do not visit
60% rabatKode: FOTODKPROMO | Afslutte: 27/11
Hurtig levering & 100% tilfredshedsgaranti
7,6 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed


De bedste fotobøger på nettet

Skab fotobøger til mange lejligheder

Giv dine bedste minder evigt liv eller del dem i form af en personlig gave til dem du holder af. Udvælg dine yndlingsbilleder og nyd vores særpriser. Gør din fotobog personlig med rejsebilleder, bryllupsbilleder og andre temaer.

Vores priser inkluderer fotos på forsiden
Vælg en fotobog med blødt eller hårdt omslag

Utrolig nemt

★★★★★

"Jeg fandt det utrolig nemt at lave min bog. Jeg forlod faktisk to andre hjemmesider, da de var alt for komplicerede og jeg er ellers ret god til at bruge computeren." - Sofia

Rigtig god kvalitet

★★★★★

"Min bog ankom i går, og jeg er mere end tilfreds. Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af min smukke bog!" - Ida

FANTASTISK

★★★★★

"Jeg uploadede mine billeder, tilføjede tekst, organiserede og redigerede alt på ingen tid. Min fotobog ser fantastisk ud!." - Anna

Jeg elsker den!

★★★★★

"Jeg elsker min fotobog...måske lidt for meget haha! Det var virkelig nemt at sætte den sammen, og den er simpelthen fantastisk!" - Emma

7 forskellige formater

Leder du efter en fotobog i kvadratisk, liggende eller stående format? Blødt eller hårdt omslag? Vælg det bogformat der bedst passer til lejligheden.

Super nemt!

Vælg blot dine yndlingsbilleder fra din enhed, Google Fotos, Instagram eller Facebook. Du kan nemt tilføje og fjerne billeder, bruge billedopsætninger og redigere billedtekster, som giver dine billeder det perfekte look.

Prisvenlig kvalitet

Vi udskriver vores bøger med blæk, lim og papir af høj kvalitet, Med priser fra kun 129 kr kommer det ikke til at gøre ondt på pengepungen.

100% tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds med dit køb, skal du bare sige det til os, så vi kan sende dig en ny bog eller give dig pengene tilbage.

Tilfredshedsgaranti:
Optimalprint-appen – 4,8/5 med 7000+ omtaler

Skab en personlig fotobog direkte fra din mobil på nul komma fem!


Inspiration fra vores venner

Optimalprint har venner og glade kunder over hele verden. Det er dét som driver os, at gøre andre glade! Nogle af vores venner har delt deres kreative idéer omkring deres egne Optimalprint-produkter. Tag et kig på disse originale og personlige idéer og bliv inspireret. Del din unikke kreation med os på Instagram @optimalprint, #optimalprint og facebook.com/optimalprint.

Opret din første bog

Tilgængelig gennem vores mobilapp