do not visit
30% rabat på vægkalender | Kode: Cal30 | Udløb: 22/09
Udskrevet lokalt og Hurtig levering
9,1 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Helt personlig

★★★★★

"Fantastisk kvalitet i form af en gave til mine forældre, som var så glade for den at de købte en til hver eneste familiemedlem. Jeg elsker at man kan tilføje datoer. Virkelig personlig. Jeg kommer nok til at lave en ny hvert år!"

Fantastisk service

★★★★★

"Fantastisk kvalitet, nem at lave og hurtig forsendelse = fantastisk service. Tak" - Ryan

Udmærket levering

★★★★★

"Jeg var yderst tilfreds med mine 3 personlige kalendere. Jeg fik dem udskrevet til julen. Fantastiske leveringstider, da de ankom inden for 2 dage. Vil klart anbefale dem til venner eller bruge dem igen." - Debbie

Kvalitetsprint

★★★★★

"Kvalitetsprint, nem at designe. Ingen skjulte gebyrer eller kneb. Hurtig levering, selv i juleperioden! Tusind tak!" - Jan Erik

Skab din egen

Din familie er unik, og det vil din kalender også være. Vælg den størrelse du har brug for, start med den måned du ønsker og tilføj dine billeder og begivenheder på hver side.

Super nemt!

Vælg blot dine yndlingsbilleder fra din enhed, Google Fotos, Instagram eller Facebook. Tilføj og fjern nemt billeder, rediger tekst og tilføj begivenheder og få et smukt resultat.

Udskrevet lokalt
Hurtig levering

Vi udskriver med blæk og papir af høj kvalitet for at garantere at du er tilfreds. Da vi udskriver lokalt og så tæt på dig som muligt, kan vi tilbyde dig produkter til rimelige priser.

Download Optimalprint-appen & få adgang til vores bedste tilbud!

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.