do not visit
40% rabatKode: CASEDK | Afslutte: 26/06
Trykt i Danmark – hurtig levering
8,0 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

 

Skab dit eget personlige mobilcover på få minutter. Beskyt din telefon, hav dine bedste øjeblikke med dig, og lad din personlighed skinne igennem.

Vælg dit telefonmærke

Vælg typen af dit mobilcover

Skabt til at beskytte

Beskyt din mobil med holdbare mobilcovers, der er designet med henblik på optimal sikkerhed, herunder beskyttelse, der beskytter din telefon mod ridser og uforudsete fald. Oplev vores robuste covers for maksimal beskyttelse.

Produkter af høj kvalitet med en farve, der aldrig falmer

Vores mobilcovers bruger den bedste farvetrykteknologi. Materialet er fleksibelt nok til at sikre kvalitetstryk, men samtidig holdbart nok til at kunne klare daglig brug i mange år fremover. Desuden leveres alle mobilcovers med en 100% kvalitetsgaranti.

Lad din personlighed skinne, og gør din telefon endnu mere personlig

Du kan enten personliggøre dit mobilcover eller bruge et af vores færdigdesignede covers. Det kan ikke være nemmere at tilpasse dit mobilcover - du skal blot tilføje dine yndlingsbilleder og billedtekster eller lave et personligt design, så det bliver helt unikt.

Et virkelig bæredygtigt produkt

Vi producerer alle vores produkter efter behov og så tæt på dig som muligt. Vælg vores øko-biologisk nedbrydelige mobilcover for at gøre dit køb mere bæredygtigt. Lokal trykning giver også ekstra fordele for dig, herunder hurtigere levering takket være vores globale netværk af trykkerier.

Skab en original og omtænksom gave

Personaliserede mobilcovers er en perfekt omtænksom gave. Giv dine kære et smil på læben med et personligt design med sjove, uforglemmelige øjeblikke, som de vil se hver dag. Vi har også tusindvis af unikke design, der viser din specielle person, hvor meget du holder af ham eller hende.

100% tilfredshedsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds, så lad os det vide, og vi sender dig et nyt telefoncase eller giver dig dine penge tilbage

Download Optimalprint-appen & få adgang til vores bedste tilbud!

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.

Skab et personaliseret telefoncase

Tilgængelig gennem vores mobilapp