do not visit
20% rabatKode: WALLPAPERDK | Slutter: 30/06
Hurtig levering & 100% tilfredshedsgaranti
7,2 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

-

Design dit personlige tapet. Det er nemt. Alt du skal gøre er at uploade et billede, indtaste dine specifikke mål, vælge et tapetmateriale og forvandle dine vægge med din egen kreativitet.

Opdag vores 4 tapettyper. Alle fire er holdbare, kan tørres af, er miljøvenlige, brandklassificerede, PVC-fri og falmer ikke i sollys. Silke og mat tapet der sættes op med klister og vandaktiveret tapet der kommer med klister er meget ens i struktur og nuance. Hvis det er til et område der bruges meget eller en familie med små børn, er mat tapet mere modstandsdygtigt over for ridser og er velegnet til rengøringsmidler sammenlignet med silketapet. Hvis du foretrækker ikke at skulle bøvle med klister har vandaktiveret tapet en vandaktiveret bagside med klister, og er designet til nem opsætning og kan nemt fjernes uden at det efterlader klister på væggen. Selvklæbende tapet svarer til et stort klistermærke. Det er aftageligt og kan genbruges flere gange uden skader eller rester.

100% kvalitetsgaranti

Vi fører kun tapetprodukter, der er brandklassificerede, PVC-frie og ikke falmer i solskin.

Nemt at sætte op

Find ud af, hvordan du påfører dit tapet ved at bruge QR-koden nederst på hvert tapetpanel for at se en trin-for-trin videovejledning.

Lokal produktion og levering

Vi gør brug af lokale muligheder til gavn for dig og vores planet.

Ubegrænsede muligheder for at forvandle rum

Forvandl en almindelig væg til et unikt kunstnerisk udtryk ved hjælp af vores store udvalg af stilarter og design.

Hvordan sætter jeg mit tapet op?

Oplev vores sortiment af vægkunst

Design dit personlige tapet

Tilgængelig gennem vores mobilapp