do not visit

Vores mål er at give dig mulighed for at dele vigtige begivenheder i dit liv ved selv at designe personlige trykte materialer på din smartphone eller computer. Vores grafikere har designet mange tusinde skabeloner, som du selv kan tilpasse. Millioner af familier og kreative virksomheder over hele verden viser Optimalprint deres tillid: De sætter pris på vores professionelle produktion og en garanteret kvalitet på 100%. Det faktum, at vi producerer lokalt, sikrer en hurtig levering. Vores kundeservice, som kan kontaktes hele døgnet, værdsættes højt af vores kunder.


Vi arbejder hårdt på at overgå dine forventninger til kundeservice og give dig en fantastisk serviceoplevelse. Optimalprint scorer meget højt i kundetilfredshedsundersøgelser. Vores gennemsnitlige bedømmelse på Trustpilot er 9,5 ud af 10 baseret på over 90.000 uafhængige kundeanmeldelser - noget vi er meget stolte af.


Optimalprint er en del af Gelato, et firma med hovedsæde i Norge, der forbinder enhver, der har brug for at få noget trykt, med professionelle trykkerier over hele verden. Vi bruger kun miljøvenligt papir og producerer i nærheden af leveringsadressen, hvilket er med til at nedsætte udledningen af kuldioxid. Det betyder, at din ordre trykkes lokalt i Danmark, så tæt på dig som muligt. Vi har hjertet med i vores arbejde.

For flere nyheder om, hvad vi er op til på Optimalprint, og Gelato, have et kig på https://www.gelato.com/en-US/newsroom/


Vores hovedkontor:
Gelato AS
Dronning Eufemias gate 8
0191 Oslo
Norge
For at kontakte kundeservice bedes du klikke her.)