do not visit
50% rabatKode: KALENDERDK | Slutter: 19/05
dage
timer
minutter
Sekunder

Få dine kalendere inden jul

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!
Trykt i Danmark – hurtig levering
7,2 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Det er blevet nemt at skabe både personlige og unikke kalendergaver
Vælg blot en størrelse og design, og fyld den herefter med dine specielle øjeblikke

Helt personlig

★★★★★

"Fantastisk kvalitet i form af en gave til mine forældre, som var så glade for den at de købte en til hver eneste familiemedlem. Jeg elsker at man kan tilføje datoer. Virkelig personlig. Jeg kommer nok til at lave en ny hvert år!"

Fantastisk service

★★★★★

"Fantastisk kvalitet, nem at lave og hurtig forsendelse = fantastisk service. Tak" - Ryan

Udmærket levering

★★★★★

"Jeg var yderst tilfreds med mine 3 personlige kalendere. Jeg fik dem udskrevet til julen. Fantastiske leveringstider, da de ankom inden for 2 dage. Vil klart anbefale dem til venner eller bruge dem igen." - Debbie

Kvalitetsprint

★★★★★

"Kvalitetsprint, nem at designe. Ingen skjulte gebyrer eller kneb. Hurtig levering, selv i juleperioden! Tusind tak!" - Jan Erik

Gør det til din egen kalender

Din familie er unik, og det vil din kalender også være. Vælg den størrelse du har brug for, start med den måned du ønsker og tilføj dine billeder og begivenheder på hver side. At lave en personlig kalender er en fantastisk måde at fastholde dine yndlingsminder på og genopleve dem hver dag.

Super nemt!

Vælg blot dine yndlingsbilleder fra din enhed, Google Fotos, Instagram eller Facebook. Tilføj og fjern nemt billeder, rediger tekst og tilføj begivenheder og få et smukt resultat. Vores redigeringsværktøj giver dig mulighed for at arrangere billeder, som du vil. Vælg en passende størrelse og et passende design, begynd at tilpasse den med dine fotos og tekst, og gør din personlige kalender klar på få minutter!

Trykt i Danmark
med hurtig levering

Vi trykker med blæk og papir af høj kvalitet for at garantere at du er tilfreds. Da vi trykker lokalt og så tæt på dig som muligt, kan vi tilbyde dig produkter til rimelige priser. Dette hjælper os med at sikre, at alle vores fotokalendere er af uovertruffen kvalitet og kommer frem til dig til tiden.

Inspiration fra vores venner

Optimalprint har venner og glade kunder over hele verden. Det er dét som driver os, at gøre andre glade! Nogle af vores venner har delt deres kreative idéer omkring deres egne Optimalprint-produkter. Tag et kig på disse originale og personlige idéer og bliv inspireret. Del din unikke kreation med os på Instagram @optimalprint, #optimalprint og facebook.com/optimalprint.

Skab din første kalender

Tilgængelig gennem vores mobilapp

Personaliseret kalender

En personlig kalender kan være den perfekte gave til enhver lejlighed, endda til dig selv! Og når det kommer til at designe en personlig kalender, er det kun fantasien der sætter grænsen. Hos Optimalprint gør vi det nemt at skabe din personlige kalender med et par klik. Alt hvad du skal gøre, er at vælge dit foretrukne design fra vores menu, vælge den ønskede størrelse og fortsætte til vores gratis online redigeringsværktøj for at tilpasse din kalender. Derudover kan du uploade dine yndlingsbilleder og vælge mellem flere baggrundsfarver og billedlayouts til hver måneds side. Du kan også vælge startdatoen og endda tilpasse begivenhederne ved at vælge fra vores liste eller tilføje dine egne! Du kan være sikker på, at kundetilfredshed er vores topprioritet, da vi trykker din personlige kalender på papir af højeste kvalitet. Derudover tillader vores lokale produktionsfacilitet os at tilbyde dig de laveste priser med hurtig forsendelse!

Personlige kalendere til enhver situation

Uanset om det er til hjemme- eller kontorbrug, kan en personlig kalender være en god måde at holde styr på dine planer hele året rundt. Vi tilbyder flere design og størrelser for at hjælpe dig med at skabe din egen kalender. Du kan også nemt uploade dine yndlingsbilleder og tilpasse kalenderskabelonen. Du kan vælge mellem flere muligheder for at designe din personlige kalender, herunder:

1. Naturlig elegant kalender

Hvad er bedre end personlige fotokalendere med et strejf af natur? Hvis du er en sand naturelsker, vil dette design være det rigtige for dig. Du kan få alt til at passe i rammen, fra lokale naturlandskaber til naturlige vidundere! Derudover kommer kalederen i 7 størrelser, herunder landskab og portræt, så du behøver ikke bekymre dig om at få en forkert størrelse til din fotokalender.

2. Kalender med kærligt blik

Elsker du dit kæledyrs kærlige blikke? Så indram det med en kalender, der helt sikkert vil pynte på din væg eller dit skrivebord! Du kan vælge standardbilledet eller uploade dit eget for at skabe den perfekte kalender, der kan fremvise din hunds rejse gennem årene via billeder. Eller du kan vælge dens bedste øjeblikke for at designe en personlig bordkalender. Derudover kommer den i 7 størrelser og retninger for at passe til forskellige rum.

3. Kalender med Washi-polkaprikker

Vores Washi Washi-polkaprikker-design kan være en fremragende løsning for dem, der leder efter en enkel personlig vægkalender. Med lyse baggrunde og hvide polkaprikker kan din personlige kalender hjælpe dig med at holde styr på dine aftaler, samtidig med at den tilføjer farve til ethvert rum. Du kan også fremhæve siderne yderligere ved at tilføje dine yndlingsbilleder.

Personlige fotokalendere

Med vores online redigeringsværktøj der er nemt at bruge, kan du omdanne et hvilken som helst af vores design til en fotokalender. Her er nogle af vores topdesign, som du måske vil synes om:

1. Moderne overlappende år

Det personlige kalenderdesign med moderne overlappende år giver dig mulighed for at tilføje op til tre billeder til hver måneds side, så du nemt kan vise dine bedste minder frem! Siderne har en standard hvid baggrund, der får fotos til at skille sig ud, men du kan altid ændre farven, for at oprette et personaliseret layout. På samme måde kan du ændre layoutet og orienteringen af billederne for at tilpasse designet til dine ønsker.

2. Metalliske rammer

Den metalliske ramme kan skabe en elegant personlig kalender med fire billeder pr. månedsside. Designet har en kombination af grå og gyldent 'glimmer' som baggrund, der kan kombineres med enhver væg- eller bordfarve. Du kan endda få kalenderen i 3 formater og størrelser.

Tilpassede kalendere fra Optimalprint

Vi gør tryk af personaliserede kalendere nemt med vores intuitive online redigeringsværktøj, der giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige baggrunde, layouts og skabeloner. Her er nogle grundlæggende design, som du kan arbejde med, for at skabe en personlige kalender:

1. Kunstnerisk ramme

Hvis du elsker abstrakte former og layouts, er denne kalender lige noget for dig. Den har en monokromatisk farveskala for at tilføje en følelse af rustik charme til din indretning. Du kan også markere de vigtige dage i forskellige farver gennem månederne for at gøre den endnu mere funktionel.

2. Ikoniske rejser

Design en kalender med de bedste øjeblikke fra dine rejser med vores ikoniske rejsedesign. Du kan enten vælge at få den trykt i landskabs- eller portrætformat, for at passe billederne ind en ramme og tilføje personlige præg ved at vælge forskellige baggrunde og billedlayouts til din personlige kalender.

3. Ramme i kridt

Designet med en ramme i kridt er en af vores bestsellere, og du kan også overveje dette design hvis du vil trykke en personaliseret kalender med et mere "animeret" layout. Det har rammer i 'kridt' omkring billederne, og teksten står frem på den mørke baggrund. Du kan nemt tilpasse designet efter dine ønsker.

Personlig adventskalender

Adventssæsonen er betydningsfuld for mange, og vi kan hjælpe dig med at skabe den bedste adventskalender. Vi har det hele, uanset om du leder efter et simpelt eller accentueret design. Og med vores online redigeringsværktøj kan du angive startmåneden for din personlige kalender. Hvis du har planer om at designe en tilpasset adventskalender, er her nogle design, der kan hjælpe dig i gang:

1. Den morderne

Vores moderne design giver dig mulighed for at bruge et stort indrammet billede til månedens sider, så du kan vælge dine foretrukne adventsbilleder til en helt personlig kalender. Derudover kan du fremhæve fanen for året ved at vælge blandt de seks forskellige farver.

2. Ren minimalisme

Vores personlige kalender med ren minimalisme har et enkelt, men elegant design for at gøre din advent endnu mere speciel. Men du kan altid ændre baggrundsfarven og billedlayoutet for at tilføje et mere personligt præg, uanset om du planlægger at bruge den personaliserede kalender selv eller give den som en julegave. Vi har opretholdt en høj Trustpilot score på 9.0/10, og vi bruger kun premium papir med en vægt på 250 g/m² der muliggør tryk af billeder og tekst af høj kvalitet. Derudover leveres vores personlige kalendere med Spiralindbinding og vægkroge for nem og sikker ophængning på din væg. Vi tilbyder også en 100% kvalitetsgaranti på hver personlig kalender, vi trykker, og du kan kontakte vores kundeservice 24/7, hvis du har spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg skabe min egen fotokalender?

Med Optimalprint er det superenkelt at lave din egen fotokalender. Vores gratis online redigeringsværktøj giver dig mulighed for at skabe en personaliseret fotokalender på få minutter ved at lade dig vælge en færdigdesignet skabelon, vælge den størrelse, du har brug for, og begynde at tilpasse den. Tilføj dine personlige billeder, en personlig tekst, et citat fra internettet og andre designelementer for at lave en meget personlig kalender.

Hvilke fotos skal jeg uploade til min personaliserede kalender?

Din personaliserede kalender kan have de billeder eller fotos, som du ønsker. Vi sætter ingen begrænsninger for vores kunder med hensyn til tilpasning. Så uanset om du vil tilføje dine barndomsbilleder, bryllupsbilleder, billeder fra en særlig begivenhed eller noget kunstnerisk fra internettet, er valget helt dit. Hvis du er kunstner og gerne vil have dit værk trykt på din personlige kalender, er du velkommen til at bruge det. Et kunstværk, du selv har skabt, er fantastisk at vise på en personlig kalender. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte vores kundesupport, som med glæde vil hjælpe dig.

Kan jeg vælge min egen startmåned?

Ja, du kan vælge din egen startdato og måned efter dine behov. Vi er klar over, at vores kunder kan have forskellige behov og måske ønsker at vælge deres egne datoer og måneder til deres personlige kalendere, så vi har sørget for, at vores platform tilbyder denne fleksibilitet. Du er velkommen til at vælge en hvilken som helst startdato eller måned.

Kan jeg tilføje fødselsdage og specielle lejligheder til min kalender?

Det kan du tro! Du kan tilføje fødselsdage og andre særlige lejligheder til din personlige kalender. Hvis en personlig kalender ikke giver dig mulighed for at tilføje dine egne begivenheder og mærkedage, så er det ikke en rigtig personlig kalender. Vi giver dig mulighed for at tilføje så mange personlige begivenheder til kalenderen, som du ønsker. Så tilføj alle særlige datoer, fødselsdage, jubilæer, vigtige lejligheder og begivenheder til din personlige fotokalender, og mist aldrig overblikket over dem igen.

Bliver helligdage vist i kalenderen?

Ja, alle helligdage vises i kalenderen. Hvis du også gerne vil tilføje valgfrie helligdage, kan du gøre det under tilpasningsprocessen. Hvis du tilføjer valgfrie helligdage, kan du bedre planlægge din arbejdstid og planlægge i god tid, hvornår du kan arbejde.

Var det ikke det, du ledte efter? Besøg vores hjælpecenter