do not visit
Optimalprint App - Rated 4.8/5
Trykt i Danmark – hurtig levering

Hvorfor Optimalprint App?

Eksklusive tilbud, der kun findes i appen

Lås op for specialtilbud, der kun er tilgængelige for vores app-brugere. Drag fordel af lynudsalg i appen, og få en fordelagtig rabat på din første ordre i appen.

Hurtig og nem at bruge

Gennemse design og skab produkter når som helst og hvor som helst. Tilføj fotos direkte fra din kamerarulle, sociale medier eller Google Fotos.

Hurtig og sikker betaling

Betal sikkert og trygt med Apple Pay og alle andre betalingsmetoder.

Lås op for flere besparelser med Plus

Plus-medlemmer får større rabatter, gratis levering og 10% tilbage i butikskredit på hver ordre. Tilmeld dig i dag, og begynd at spare!

Tilfredshedsgaranti:
Optimalprint-appen – 4,8/5 med 12000+ omtaler
Trustpilot:

Opret hurtigt

"Super nemt og hurtigt at lave alle produkterne i appen. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg gør det." - Mette

Super nemt

"Jeg er meget begejstret over kvaliteten af produkterne hos Optimalprint, deres look og de mange variationer. Appen gør det nu super nemt!" - Dajana

Elsker den!

"Jeg synes at appen er virkelig nem at bruge. Alle mine billeder bliver i fremtiden udskrevet på denne måde. Det tager ingen tid at oprette en fotobog, meget hurtigere sammenlignet med et traditionelt fotoalbum. Jeg elsker det!" - C.J.

Nemt at bruge

"Jeg er fuldstændig forelsket i den nye app, og den måde den synkroniserer med mit galleri på mobilen. Det er så nemt at bruge, når jeg opbygger familieminder af min datter." - Pete