do not visit
Optimalprint Optimalprint
7,8" 10" 17095
7,8/10 (17095 anmeldelser)

Bordkort – Tag plads

Ud over at gøre det nemt at planlægge bordplanen kan bordkort tilføje et personligt og betænksomt præg til dine fester og arrangementer. Derfor giver det kun mening at vælge de bedste design og materialer. Og det er her, at Optimalprint kan komme til din undsætning!


Med tusindvis af design og farveskabeloner at vælge imellem kan du med få klik skabe personlige bordkort til enhver stor eller lille begivenhed. Vores overkommelige priser og gratis forsendelse betyder, at det ikke behøver at koste en bondegård, uanset hvor mange bordkort du har brug for.


Desuden har vi en høj Trustpilot-score på 9 (ud af 10) for kundetilfredshed, så du kan være sikker på, at vi vil få arbejdet udført med den største perfektion.

Bordkort til enhver lejlighed - Bordkort til bryllup

Vores kollektion af bordkort til bryllup indeholder forskellige design, lige fra blomstermotiver til enkle kanter og bryllupssymboler. Du kan finde disse bordkort til bryllup i forskellige farver, så de passer til det overordnede tema til dit bryllup.


Med over 700 forskellige design af bordkort at vælge imellem kan du være sikker på, at du finder det, der passer til dine behov!

Bordkort til barnedåb

Vi har over 200 forskellige typer af bordkort til barnedåben, der passer til alle temaer. Uanset om du er på udkig efter yndige bordkort med dyretema eller ønsker det første bogstav i dit barns navn trykt på dem, så har vi det du mangler!


Derudover har vi et udvalg af bordkort med farvet baggrund, hvis du ønsker noget enkelt, men iøjnefaldende.

Bordkort til kommunion og til konfirmation

Hvis du tror, at bordkort til kommunionen skal være enkle og kedelige, så vil vores kollektion helt sikkert overbevise dig om det modsatte! Med enkle design og levende farver er vores bordkort til kommunion og bordkort designet til ethvert tema og farveskema.


Konfirmationen er en betydningsfuld begivenhed i folks liv, og vi forstår, at du ikke ønsker at glemme noget i forberedelsesfasen. Og vores bordkort til konfirmation er designet til at hjælpe dig med netop det.


Med over 240 design at vælge imellem kan du sikre at der løber en rød tråd gennem hele festen, da vi har noget til ethvert tema!

Bordkort til fødselsdag

Fødselsdage handler om sjov, og det samme gør vores bordkort til fødselsdagsbordet. Du kan stole på vores sortiment, uanset hvilket tema du har for din fødselsdagsfest, lige fra vintage-temaer til stjernenætter og stearinlys. Desuden tilbydes nogle af vores fødselsdagsbordkort med alderen trykt på dem. Disse kort er især populære til store og runde fødselsdage.

Bordkort til fest med tryk

Vores bordkort til fest med tryk kan bruges til enhver lejlighed. Så uanset om du planlægger at bruge dem som bordkort til bryllup eller som bordkort til jul, vil design og farver passe til enhver begivenhed. Denne kollektion af bordkort byder på alt fra blomstertryk til "slips og smoking "-baggrunde.


Nogle bordkort har desuden en funktion til at tilpasse baggrundsfarven, hvor du kan vælge mellem 4 eller 5 ensfarvede farver.

Hvordan tilpasser man vores bordkort?

Det er nemt at tilpasse vores bordkort med vores online redigeringsværktøj. Du skal blot klikke på knappen "Personlig tilpasning" efter at have valgt dit foretrukne design og vælge "Tilføj navne" for individuel udskrivning af navne på bordkortene. Du kan endda importere navne fra et Excel-ark for at gøre det endnu nemmere.


Desuden kan du tilføje op til 50 blanke bordkort til din bestilling, hvis der opstår en uforudset situation. Du kan også bestille et enkelt tilpasset bordkort og blande og matche design for at få unikke personlige navnekort.


Tror du, at du har brug for mere tid til at lave bordkort, så du kan tage imod gæster i sidste øjeblik? Det er ikke noget problem! Bare gem dine fremskridt i vores online redigeringsværktøj og kom tilbage senere for at færdiggøre tilpasningen af dine bordkort.


Desuden fås vores bordkort både foldet og flad (ikke foldet), og du kan vælge mellem silke- og mat papir til dit bordkorttryk.

Personaliserede bordkort - Vores tilfredshedsgaranti

Hos Optimalprint tilbyder vi en 100% tilfredshedsgaranti på vores produkter. Du kan du kontakte vores kundesupportteam døgnet rundt, for eventuelle problemer med dine bordkort inden for 14 dage efter modtagelse af dem.


Afhængigt af situationen vil vi enten refundere dine penge eller finde den bedst mulige løsning på dit problem. Desuden kan vores "Plus"-medlemmer benytte sig af en udvidet 30-dages kvalitetsgaranti og andre spændende tilbud på bordkort og andre produkter.