do not visit
Trykt i Danmark – hurtig levering
7,6 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Konkurrencen er slut 🌱🌎

Tak til jer alle for at deltage i konkurrencen for planeten og tillykke til @karen_nikoline, som er vinderen af gavekortet!

Sammen har vi indsamlet 7650 kr til at genoprette skove og plante træer.

Følg os på Instagram @optimalprint for nyheder, konkurrencer og mere.

Sammen gør vi noget for at beskytte og genoprette vores skove

Ved at deltage i konkurrencen har du bidraget du til at plante træer og mangrover, genoprette skove, bekæmpe ulovlig skovhugst, beskytte åbne landskaber og skabe en mere bæredygtig fremtid for alle. Sammen har vi indsamlet 7650 kr

Optimalprint støtter lokalt forankrede organisationer gennem den svenske miljøplatform Milkywire. Læs mere om, hvordan dit bidrag vil støtte genopretning af skove og landskaber.

Hvorfor skal vi beskytte vores skove og landskaber?

Skove er afgørende for vores overlevelse, idet de absorberer 30% af de globale CO2-emissioner og er hjemsted for 80% af verdens biodiversitet, mens eksisterende landskaber har stor kulturel, landbrugsmæssig og økologisk betydning.

Det arbejde, der udføres:

Beskyttele og genoprettelse af skove og plantning af træer

Dette omfatter både politisk arbejde og fysisk beskyttelse og genopretning. Vi forbedrer og genindfører hjemmehørende træ- og plantearter for at skabe en naturlig og bæredygtig genopretning.

Beskyt og genopret åbne landskaber

Åbne landskaber omfatter økosystemer som græslandskaber, savanner, vådområder og bjerge. Åbne landskaber opretholder biodiversiteten, afbøder tørke og oversvømmelser, optager kulstof og bidrager til klimastabilitet.

Stop for skovrydning og overdreven høst

Projekter, der arbejder for at stoppe skovhugst, palmeolieplantager og andre aktiviteter, der har stor indflydelse på vores klima, biodiversitet og samfund, der er afhængige af skoven. Overdreven skovhugst og den ikke-bæredygtige udnyttelse skal der hurtigst muligt gøres noget ved.

Udforsk vores miljøbevidste produkter

I 2021 lancerede vi Global Organic Textile Standard (GOTS) certificeret tøj i økologisk bomuld og genbrugspolyester for at tilbyde dig miljøbevidst tøj som f.eks. økologiske T-shirts. Vores seneste produkttilføjelse er det biologisk nedbrydelige mobilcover, der indeholder mindst 70 % økologiske, genbrugte eller biologisk nedbrydelige materialer.

Biologisk nedbrydeligt mobilcover
-50%
Biologisk nedbrydeligt mobilcover
Rabatkode CASEDK
Økologiske T-shirts
-50%
Økologiske T-shirts
Rabatkode TOJDK
Økologisk T-shirt til børn
-50%
Økologisk T-shirt til børn
Rabatkode TOJDK

 

Vi bestræber os altid på at bruge materialer, der er fremstillet på forsvarlig vis. Vores trykte papirprodukter og lærreder er fremstillet af papir og træ fra bæredygtigt forvaltede skove med et bæredygtigt system til skovforvaltning.

Kort
-60%
Kort
Rabatkode KORTDK
Fotoplakater
-50%
Fotoplakater
Rabatkode FOTOPLAKATDK
Fotobøger
-50%
Fotobøger
Rabatkode FOTODK

Top genanvendelige produkter til en grønnere livsstil

At vælge produkter, der er baseret på en grønnere livsstil, er en effektiv måde at spare på naturressourcerne og beskytte miljøet på. Disse produkter er lavet til at holde længe og er nemme at rengøre og genbruge igen og igen.

Muleposer
-50%
Muleposer
Rabatkode MULEPOSEDK
Drikkedunk i metal
-50%
Drikkedunk i metal
Rabatkode KRUSDK
Rejsekrus
-50%
Rejsekrus
Rabatkode KRUSDK

Hos Optimalprint er bæredygtighed i centrum for alt, hvad vi gør. Vi stræber efter at levere ansvarlige, bæredygtige og cirkulære produkter, der minimerer indvirkning på miljøet.

Sådan får du og planeten gavn af dette

Lokal produktion reducerer CO2-udledningen

Fra første dag har vi valgt at producere og udføre ordrer så tæt på dig som muligt. Dette reducerer transportafstande og CO2-emissioner og sikrer hurtig levering til dig.

Ved kun at trykke, når du bestiller, reduceres spild

Alle Optimalprint-produkter produceres på bestilling, når du afgiver en ordre. På den måde undgås overproduktion og affald, der ender på lossepladser.

Kvalitet, der holder

Vi tilbyder produkter af høj kvalitet og med lang levetid, der er lavet til at holde til tidens tand, så du kan nyde dem i mange år fremover.

Ansvarligt indkøbte produkter

Vi bestræber os på at bruge FSC®-certificerede materialer fra bæredygtigt forvaltede skove til papirprodukter, lærreder og trætryk. Hvis det ikke er tilgængeligt, køber vi PEFC eller tilsvarende. For eksempel er 90% af vores lærreder og 84% af vores ordrer med trætryk lavet af FSC®-certificeret træ.

Optimalprint er en del af Gelato, en virksomhed med hovedkvarter i Norge, der forbinder familier, globale virksomheder og kreative professionelle med nøje udvalgte trykkerier rundt om i verden.

Download Optimalprint-appen & få adgang til vores bedste tilbud!

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.