af modtageren på et dybere plan. Og det er overraskende nemt!

De tjenester, der findes i dag, gør det faktisk lige så nemt at bestille en personlig gave som at købe noget, der er masseproduceret. Optimalprint har f.eks. et omfattende bibliotek af produkter som f.eks. krus og t-shirts, der kan tilpasses med dine valgte fotos. Det eneste, du skal gøre, er at uploade de billeder, du ønsker at bruge, vælge en skabelon eller et design og derefter afgive din bestilling. Når det er gjort, starter trykprocessen, og du kan forvente at få din gave inden for få dage. Med en proces der er så nem, er der ingen undskyldning for at give andet end en personlig fotogave.

Der er masser af lejligheder, hvor denne slags gaver er det ideelle valg. De er perfekte til fødselsdage, jubilæer, dimissioner, forfremmelser eller bare som en "tænker på dig"-gave. I sidste ende er de velegnede til enhver situation, hvor du ønsker at udtrykke din påskønnelse og taknemmelighed over for en anden person på en oprigtig måde.

Personaliserede gaver: Fem gode gaveideer til venner og familie: Fem gode gaveideer til fototryk

Leder du efter idéer til fotogave? Personaliserede tryksager er et betænksomt gavevalg, uanset hvem du giver til. Når det er sagt, er det dog nogle gange svært at finde på en unik idé. Der er så mange måder at gøre et produkt til din egen på - hvordan vælger du bare én? Og hvordan designer man personlige gaver, som modtageren faktisk vil finde nyttig?

For at give dig lidt inspiration har vi samlet disse gode gaveidéer med fototryk, som vil få din gave til at skille sig ud fra de andre:

Personaliseret vægkunst: Skab dekorative fotoprint gaver

Hvis du er på udkig efter unikke gaver med fototryk, vil det helt sikkert være det rigtige valg, da alle har en tom væg, som de kan fylde med noget smukt. Så hvilken sikrere gave kan man give endpersonaliseret vægkunst? Med specialfremstillet vægkunst kan du personliggøre et kunstværk med modtagerens navn, initialer eller endda en særlig besked. Disse tryk laves i mange stilarter, fra store lærreder og plakater til børstet aluminium og plexiglas tavler. De kan skræddersyes til at passe til et bestemt billede eller en bestemt vægplads og hænges op på forskellige måder. Optimalprint giver dig mulighed for at skabe specialtrykte kunstværker med en nem online bestillingsproces, der er let at følge. Du skal blot vælge dit grundprodukt og størrelse, uploade dine billeder, arrangere dem efter din smag og bestille. Det endelige produkt vil helt sikkert være en unik vægdekoration, som din modtager vil elske.

Custom Wall Art

Usædvanlig gave med fototryk: et magisk krus

Dette er en fantastisk gave med fototryk til enhver te- eller kaffedrikker. Magiske krus har en unik varmefølsom belægning, der skifter farve, når der hældes varme drikkevarer i dem. Tilføj personlige designs til blandingen, og du har noget ekstraordinært. Personaliserede magiske krus fra Optimalprint tager tingene et skridt videre. Du kan trykke dine yndlingsfotos eller -billeder direkte på kruset, og så skifter det fra sort farve til at afsløre det skjulte design, så snart der hældes en varm væske i kruset. Det er en sjov og kreativ måde at vise nogen, hvor meget du holder af dem! Vores krus er lavet af holdbare keramiske materialer, der tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn, så de holder lige så længe som minderne om din særlige gave.

Ekstra tip: Tilføj en besked til billedet på kruset, som kun vises, når det bliver varmt.

Magic Mug

Nyttige gaveidéer til fototryk: Hvad med et personligt mobilcover med initialer?

Vil du gerne give en gave med fototryk, der er brugbar i hverdagen? Hvis der er én ting, som alle har i dag, så er det en smartphone. Disse enheder har invaderet vores liv og ændret den måde, vi kommunikerer, handler og endda arbejder på. Og alle har den ene person i deres liv, som ikke kan lægge deres smartphone fra sig - teenagere, travle professionelle og dem der er afhængige af sociale medier, er blandt de mest almindelige syndere.

Så hvorfor ikke overraske denne person med et personaliseret mobilcover? Uanset om det er et sjovt citat, deres initialer eller deres yndlingsfarve, er et personaliseret mobilcover en billig måde at give dem noget særligt på.

Optimalprints tilpassede mobilcovers fås i clear, flexi, slim, tough og endda biologisk nedbrydelige varianter. Vi har varianter til både iPhones og Android-enheder på tværs af flere generationer, hvilket sikrer, at du kan finde den perfekte pasform. Og vores brugervenlige online redigeringsværktøj gør det nemt at designe præcis det cover, som din elskede ønsker - upload dit billede, tilføj tekst, og så er du færdig!

Personalised Phone Case

Hvad med en klassisk gave med fototryk: en fotobog

Fotobøger er populære blandt folk, der leder efter personlige bryllupsgaver og minder fra andre begivenheder. Uanset om du leder efter noget særligt, som du kan give et par, når de begynder deres nye liv sammen, eller om du ønsker at huske en fantastisk ferie, er det både meningsfuldt og smukt at gøre det med en professionelt lavet fotobog.

Optimalprint har et stort udvalg af sidelayouts og design og er stedet, hvor du kan finde den perfekte fotobog. Du skal blot uploade dine fotos og arrangere dem som du vil, eller du kan benytte dig af vores store udvalg af sideskemaer og stilarter for at skabe et personligt, der er minde langt smukkere end ethvert standardalbum. Og med vores tryk og papir i professionel kvalitet vil din fotobog se lige så imponerende ud om 20 år, som den gør i dag.

Vi tilbyder en bred vifte af størrelser og indbindingsmuligheder, lige fra hårde omslag i lommeformat til store fotobøger i landskabsformat. Så uanset hvad dit budget er, kan du finde den perfekte fotobog til din særlige lejlighed.

Photobook

Personlige fotogaver, som de kan have på – personaliseret tøj

En god måde at vise dine kære, hvor meget du holder af dem, er ved hjælp af personaliseret tøj som t-shirts, hoodies og tank tops. Disse personlige billedgaver kan ikke findes i en butik, og når de er lavet rigtigt, kan de have en enorm effekt. Optimalprint giver dig mulighed for at vælge mellem produkter i forskellige stoffer og farver for at skabe et unikt stykke tøj, der vil få dine kære til at føle sig specielle. Så uanset om det er en bluse trykt med dit yndlingsfoto eller et inspirerende citat – vil din gave være et unikat. En sådan gave med fototryk er ikke kun fin til voksne - bodystockings til babyer med billeder af mor eller far er også en fin gave.

Custom Clothing

Personlige gaver med fototryk i Danmark - Konklusion

Søger du efter unikke fotogaver i Danmark?Optimalprint er det bedste sted at skabe personlige fotogaver. Denne blog dækker kun det vigtigste, når det kommer til gaver med fototryk. Dette unikke medie kan imødekomme enhver modtager eller lejlighed og gør et varigt indtryk. Så hvorfor ikke overraske dine venner og familie med noget, som de kan værdsætte for evigt? Optimalprint gør det nemt at bringe dine særlige øjeblikke til live med et bredt udvalg af muligheder at vælge imellem. Vores tryk kan bruges som unikke gaver til fødselsdage, jubilæer, helligdage, dimissioner og meget mere. Med en 100% tilfredshedsgaranti har du intet at tabe og alt at vinde. Så begynd at skabe dine egne fotogaver i dag!