do not visit
VægdekorationOp til 50% rabat | Slutter: 05/02
Hurtig levering & 100% tilfredshedsgaranti
7,6 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Shop vores udvalg af personlig vægkunst

Studio Selection Design vægkunst

Oplev vores sortiment af Tapet

Få inspiration til din vægkunst

Kombiner dine bedste billeder i et kollage

Vælg blandt adskillige kollage skabeloner og fremvis en håndfuld billeder på dit personlige lærred. Perfekt til at skabe kunsttemaer og til specielle lejligheder.

Forvandl dine yndlingsbilleder til kunst

Billeder skal deles, vises og nydes.
Udskriv dine yndlingsminder på plakater og forvandl dine vægge til dit personlige galleri

Dine vægge, din stil

Med Studio Selection kan du være sikker på at finde vægkunst, der passer til din smag. Uanset personlig smag og præferencer kan du finde vægkunst, der passer til dit hjem.


Download Optimalprint-appen & få adgang til vores bedste tilbud!

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.

Vægkunst af høj kvalitet | Optimalprint

Forvandl dine fotos til smukke kunstværker med vores vægkunsttryk. Takket være vores store udvalg af stilarter, størrelser og materialer kan du være sikker på at finde et ideelt tryk til ethvert rum. Vi bruger fotopapir af høj kvalitet og state-of-the-art trykteknologi for at sikre, at dit tryk ser skarpt og levende ud. Og med et ophængningssæt inkluderet i hvert tryk er det en leg at vise dine yndlingsminder eller kunstværker frem.

Super nem bestilling

Vores online designværktøj gør det nemt at uploade dine fotos og skabe et personaliseret vægkunsttryk. Du skal blot vælge størrelse, stil og finish, og så tager vi os af resten. Du kan endda tilføje tekst eller et logo for at gøre dit tryk personligt. Når du er tilfreds med dit design, skal du blot afgive din ordre, og så går vi i gang.

Forsendelse på bestilling uden minimumsordre

Vi trykker og sender dine vægkunsttryk på bestilling, så snart du har afgivet din ordre. Og da der ikke er nogen minimumsordrer, kan du bestille så mange (eller så få) tryk, som du har brug for. Vi pakker hvert tryk med omhu, så du kan være sikker på, at det kommer sikkert frem. Du skal blot vælge din foretrukne forsendelsesmetode ved kassen, og dine nye tryk vil være hos dig inden for kort tid.