do not visit
Medlemmer sparer et gennemsnit på 750 kr på forsendelse hvert år
7,6 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Fordele du vil elske

Annuller når som helst

Hvis du nogensinde beslutter, at Optimalprint Plus ikke er det rigtige for dig, skal du blot annullere dit medlemskab. Der er ingen forpligtelser.

Dine arrangementer i løbet af året

Brug Plus-medlemskabet til at få gratis levering på personlige kort og gaver til enhver lejlighed.

Har du stadig spørgsmål?

Hvor længe løber medlemskabet?
En enkelt medlemskabsperiode løber i et år og begynder den dag, hvor dit medlemsgebyr er betalt. Medmindre du opsiger dit medlemskab, inden den etårige periode er udløbet, vil dit medlemskab automatisk blive forlænget med et nyt år, og du vil blive opkrævet medlemsgebyret igen. Vi tilbyder kun årlige medlemskabs-abonnementer på nuværende tidspunkt.

Hvilken leveringsmetode får jeg gratis?
"om Plus-medlem får du standardforsendelsen gratis eller den billigste forsendelsesmetode, når standardmetoderne ikke er tilgængelige. Når standardforsendelse er tilgængelig, er ekspresforsendelse ikke dækket af Plus.

Får jeg besked, når mit medlemskab skal fornyes?
Ja, vi sender dig en påmindelse om fornyelse via e-mail 30 dage før din fornyelsesdato, som også er den dato, hvor dit årlige medlemsgebyr automatisk bliver opkrævet. Hvis du ønsker at forblive medlem, er der intet, du skal gøre på det tidspunkt. Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab, skal du følge trinene for opsigelse af medlemskab inden din fornyelsesdato.

Handelsbetingelser