do not visit
50% rabat på PlakaterKode: PLAKATDKPROMO | Slutter: 23/06
dage
timer
minutter
Sekunder

Få dine plakater inden jul

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!
Trykt i Danmark – hurtig levering
7,2 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Skab en personlig plakat og pust liv i dine vægge

1 Vælg form:
2 Vælg størrelse:
Tilpas

Oplev vores sortiment af vægkunst

Forvandl dine yndlingsbilleder til kunst

Billeder skal deles, vises og nydes. Udskriv dine yndlingsminder på plakater og forvandl dine vægge til dit personlige galleri Lav en montage med fotos fra din barndom for at mindes svundne tider, eller brug en kombination af skole-, universitets- og nyere fotos for smukt at vise overgangen gennem livets faser. Optimalprint bruger de fineste kvalitetsmaterialer til at give dig et færdigt produkt, der vil stå tidens prøve.

Fantastisk kvalitet til rimelige priser

Vi udskriver vores plakater med blæk og papir af høj kvalitet.
Udskrevet lokalt, så du kan lave dit helt eget galleri, og samtidig skåne pengepungen.

Udskrevet lokalt. Hurtig levering.

Vi udskriver vores plakater på miljøvenligt papir og så tæt på dig som mulig.
Dette gør processen mere miljøvenlig, hvilket er godt for både dig og vores planet.


Skab en personlig plakat og pust liv i dine vægge

Personaliserede plakater fra Optimalprint

Hvis du ønsker at give dine vægge liv, har Optimalprint alt, hvad du kan håbe på. Giv din boligindretning en lille opfriskning og slip din indre kreativitet løs med trykte plakater, der vil forbedre din indretning. Men med så mange tryk derude er det nemmere sagt end gjort at vælge noget, som alle i hjemmet vil kunne lide - for ikke at tale om at forsøge at finde en plakat, der virkelig viser din stil og personlighed. Med vores service til trykning af personaliserede plakater gør vi det hele meget nemmere. Det har aldrig været nemmere at finde opsigtsvækkende plakattryk, der passer til alles præferencer.


På Optimalprint skal du blot uploade et foto efter eget valg, vælge mellem vores mange forskellige typer af tryk og derefter vælge din størrelse. Så nemt er det at designe og skabe dine helt egne plakattryk. Alternativt kan du se i vores Studio Selection-tryk og vælge mellem de eksklusive kunstværker, vi har på tilbud. Vi har også en række materialer at vælge imellem, herunder lærred, metal, træ og plexiglastavle, samt varierende størrelser for at sikre, at din plakat passer til det tilsigtede rum. Desuden bruger vi kun førsteklasses trykprocesser og de bedste materialer for at garantere skarpe billeder og stærke farver.


Efter tryk vil dine personaliserede plakater blive pakket og sendt til dig så hurtigt som muligt. Hvis du er klar til at puste nyt liv ind i dine rum, så læs videre for at sætte skub i din kreativitet og begynde at skabe dine helt egne plakattryk.

Tryk plakater for at forvandle et hus til et hjem

Soveværelser, badeværelser, kontorer, gange, køkkener og meget mere - næsten alle rum i huset kan forvandles med plakattryk. Uanset om du ønsker at genopleve et bestemt minde, tilføje lidt farve eller slippe din kreativitet løs, har personlige plakater med tryk fra Optimalprint noget for enhver smag.

Inspirerende kontorer

Uanset om du arbejder hjemmefra, nyder en hybridrolle eller har et familiestudie til lektier og eksamensforberedelse, har dit kontor brug for en rolig og alligevel motiverende atmosfære. Det er præcis, hvad det rigtige kunstværk eller et personaliseret plakattryk kan gøre. Du vælger noget fra vores kollektion af kunstværker, udsmykker dit rum med et motiverende citat eller bruger et billede fra din yndlingsferie til at hjælpe dig med at fokusere og arbejde.

Hyggelige soveværelser

Den rette atmosfære i dit soveværelse kan gøre underværker for din søvn. Den forkerte atmosfære kan gøre dig gnaven og umotiveret. Derfor siger vi, at du skal vælge plakattryk, der er beroligende og betyder noget for dig. Med et udvalg af landskabs-, portræt- eller kvadratiske plakattryk er du sikker på at finde et færdigt kunstværk til enhver form for rum.

Spændende køkkener

Som hjemmets hjerte og centrum for familielivet spiller køkkenerne en stor rolle i enhver husholdning. Trykte plakater vil hjælpe med at løfte selv den kedeligste væg med en række design og farver. Leg med lærred, metal og plexiglasmaterialer for at finde det, der passer bedst til din stil.

Multifunktionelle gangarealer

Gangarealer skal være indbydende, men de er ofte et sted, hvor væggene kan være kedelige. Med vores plakater kan du give liv til dine gange og samtidig fremhæve din personlighed - selv på de mindste rum. Plakattryk på lærred og træ er særligt iøjnefaldende og kan få samtalen i gang, når folk går ned ad gangen.

Indbydende stuer

Som et sted, hvor alle samles for at se tv, mødes med venner og nyde god mad og drikkevarer, er din stue et ideelt sted at vise personlige fotos og kunstværker frem. Hos Optimalprint har vi en række forskellige stilarter og materialer at vælge imellem, så du vil være sikker på at finde plakattryk, der komplimenterer din indretning.

Personaliserede plakattryk, uanset din stil

Hos Optimalprint kommer vores specialfremstillede plakater i en række forskellige størrelser, stilarter og orienteringer. Vælg mellem kvadratisk, portræt eller landskab, og vælg et materiale, der passer til din boligindretning. Hvis du er mere interesseret i færdigdesignede personlige plakater, vil vores udvalg af imponerende valgmuligheder ikke skuffe dig. Du skal blot se vores kollektioner af trykte plakater online, vælge dit foretrukne tryk og derefter beslutte dig for størrelse og materiale til dine fotoplakater.

Lærredstryk

Lærreds plakattryk er et overkommeligt og populært valg, når det kommer til kunstværker til hjemmet. Vi bruger premium inkjet plakattryk til at fange hver eneste lille detalje fra dit foto eller kunstværk. Vi sikrer også en finish af høj kvalitet hver gang, uanset størrelsen på trykket.

Tryk på plexiglastavle

Vi tilbyder plakattryk direkte på plexiglastavler for et klassisk look. Disse tryk er velegnede til stuer, gangarealer, kontorer og meget mere og er ideelle til alle typer rum. For et mere personligt tryk, kan du designe et med flere billeder og skabe et fokuspunkt, som alle vil nyde.

Aluminiumstryk

Vores Plakattryk i aluminium betyder, at farverne i dine tryk forbliver levende og kraftige. Disse tryk er en moderne stil, der er populær i hele hjemmet, og de er trykt direkte på metal for at skabe et moderne stykke vægkunst. Du behøver ikke nogen tidligere erfaring med design eller designfærdigheder. Du skal blot vælge dit design, størrelse og ramme, og så klarer vi resten.

Trætryk

Unikke og imponerende, vores plakattryk på træ er ideelle til folk, der ønsker at genskabe et rustikt look og en rustik følelse rundt omkring i deres hjem. Vælg mellem 10 mm eller 20 mm tykkelse samt orientering og størrelse på dit tryk. Trætryk i stuen og i gangen bidrager til stemningen i dit rum.

Små og store plakater til ethvert budget

Hos Optimalprint har vi ikke kun et kæmpe udvalg af plakattryk og kunstværker samt forskellige plakatstørrelser, men vi garanterer også de laveste priser. Uanset hvad dit budget og din indretningsstil i hjemmet er, kan du helt sikkert finde plakattryk, der passer til dig. Du behøver ikke engang at have brugt vores designsystem før eller være fuld af kreativitet. Du skal blot uploade dit foto, vælge din skabelon, vælge størrelse, materiale og orientering, og vi leverer dine plakattryk til din dør.

Sæt skub i fantasien med Optimalprint

Vægkunst rundt om i hjemmet er en hurtig og nem måde at forvandle dit indre rum på. Det skaber en indbydende og afslappende atmosfære, samtidig med at det viser din egen personlighed og stil. Du kan også tage det et skridt videre med personlige plakater med dine egne tryk.


Hvis du leder efter plakattryk til dit hjem - i lille eller stort format - har vi alt, hvad du har brug for. Du skal blot vælge dit yndlingsbillede eller kunstværk og derefter vælge materiale og størrelse på dine plakattryk. Vi tager os af resten - så nemt er det. Slip din kreativitet løs i dag, og gør dit hus til et hjem med en personlig plakat fra Optimalprint.