do not visit
Trykt i Danmark – hurtig levering
7,6 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

-

Hos Optimalprint er bæredygtighed i centrum for alt, hvad vi gør. Vi stræber efter at levere ansvarlige, bæredygtige og cirkulære produkter, der minimerer indvirkning på miljøet.

Sådan får du og planeten gavn af dette

Lokal produktion reducerer CO2-udledningen

Fra første dag har vi valgt at producere og udføre ordrer så tæt på dig som muligt. Dette reducerer transportafstande og CO2-emissioner og sikrer hurtig levering til dig.

Ved kun at trykke, når du bestiller, reduceres spild

Alle Optimalprint-produkter produceres på bestilling, når du afgiver en ordre. På den måde undgås overproduktion og affald, der ender på lossepladser.

Kvalitet, der holder

Vi tilbyder produkter af høj kvalitet og med lang levetid, der er lavet til at holde til tidens tand, så du kan nyde dem i mange år fremover.

Ansvarligt indkøbte produkter

Vi bestræber os på at bruge FSC®-certificerede materialer fra bæredygtigt forvaltede skove til papirprodukter, lærreder og trætryk. Hvis det ikke er tilgængeligt, køber vi PEFC eller tilsvarende. For eksempel er 90% af vores lærreder og 84% af vores ordrer med trætryk lavet af FSC®-certificeret træ.

Udforsk vores miljøbevidste produkter

I 2021 lancerede vi Global Organic Textile Standard (GOTS) certificeret tøj i økologisk bomuld og genbrugspolyester for at tilbyde dig miljøbevidst tøj som f.eks. økologiske T-shirts. Vores seneste produkttilføjelse er det biologisk nedbrydelige mobilcover, der indeholder mindst 70 % økologiske, genbrugte eller biologisk nedbrydelige materialer.

Biologisk nedbrydeligt mobilcover
-40%
Biologisk nedbrydeligt mobilcover
Rabatkode CASEDK
Økologiske T-shirts
-50%
Økologiske T-shirts
Rabatkode TOJDK
Økologisk T-shirt til børn
-50%
Økologisk T-shirt til børn
Rabatkode TOJDK

-

-

Vi bestræber os altid på at bruge materialer, der er fremstillet på forsvarlig vis. Vores trykte papirprodukter og lærreder er fremstillet af papir og træ fra bæredygtigt forvaltede skove med et bæredygtigt system til skovforvaltning.

Kort
-50%
Kort
Rabatkode KORTDK
Fotoplakater
-50%
Fotoplakater
Rabatkode FOTOPLAKATDK
  • Opret unikke plakater til dine venner og familie
  • Nemmere end nogensinde at lave
  • Udskrevet i Danmark
  • 100% kvalitetsgaranti
Fotobøger
-50%
Fotobøger
Rabatkode FOTODK

Top genanvendelige produkter til en grønnere livsstil

At vælge produkter, der er baseret på en grønnere livsstil, er en effektiv måde at spare på naturressourcerne og beskytte miljøet på. Disse produkter er lavet til at holde længe og er nemme at rengøre og genbruge igen og igen.

Muleposer
-50%
Muleposer
Rabatkode MULEPOSEDK
Drikkedunk i metal
-40%
Drikkedunk i metal
Rabatkode KRUSDK
Rejsekrus
-40%
Rejsekrus
Rabatkode KRUSDK

-

Optimalprint er en del af Gelato, en virksomhed med hovedkvarter i Norge, der forbinder familier, globale virksomheder og kreative professionelle med nøje udvalgte trykkerier rundt om i verden.