do not visit
Optimalprint Optimalprint
7,8" 10" 17095
7,8/10 (17095 anmeldelser)
60% rabatt på JulekortKode: JULEKORTDK
dage
timer
minutter
Sekunder

Få dine julekort inden jul

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!

Send personlige julekort i år

fra kun 11 kr per kort

Find julekort der matcher din stil

Inspiration fra vores venner

Optimalprint har venner og glade kunder over hele verden. Det er dét som driver os, at gøre andre glade! Nogle af vores venner har delt deres kreative idéer omkring deres egne Optimalprint-produkter. Tag et kig på disse originale og personlige idéer og bliv inspireret. Del din unikke kreation med os på Instagram @optimalprint, #optimalprint og facebook.com/optimalprint.

Dækker alle dine juleindkøb og ind i 2023 med Plus

Efter julekort kommer julegaverne! Der er intet, der siger "Du er noget særligt for mig", som en gave, som ingen andre har 🎁
Med så mange produkter at vælge imellem og personliggøre, kan du få alle på din liste til at føle sig ekstra specielle i år, mens du får GRATIS forsendelse på alle dine juleindkøb.
Læs mere

Få gratis standardlevering i Optimalprint-appen

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.

Personaliserede julekort fra Optimalprint

Familiemedlemmer, venner, naboer, andre forældre, som du taler med ved skoleporten - uanset hvem der står på din julekortliste i år, så har Optimalprint lige det, du har brug for. Fra festlige juleønsker til den årlige opdatering om familien julekort med fotoen fantastisk måde at vise kærlighed på. Udfordringen er dog at finde noget personligt. Et julekort, der går ud over det sædvanlige, og som ikke ryger nederst i bunken. Det er her, Optimalprint kommer ind i billedet.


Takket være vores brugervenlige redigeringsværktøj kan du designe og oprette dine personaliserede fotojulekort på få minutter. Vælg dit yndlingsfoto, upload det til en af vores skabeloner, og vælg mellem forskellige kortstørrelser. Med flere temaer, herunder babyens første jul, kæledyr og traditionelle design, finder du helt sikkert noget, der passer til hver enkelt modtagers smag. Vi har endda en kollektion med julekort til virksomheder til dem, der ønsker at vise den festlige stemning rundt omkring på kontoret.


Vi bruger kun trykprocesser af høj kvalitet og det fineste papir, så dine julekort skiller sig ud af alle de rigtige grunde. Du kan endda vælge mellem enkeltkort eller pakker med flere kort, og vi tilbyder luksuriøse ekstras som folie og afrundede hjørner. Er du klar til at sende et særligt og personligt julekort? Rul videre for at se vores design.

Fotojulekort til enhver stil

Vores store udvalg af personlige julekortdesign er lige fra klassiske og traditionelle til minimalistiske med og uden billeder, og der er helt sikkert noget for dig. Så uanset om du ønsker et julekort prydet med snefnug, snemænd og rensdyr, eller om du leder efter noget mere abstrakt, kan du designe og skabe dit eget personlige julekort med Optimalprint.

Moderne julekort

Vælg mellem portræt- og landskabsdesigns i rektangler og firkanter, og lad dit billede og din besked sprede stemning med en afslappet og moderne følelse. Med størrelser fra A6 til A5 vil dit moderne julekort blive husket for altid. Du kan vælge et enkelt kort med ét billede eller bruge et udvalg af fire eller flere billeder. Uanset hvad er et personligt fotojulekort fra Optimalprint en fantastisk måde at vise de vigtigste personer i dit liv, at du tænker på dem.

Fotocollage julekort

Har du brug for hjælp til at vælge dit yndlingsbillede? Måske har du klædt børnene og hunden på til et festligt familiefoto, og du vil gerne have, at dine venner kan se alle billederne. Vores udvalg af fotocollage julekort betyder, at ingen behøver at gå glip af det. De er en fantastisk måde at lade slægtninge og venner få del i dine minder på.

Minimalistiske fotokort

Tror du fuldt og fast på, at mindre er mere? Så har vi styr på det. Bare fordi du ikke er fan af glimmer og glitter, betyder det ikke, at du ikke kan sprede din festlige glæde. Hos Optimalprint siger vores minimalistiske fotojulekort lige akkurat nok og fås i forskellige farver, størrelser og retninger. Du kan endda vælge flere fotos for at hjælpe dit design til at skille sig ud fra mængden.

Klassisk og traditionelt

Rensdyr? Tjek. Snemænd? Tjek. Rødt og glimmer? Tjek. Hvis du ikke kan få nok af jul, vil du elske vores klassiske og traditionelle julekort. Du kan vælge mellem disse designs, der er prydet med kugler, juletema, og endda personlige kort på juleprydet baggrund. Og når du tilføjer et personligt præg, vil dit julekort nå et nyt festligt niveau.

Julekort uden et foto

Personlige julekort behøver ikke nødvendigvis at indeholde et billede. Du kan stadig sende en personlig besked til dem, du holder af. Du kan vælge mellem traditionelle designs, moderne kort og kort, der henvender sig til børn. Og så kan du selvfølgelig lave et unikt, personligt kort til den, du sender det til. Vi har også mulighed for flade og foldede kort, så du er sikker på at finde noget, der passer til dig.

Personaliserede julekort til alle

Medarbejdere, børn, nære familiemedlemmer eller endda babysitteren - hos Optimalprint har vi et bredt udvalg af julekort med billeder til hvem som helst, du har brug for at sende et til. Vi har også julekort med billeder designet til en babys første jul og til dine kæledyr, så ingen behøver at blive udeladt når det kommer til festlige lykønskninger.

Babys første jul

Uanset om du vil sende et julekort med foto til din lille pige for at huske den særlige dag eller fejre milepælen ved at sende personlige julekort til familiemedlemmer, så er vores julekort til babys første jul lige det, du har brug for. Vælg mellem design med et enkelt eller flere billeder i et stort udvalg af farver og stilarter, og husk at tilføje en personlig besked til dine fotojulekort for at få et helt særligt præg.

Julekort med billeder til børn

Optimalprints udvalg af tegneserier og børnejulekort er en fantastisk måde at ønske de små en glædelig jul på. Du kan endda inkludere en personlig besked fra julemanden og nisserne. Du kan også vælge et af dine yndlingsbilleder og sende et personligt julekort online til familiemedlemmer og venner over hele verden.

Julekort med fotos af kæledyr

Hunde, katte, kaniner og selv din hamster eller guldfisk kan deltage i den årlige forsendelse af julekort med vores udvalg af julekort med kæledyr. Med en enkel og hurtig designproces, der ikke kræver nogen tidligere erfaring eller designfærdigheder, har det aldrig været nemmere at sende et julekort med billeder, der viser menneskets bedste ven frem!

Firmajulekort

Uanset om du er en arbejdsgiver, der ønsker at sende julekort med billeder til hele holdet, en leverandør, der ønsker at sende firmajulekort til sine kunder, eller du ønsker at sende glædelige juleønsker til dine kolleger, har Optimalprint et udvalg af smukke julekort til virksomheder. At tilføje dit logo eller et billede fra den seneste julefrokost til kortet kan være et flot ekstra touch.

Spred den festlige stemning med julekort med foto

Højtiden handler ikke kun om julekort og juleaften. Der er andre vigtige fester og budskaber, der skal deles. Så uanset om du arrangerer en julefrokost, ønsker at takke eller fejre en anden højtid, så har Optimalprints udvalg af tilpassede kort noget for dig. Fortsæt med at scrolle videre for at opdage hele udvalget af personlige julekort med billede.

Hanukkah-kort

Hvis din familie fejrer Hanukkah, eller hvis du ønsker at sende dine ønsker til en god ven, vil vores udvalg af kort specielt designet til Hanukkah helt sikkert imponere dig. Vælg mellem firkanter og rektangler i forskellige farver, og vælg mellem kort med traditionelle Hanukkah-symboler. Vi har endda kort uden billeder til dem, der foretrækker det.

Invitationer til julefrokost

Drinks på arbejdspladsen, familiearrangementer, en sammenkomst med venner - Optimalprint har en julefrokostinvitation til enhver begivenhed. Desuden kan du vælge mellem enkelte kort eller multipakker, afhængigt af hvor mange personer der skal inviteres. Der kan også designes flade og foldede kort, og der er mulighed for at tilføje et foto. Endelig må du ikke glemme at inkludere detaljer om begivenheden og en kort besked for at få den ultimative personlige oplevelse.

Takkekort til jul

Julen er en tid til at give, hvilket betyder, at det også er en tid til at sige tak. Findes der noget bedre end at gøre det med et af vores takkekort til jul? Uanset om det kommer fra hele familien eller måske fra din lille guldklump, så har vi et udvalg af forskellige design og farver. Du kan tilføje guldfolie og klippede kanter for mere luksuriøse og personlige julekort.

Lave priser, høj kvalitet

Vores julekort starter fra så lidt som 61 øre pr. kort, og du kan være sikker på, at de er af høj kvalitet. Vi kombinerer trykprocesser af højeste kvalitet med førsteklasses papir for at skabe fantastiske personlige julekort. Vores mulighed for pakker med flere kort er også en god måde at spare penge på. Så uanset dit budget kan du finde et julekort efter din smag hos Optimalprint. Desuden behøver du ingen designfærdigheder, da vores designværktøj er super nemt at bruge. Vi har også en 100% tilfredshedsgaranti for at give dig ekstra ro i sindet.

Gør det til en jul, du vil huske med personlige julekort

Personlige julekort er et godt alternativ til masseproducerede versioner. De skaber et unikt og glædeligt ønske til den, der modtager dem. Med dine yndlingsbilleder på forsiden og en besked der kommer fra hjertet på indersiden, vil dine julekort være et oplagt blikfang. Hvis du leder efter fotojulekort online, har vi alt, hvad du har brug for. Der kræves heller ingen specialiseret erfaring med design.


Takket være Optimalprints brugervenlige designværktøj kan du oprette og købe personlige fotojulekort til alle. Så hvad venter du på? Begynd at søge efter dit yndlingsbillede og send en hilsen på din unikke måde med et julefotokort fra vores kollektion.