do not visit
60% rabatt på JulekortKode: JULEKORTDK
dage
timer
minutter
Sekunder

Få dine julekort inden jul

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!

Send personlige julekort i år

fra kun 10 kr per kort

Find julekort der matcher din stil

Inspiration fra vores venner

Optimalprint har venner og glade kunder over hele verden. Det er dét som driver os, at gøre andre glade! Nogle af vores venner har delt deres kreative idéer omkring deres egne Optimalprint-produkter. Tag et kig på disse originale og personlige idéer og bliv inspireret. Del din unikke kreation med os på Instagram @optimalprint, #optimalprint og facebook.com/optimalprint.

Dækker alle dine juleindkøb og ind i 2023 med Plus

Efter julekort kommer julegaverne! Der er intet, der siger "Du er noget særligt for mig", som en gave, som ingen andre har 🎁
Med så mange produkter at vælge imellem og personliggøre, kan du få alle på din liste til at føle sig ekstra specielle i år, mens du får GRATIS forsendelse på alle dine juleindkøb.
Læs mere

Gør dit julekort meningsfuldt og mindeværdigt

I et hav af julekort kan du nemt få dit julekort til at skille sig ud med Optimalprint. Her er et par idéer:Læs mere

Skriv en personlig besked: en personlig besked viser, at du har taget dig tid til at tænke på den person, du sender kortet til.

Send et fotokort: uanset om du vedlægger et billede af dig selv, dine børn eller dine kæledyr, vil et fotokort gøre dine lykønskninger mere personlige og specielle.

Gør det sjovt: humor er altid en god måde at få nogen til at smile på. Et sjovt, personligt julekort vil helt sikkert gøre modtagerens dag endnu bedre.

Gå efter kvalitet: det er ikke alle julekort der er lige gode. Optimalprint bruger materialer af højeste kvalitet og den bedste farvetrykteknologi for at sikre, at dit kort er enestående.

Julekort til alle relationer

Hvem har du i tankerne? En anden person, familiemedlemmer, fjerne slægtninge, venner, kolleger, velgørenhedsorganisationer? Vores kollektion af julekort har noget for enhver smag, uanset hvem du ønsker en glædelig jul.Læs mere

Se vores julekort til virksomheder, og send en festlig hilsen til dine kolleger, forretningspartnere og kunder.

Se vores udvalg af takkekort til jul for at vise din påskønnelse for al den kærlighed og støtte, du har modtaget i løbet af året.

Kort med en fotocollage som er fyldt med billeder af mindeværdige øjeblikke. Disse kort er en dejlig måde at vise din familie og dine venner, hvor meget de betyder for dig.

Er du vært for julefrokosten i år? Skab personlige invitationskort til julefrokoster, der vil få dine gæster til at glæde sig til en fest, som de kan tænkte tilbage på i lang tid.

Har du bydt en nyfødt velkommen i år? Del din ubeskrivelige glæde med dine kære med vores sortiment af julekort til babyens første jul.

Find noget diskret, men af høj kvalitet i vores enestående udvalg af minimalistiske julekort.

Køb vores udvalg af moderne julekort for at sikre, at du sender en stilfuld julehilsen til dine kære i år.

Se vores julekort med foto af kæledyr for at sikre, at dine kæledyr ikke bliver udeladt af de festlige hilsner i år.

Sæt dine små guldklumper i fokus med et unikt fotokort fra vores kollektion af julekort med børnebilleder.

Julen er ikke den eneste højtid i december. Du kan også sende et personligt Hanukkah-kort fra vores udvalg af smukke design.

Gå på opdagelse i vores kollektion af klassiske og traditionelle julekort for at bringe den traditionelle julestemning frem.

Hvorfor nøjes med ét julekort?

Uanset om du er på udkig efter et enkelt særligt julekort eller en pakke med kort til at sprede julehumør omkring dig, har Optimalprint alt, hvad du har brug for. Vælg dine favoritter blandt vores omfattende kollektioner, og tilpas dem på en personlig måde med fotos og personlige beskeder.

Personliggør nemt dine julekort online

Det bliver ikke nemmere at personliggøre dine julekort end det er med Optimalprint. Skab dit unikke kort i få nemme trin.Læs mere

Naviger gennem vores kategorier, og vælg det perfekte design til dit personlige julekort.

Vælg dit foretrukne format, størrelse, antal, papir og baggrund (hvis kortet fås i mere end én farve).

Du kan personliggøre kortet ved at tilføje dine fotos, tilføje tekst, justere placeringen osv.

Læg designene i din indkøbskurv, gå til kassen, og få det hele leveret i løbet af få dage.

En uovertruffen trykproces

Din lykke er vores prioritet, så vi bruger processer til farvetryk som er af højeste kvalitet og førsteklasses papir for at sikre, at dine personlige fotokort ser godt ud. Vi giver dig også mulighed for at bruge folie og afrundede hjørner for at tilføje et strejf af luksus til dine design. Og med vores 100% tilfredshedsgaranti, behøver du aldrig at bekymre dig om, at dine kortdesign ikke lever op til dine forventninger. Hvis du ikke er tilfreds, kan du være sikker på, at vi vil gøre alt for at rette op på det.

Download Optimalprint-appen & få adgang til vores bedste tilbud!

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.