do not visit
-50% på alumimiumtrykKode: ALUDKPROMO | t.o.m: 23/06
Hurtig levering & 100% tilfredshedsgaranti
7,2 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Få dine billeder til at skinne

1 Vælg form:
2 Vælg størrelse:
Tilpas

Vores børstede aluminiumstryk tilføjer tekstur og dybde til dine fotos. Denne trykstil ser særligt smuk ud med sorte og hvide fotos. Hvide farver bliver ikke trykt, så hvide områder på dine fotos skinner igennem i en iøjnefaldende metallisk sølvfarve

Nem at hænge op!

At hænge din aluminiumstryk op er ligetil og problemfrit. Vi leverer et system til ophængning og gratis instruktioner for hvert tryk. Den inkluderede polstring giver indtrykket af, at dit tryk svæver på væggen.

Kombiner dine bedste fotos i en collage

Kan du ikke vælge det perfekte foto? Vis dine minder i en collage ved hjælp af vores gratis fotoskabeloner. Perfekt til at skabe kunst for specielle lejligheder.

Oplev vores sortiment af vægkunst

Vores højkvalitets aluminiumstryk er premium, holdbare og til en overkommelig pris

Iøjnefaldende børstet aluminiumstryk | Optimalprint

Giv et strejf af moderne elegance til ethvert rum med vores tryk i børstet aluminium. Disse tryk er trykt på aluminiumsplader af høj kvalitet, hvilket resulterer i en slank og sofistikeret finish, der helt sikkert vil få alle til at kigge.

En tidløs og elegant finish

Den børstede aluminiumsoverflade på vores tryk giver dem en unik metallisk glans, der forvandler hvide rum til noget særligt. Med sin diskrete tekstur, horisontale kornretning og rene linjer giver vores tryk i børstet aluminium et strejf af elegance til ethvert rum.

Beskyttet mod elementerne

Vores tryk i aluminium er ideelle til indendørs eller udendørs brug. De er fugtbestandige, holdbare og nemme at rengøre, hvilket gør dem perfekte til områder der bruges meget. Og med et ophængningssæt, der følger med hvert tryk, kan du vise dine yndlingsminder eller kunstværker med det samme.