do not visit

Sådan laver du din egen kalender: En trin-for-trin-guide

Den gennemsnitlige bruger har omkring 2.000 fotos på sin smartphone, men hvor mange af disse fotos tror du bliver trykt og vist frem?

Smartphone-kameraer gør det nemt at tage billeder på farten, men desværre får mange af os aldrig taget os sammen til at få dem trykt som billeder. De ligger i vores fotobiblioteker og samler støv - det vil vi lave om på!

Optimalprint giver brugere mulighed for at trykke og fremvise deres særlige minder gennem trykkunsten.

At lave en personaliseret fotokalender er en af de mest populære måder at vise fotos frem på. Ved at uploade fotos og arrangere dem på færdigdesignede kalenderskabeloner er fotokalendere nemme at lave og sjove at personliggøre for alle.

Dette blogindlæg deler den enkle proces med at oprette en fotokalender ved hjælp af Optimalprints redigeringsværktøj. Det giver inspiration til de typer af kalendere, du kan lave til dig selv eller som gaver til dine kære.

Vigtige punkter fra denne artikel:

  • Personaliserede kalendere er betænksomme, unikke gaveidéer til dem, du holder af, med de fotos, du har taget i løbet af året.

  • Ved hjælp af forskellige kalenderskabeloner er det nemt og effektivt at uploade og derefter trække og slippe fotos i den rækkefølge, du ønsker.

  • Optimalprint tilbyder et imponerende udvalg af skabeloner, designelementer, baggrunde og temaer til at skabe den perfekte personlige kalender til dig selv eller som en gave.

  • Fotokalendere ser bedst ud, når de trykkes på papir af høj kvalitet og med førsteklasses blæk; Optimalprint bruger værktøj af højeste kvalitet for at sikre, at slutproduktet overgår dine forventninger.

Sådan laver du din egen kalender: Trin for trin

custom calendar design

At lave en personlig kalender er en sjov måde at bruge dine yndlingsbilleder af familiemedlemmer, venner, rejser, kæledyr og andre vigtige minder, du har skabt i løbet af året. I stedet for at gemme disse minder på din telefon eller computer, skaber en fotokalender et fysisk rum til at fejre og nyde disse øjeblikke, når du vil.

Her er trin-for-trin-processen til at skabe din egen fotokalender med Optimalprint.

Trin 1: Vælg størrelse, stil og farve

Når du begynder at designe en personlig kalender, er det første skridt at vælge den størrelse, stil og farveskala, du ønsker. Hos Optimalprint har vi et bredt udvalg af muligheder, så du kan skabe den perfekte kalenderskabelon, der passer til stemningen i dit hjem eller på dit kontor.

Valg af størrelse

Find ud af, hvor din fotokalender skal hænge, så du kan vælge den rigtige størrelse. Vi tilbyder forskellige størrelser, fordi nogle foretrækker at lægge kalendere på en flad overflade, mens andre hænger dem op på væggen. Uanset om du vil hænge en fotokalender på køkkenvæggen eller lægge den på skrivebordet, skal du måle pladsen og vide, hvilke mål der passer bedst, før du vælger en størrelse.

Vælg den ønskede størrelse til din personlige fotokalender blandt følgende muligheder:

  • 21 x 21 cm - firkantet

  • 15 x 40 cm - slank

  • 21 x 30 cm - mellemstørrelse landskab/portræt

  • 30 x 42 cm - stor portræt/stor dobbelt landskab

Når du kender de ønskede mål, skal du vælge en fotokalender i landskabs- eller portrætstil, afhængigt af de billeder, du bruger. Landskabsstilen er ideel til naturfotos, rejsebilleder og billeder fra fjerne lande, der omfatter et stort udendørs område, f.eks. naturskønne billeder.

Fotokalendere i portrætformat egner sig bedst til fotos af mennesker og nærbilleder af detaljer. De fleste tager billeder i portrætformat på deres smartphones, så det kan være lettere at vælge dette layout til din fotokalender.

Afhængigt af hvilken kalenderstørrelse du vælger, kan du skifte mellem trykformater for at finde det layout, du bedst kan lide. Vælg mellem tryk i stort format eller en collage af dine yndlingsbilleder for at skabe den perfekte vægkalender til dit rum.

Valg af stil

Når du har valgt størrelsen på din kalenderskabelon, kan du gennemse forskellige stilarter og farveskemaer for at gøre den til din egen.

Du kan tilføje mere end ét foto til hver side, tilføje designelementer som bannere og rammer eller holde det enkelt med kun ét foto pr. side. Det smukke ved personalisering er, at du kan skabe præcis det produkt, du ønsker, og justere skabeloner efter behov.

Vælg mellem et stort udvalg af skrifttyper, grafik, baggrunde og meget mere for at tilpasse din kalender med et personligt præg, der føles specielt og autentisk for din stil.

Valg af farve

Fra neutrale baggrunde til rige farver og sprudlende tryk - der er en kalenderstil til enhver unik person hos Optimalprint. Du kan vælge mellem færdigdesignede skabeloner eller skabe dit eget farveskema som en sjov måde at udtrykke din kreativitet og personlige stil på.

Hvis du laver personlige kalendere som gaver, kan du tilføje færdigdesignede skabeloner i klare farver, der passer til årstidens højtider, eller vælge mellem mange andre temaer. Disse funktioner giver dig mulighed for at tilpasse hver side, mens du skaber kalenderen, men du kan altid gå tilbage og udskifte eller ændre ting, hvis du skifter mening.

Trin 2: Begynd at personliggøre din kalender

Personlige kalendere er en sjov og unik måde at holde styr på vigtige datoer og begivenheder i din husstand på. Hos Optimalprint tilbyder vi mange tilpasningsmuligheder, så vores kunder kan skabe deres egne fotokalendere, som de stolt kan vise frem i deres hjem eller på deres kontor.

Et bredt udvalg af funktioner og tilpasningsmuligheder gør det nemt at lave fotokalendere til fødselsdage, julegaver, mors dag og mange andre særlige helligdage.

Når du gennemser de tilgængelige skabeloner, kan du tilpasse alt fra kalenderens startmåned til sidelayout, forskellige farvebaggrunde og udseende og mange andre designaktiver for at gøre kalenderen unik.

Du kan også vælge, hvilke vigtige datoer du vil have vist i din fotokalender, afhængigt af hvad du fejrer, helligdage og andre nationale eller internationale helligdage.

Trin 3: Tilføj dine fotos

Det er tid til at tilføje dine fotos! Upload dine yndlingsbilleder til redigeringsværktøjet fra din telefon eller computer, Instagram, Google Fotos eller Facebook. Når du har tilføjet dine billeder, skal du trække dem og slippe dem til den specifikke måned, du vil have dem vist på. Hvis du ombestemmer dig, er det nemt at skifte billeder ud og justere layoutet, så det passer til din stil.

Trin 4: Få din kalender

Når du er tilfreds, lægger du den færdige kalender i kurven og navigerer gennem den enkle betalingsproces. Vælg forsendelsesmetode, og noter de anslåede leveringsdatoer. Vi trykker i Danmark for at tilbyde overkommelige forsendelsesgebyrer og hurtige leveringstider. Ved at trykke lokalt, vil din personlige fotokalender være hos dig super hurtigt!

Inspiration og idéer til kalendere med eget design

At lave en kalender med eget design online er en særlig måde at gøre dit hjem personligt på, og det er også en fantastisk gave til fødselsdage, ferier og andre vigtige begivenheder. Er du på udkig efter inspiration? Læs videre for at få sjove og kreative idéer til at gøre din vægkalender til noget særligt.

Kunstkalender

make your own art calendar

Uanset om du er kunstner eller kunstelsker (eller begge dele!), kan du samle dine yndlingskunsttryk og -fotos til en visuelt imponerende væg- eller bordkalender, som du kan vise frem hele året rundt. Brug en af vores minimalistiske kalenderskabeloner til at lade kunstværket tale for sig selv. Fra landskabsbilleder til akvarelmalerier - kunst er med til at skabe en smuk, personlig fotokalender eller bordkalender til dig selv, et familiemedlem eller en ven.

Virksomhedskalender

En personlig kalender er en genial markedsføringsstrategi, hvis du bestiller gaver til kunder og partnere fra din virksomhed. Uanset hvilke branche din virksomhed er i, har alle brug for en vægkalender og vil sætte pris på et gratis produkt fra din virksomhed. Du kan inkludere fotos af dine produkter og dit team eller holde dem generiske med relevante stockbilleder, overbevisende citater og andet meningsfuldt indhold.

Havekalender

Har du grønne fingre, som du gerne vil vise frem på dine billeder? Der er ingen bedre måde at fremhæve dit hårde arbejde i haven på end med en smuk fotokalender. Tag billeder af dine plantebabyer med din telefon eller dit kamera, tilføj nogle finurlige skrifttyper, der beskriver hver plante, og placér dem på en enkel skabelon, så de kan stråle for sig selv. Du kan tilpasse hvert foto med unikke designelementer, så dine planter kommer til deres ret, eller du kan holde det helt enkelt.

Kalender med naturfotos

Upload dine yndlingsbilleder af naturen og det fri, hvad enten det er dine egne billeder eller nogle, du beundrer, og få en fantastisk fotokalender, som du kan hænge op på væggen eller stille frem på skrivebordet. Vælg en kalenderskabelon med beroligende farver og minimale designelementer, så du kan lade dig inspirere af selve billedet.

Kalender med babybilleder

Ligesom fotobøger elsker alle at se på kalendere og vægkunst, der indeholder fotos af en ny baby. Optimalprint gør det nemt at mindes alle milepæle i din babys liv. Disse billeder kan omfatte din babys første bad, den første bid mad, de første skridt og alle de særlige datoer undervejs. Fotokalendere til nye babyer er også vidunderlige gaveidéer til bedsteforældre og andre familiemedlemmer, både dem tæt på eller dem langt væk.

Kæledyrskalender

custom pet calendar

Dine dyrevenner er vigtige familiemedlemmer, og de fortjener at blive fejret! Saml dine billeder af din hvalp eller kat gennem årene, og lav en sød fotokalender, der giver dig alle de varme følelser. Personlige kalendere med kæledyr er gode at tage med på kontoret, så du kan tænke på din bedste ven, selv når I er væk fra hinanden.

Opskriftskalender

Organiser dine yndlingsopskrifter i en bordkalender, som du nemt kan få adgang til, når du har brug for inspiration til aftensmaden eller et andet måltid. Vælg en skabelon, der kan tilpasses, hvor du kan vælge søde skrifttyper og skrive hver opskrift ned, så du hurtigt kan finde den frem. Hvis du har familieopskrifter, der betyder noget særligt for dig, kan du tage billeder af hvert opskriftskort, vælge et enkelt tema og lave en personlig fotokalender, der ærer dine kære og holder deres arv i live.

Kalender med rejseminder

Hvis du elsker at rejse, er vægkalendere en god måde at fremvise alle de eventyr, du har været på. Brug dine egne fotos fra tidligere ture, og fremhæv alle de fantastiske steder, du har besøgt. Med Optimalprints redigeringsværktøj kan du tilføje tekst i dine foretrukne skrifttyper til hver kalenderside, det kan f.eks. være bynavnet eller andre vigtige detaljer, du vil huske. En vægkalender med rejseminder er kreative gaveidéer til de familiemedlemmer eller venner, der har været med på dine eventyr.

Bryllupskalender

Fejr den vigtigste dag i jeres liv ved at organisere dine bryllupsbilleder i en vægkalender! Fortæl historien om jeres bryllup ved hjælp af billeder fra den store dag, fra I gør jer klar, til I går op ad kirkegulvet, fejrer jeres bryllupsfest med familien, den første dans og alle de andre søde detaljer, som I vil huske for evigt. At organisere jeres bryllupsbilleder i en vægkalender er en nem måde at mindes en af de mest specielle datoer på, så alle kan se den.

Kalender med året der gik

Lav en væg- eller bordkalender med et tilbageblik på året ved at vælge dine yndlingsbilleder og -minder fra det forgangne år. Denne kalender i kronologisk stil vil minde dig om alle de gode stunder, du havde i det forgangne år, og få dig til at se frem til nye eventyr i det nye år. Når du opretter en kalender online med Optimalprint, er det nemt at organisere dine fotos efter dato, så du effektivt kan uploade og indsætte dine billeder på den rigtige side.

Design og print blændende personlige kalendere med Optimalprint

personalised wall calendars

Fotokalendere er visuelt tiltalende, nemme at lave og kan være gode gaver til familiemedlemmer, venner og kolleger eller til dig selv.

En kalenderproducent som Optimalprint gør det nemt at organisere og trykke dine yndlingsbilleder på en meningsfuld måde. Vi gør det nemt at tilpasse din kalender på enhver måde, du kan forestille dig, gennem en række layouts, stilarter og levende farver.

Det er nemt at lave en fotokalender - vælg en skabelon, upload dine fotos, og arranger dem på siderne, som du vil. For ikke at nævne, at denne proces kan udføres fra en computer eller en smartphone vha. Optimalprint-appen. Vælg mellem utallige design, baggrunde og temaer for at skabe smukke kalendere til dit hjem eller som gaver til dem, du holder af.

Med papir og tryk i høj kvalitet, lokal produktion og hurtig levering har det aldrig været nemmere at skabe og dele dine særlige minder med Optimalprint. Lav din egen kalender i dag!