do not visit
-60% på skumtrykKode: SKUMDK | Slutter: 14/07
dage
timer
minutter
Sekunder

Få dine aluminiumsudtryk inden jul

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!
Hurtig levering & 100% tilfredshedsgaranti
7,2 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Dit foto trykt på skum!

1 Vælg form:
2 Vælg størrelse:
Tilpas

Oplev vores sortiment af vægkunst

Den perfekte dekoration til din begivenhed

Skumtryk er perfekte til at skabe skilte til dine store begivenheder. Upload dit eget design for at skabe et velkomstskilt, en bordplan eller andet. Vi tilbyder skumskilte i lodret, vandret og kvadratisk retning. Vælg mellem hvide og sorte plader.

Letvægt og holdbar

Vores skumtryk er super lette og robuste og kan placeres stort set hvor som helst for at vise dine yndlingsbilleder frem. Da vores skumplader er superlette og nemme at flytte, kan du flytte rundt på dem, når du har brug for det!

Vælg mellem sort eller hvid kant

Vores skumtryk er 5 mm tykke og fås med enten hvide eller sorte kanter for et premium look, der passer til din stil.. Mens hvide kanter går i ét med de hvide vægge, giver sorte kanter et dristigt, veldefineret og moderne look.

Nem at hænge op!

Det er nemt og problemfrit at hænge dit skumtryk op. Vi leverer et gratis ophængningssystem sammen med hvert tryk. Det gør monteringen af skumpladen til en nem proces, da du bare skal følge instruktionerne!

Dit foto trykt på skum!

Skumtryk – Skab din egen unikke dekoration

Leder du efter de bedste tjenester til tryk på skumplader? Det er nemmere end nogensinde før at indramme dine yndlingsminder med et tryk på skumplader fra Optimalprint! Med flere muligheder for tilpasning kan du nemt designe billeder på skumtryk eller designe plader til dit hjem, kontor eller særlige begivenheder til de laveste priser. Vi bruger materialer og trykteknologi af høj kvalitet for at få det bedste frem i dine billeder og dit design.


Desuden tilbyder vi hurtig levering takket være vores lokale produktionscentre. Og med en Trustpilot-score på 9 (ud af 10) for kundetilfredshed kan du være sikker på, at dine skumtryk er i sikre hænder!


Så læs med her, for at lære alt om at designe og udskrive dine personaliserede skumtryk på vores websted.

Skumtryk af dine minder!

Med vores personaliserede skumtryk kan du nu trykke dine yndlingsbilleder med blot et par enkle klik. Alt du skal gøre er at vælge et layout fra vores mange forskellige muligheder og bruge vores gratis, brugervenlige online redigeringsværktøj til at uploade de ønskede billeder - så enkelt er det!


Desuden fås vores skumtryk i 3 retninger - landskab, portræt og kvadratisk med over 10 størrelser at vælge imellem. Så uanset om du ønsker at trykke fotoplancher eller plakater til dine værelser, kan du være sikker på, at vi har det du skal bruge!

Hvad gør skumplader perfekte til tryk af fotos eller plakater?

1. Alsidighed:En skumplade er et meget alsidigt materiale, der kan bruges til både foto- og teksttryk. Den glatte overflade kan gengive detaljer til punkt og prikke, så du kan trykke komplekse billeder eller design med farver med høj kontrast uden at bekymre dig om at miste detaljer.


2. Kommercielle displays: Skumplader er et populært medie til udstillinger og pop-up displays. Uanset om du ønsker at trykke skilte og billeder til din næste præsentation på kontoret eller displays til din virksomhed, vil skumtryk være det rigtige valg.


3. Nem montering: Skumplader kan monteres på enhver flad overflade, f.eks. vægge og lofter, ved hjælp af simpelt tilbehør som strips, 3M-strips, reb og bolte.

Hvorfor vælge vores skumtryk til fotos?

De passer til enhver lejlighed


Har du planlagt et stort arrangement?Så kan vores skumtryk være den perfekte løsning til at skabe velkomstskilte, bordplaner og meget mere. Ikke nok med det, men vores tryktjeneste til fotoplancher kan også hjælpe dig med at skabe visuelt attraktive plakater med det rette personlige præg! Vores sumtryk af høj kvalitet med deres glathed og overlegne trykteknologi fanger hver eneste lille detalje af dit valgte billede eller design for et skarpt og levende resultat.

De er lette og holdbare

Med vores 5 mm skumplader af høj kvalitet behøver du ikke at bekymre dig om holdbarheden af dine foto- eller plakatplader. Samtidig er vores lette skumtryk lette at flytte, så du kan fremvise dine yndlingsbilleder stort set overalt!

De fås med sort eller hvid kantning

Du kan vælge mellem en sort eller hvid kant til dine skumtryk, så de passer til den overordnede indretning af din væg eller dit rum. Desuden bruger vi kun førsteklasses skumplader for at sikre, at farven holder i lang tid.

De er nemme at hænge op

Hvert af vores robuste og lette skumtryk leveres med et supplerende monteringssæt, så du nemt kan hænge det op på enhver væg. Og det bedste er, at du ikke behøver at være professionel for at udføre disse installationer!

De er nemme at vedligeholde

Vi sørger for at sikre, at din skumplade er pakket omhyggeligt, så der ikke opstår skader under transporten. Derefter er det eneste, du skal gøre, at tage det ud af pakken og hænge det op med vores monteringssystem. Og det er lige så enkelt at vedligeholde pladen - rengør den med en blød, ren klud for at fjerne eventuelt ophobet snavs eller støv fra overfladen.

Valg af det bedste layout til skumtryk

Til officielle udstillinger


Selv om farvede skumplader måske er din første præference, kan hvide kanter være mere effektive til at fremhæve teksten eller billedet. Dette gælder især, hvis du ønsker at vælge skumtryk til præsentationer på kontoret eller ved formelle lejligheder. På den anden side kan du bruge sorte kanter til at trykke billeder med høj kontrast, som måske ser for larmende ud, især i mindre rum eller lokaler.

Til detaljeret tekst

Hvis din præsentation har meget tekst, der skal fremhæves, kan skumtryk være en bedre løsning, da de ikke er lige så overdøvende som skumplakattryk. Desuden kan du tilføje markeringer og fremhævninger med permanente tuscher på dine skumplakater.

Til billeder

Vi foreslår, at du vælger en mat overflade til din foto-skumplade, da skinnende overflader reflekterer lyset og gør det svært for dine øjne at fokusere på pladen. Alternativt kan du vælge en skinnende plade, hvis der ikke er nogen direkte lyskilder i nærheden.

Hvordan designer du dit skumtryk eller plakat?

Når alt er sagt og gjort, er her en hurtig trin-for-trin-guide til, hvordan du designer dit foto eller din plakat med skumtryk ved hjælp af vores intuitive online redigeringsværktøj:


Vælg din foretrukne retning (landskab, portræt eller kvadratisk) og vælg den ønskede størrelse på dit skumtryk. Klik nu på knappen "tilpas".


Når du åbner det online redigeringsværktøj, finder du forskellige muligheder (filer, layouts og formater) for at tilpasse dit skumtryk.


Med denne indstilling kan du starte med filer og uploade dit ønskede billede eller design på skumtrykket, og du kan beskære eller ændre størrelsen på billedet ved hjælp af underindstillingerne. Ligeledes kan du med indstillingen layouts vælge layoutet af billedet, og du kan endda vælge mere end ét billede til dit skumtryk.


Endelig kan du bruge formateringsfunktionen til at vælge kantfarve og ændre orienteringen og størrelsen på dit skumtryk (hvis det er nødvendigt). I overskriften af online redigeringsværktøjer vises prisen på dit skumtryk, mens du foretager disse ændringer.


Derudover kan du gemme de fremskridt, du har gjort med at designe dit skumtryk, på vores online redigeringsværktøj og vende tilbage senere for at færdiggøre det.

Hvad tilbyder vi ellers?

Ud over tryk af skumplader af høj kvalitet tilbyder Optimalprint også:


• Gratis og hurtig levering


• Eksklusive rabatter og tilbud til "Plus"-medlemmer


• Kundeservice 24x7


• Tusindvis af design at vælge imellem og tilpasse


• Adgang til vores online redigeringsværktøj fra din computer eller telefon


Desuden kommer vores håndlavede skumtryk med 100% tilfredshedsgaranti, så du kan få dine penge tilbage i tilfælde af problemer, som vi har kontrol over.


Ved problemer, som vi ikke kan kontrollere (f.eks. stavefejl, forkert tekst osv.), vil vores kundeservice bestræbe sig på at finde den bedst mulige løsning. Du skal blot kontakte vores team inden for 14 dage efter modtagelsen af din ordre.


Du kan også benytte dig af en udvidet 30-dages kvalitetsgaranti mod et lille årligt gebyr. Så besøg vores hjemmeside for at få de bedste skumtryk i dag!


Ønsker du en hel gallerivæg i stedet for et enkelt skumtryk? Hos Optimalprint kan du bestillevægkunst i forskellige design: Fra et lærred med fotos til individuelle plakater eller en fotokalender kan du personliggøre dine fotos.


Ofte stillede spørgsmål

1. Hvad er et skumtryk?

Et skumtryk laves ved at trykke et billede eller foto på en skumplade. Trykte skumplader bruges ofte som holdbare displays til reklame for virksomheder. Det er superlet og omkostningseffektivt, og kan nemt holde i årevis og endda årtier. Skumskilte kan laves ved hjælp af flere paneler og er velegnede til både indendørs og udendørs brug.

2. Hvordan trykkes en skumplade?

En skumplade trykkes ved hjælp af avanceret teknologi og printere. Processen starter med, at man opretter et design (i Adobe Photoshop eller Illustrator). Når filen er klar, overføres den til en stor printer, der trykker direkte på en skumplade. Efter trykningen skæres pladen i en tilpasset form og i den ønskede størrelse.

3. Hvad skal du bruge for at bestille skumtryk?

For at trykke på din egen skumplade skal du blot vælge mellem de snesevis af foruddefinerede designs, som Optimal Print tilbyder, eller skabe dit eget design ved hjælp af din egen fil.

4. Hvor lang tid tager det at trykke på en skumplade?

Din placering og ofte størrelsen på din trykte skumplade vil vise, hvor lang tid det tager at få dit produkt sendt til dig. Optimal Print har et omfattende netværk af produktleverandører, der hjælper med at fremskynde leveringstiden for dine trykte skumprodukter. Tjek venligst leveringstiden for din nøjagtige placering, før du tjekker ud med dine varer.

Var det ikke det, du ledte efter? Besøg vores hjælpecenter