do not visit

20% RABAT PÅ TRYK FRA STUDIO SELECTION!

Kode STUDIOSELECTDK, slutter 30/06

Kategorier

VORES STUDIO SELECTION SORTIMENT

STUDIO SELECTION
VÆGKUNST


Designer kunsttryk til et moderne hjem

Leder du efter moderne billeder til at dekorere dine vægge? Du behøver ikke at købe dyre malerier - hos Optimalprint kan du få kunsttryk med mange forskellige motiver til lave priser: abstrakt kunst fra tidligere århundreder, maleriske idyller fra Rousseau og Monets pensler eller moderne fotografier og grafik - hvert eneste billede er et kunstværk, der vil fange øjet i dine fire vægge. Vores nye Studio Selection af designerkunst vil tilføje et fantastisk look til ethvert rum. Fra dristige citater til beroligende grønne accenter, vil disse unikke kunsttryk skille sig ud og vise din stil frem på en personlig måde. Vores visuelle designspecialister har samarbejdet med individuelle kunstnere og fotografer for omhyggeligt at udvælge de mest iøjnefaldende designertryk - og der er noget for enhver æstetik. Med denne designer vægkunst kan du forvandle ethvert område til et moderne og stilfuldt sted. Uanset om du leder efter vægdekoration til stuen, køkkenet eller soveværelset: Hos Optimalprint leverer vi kreative designs af højeste kvalitet.


Ønsker du kunsttryk med en tidløs stil - klassikere, der aldrig går ud af mode? Mona Lisas smil ser også dejligt ud på din bogreol. Eller har du en præference for moderne kunst og trendy kompositioner? Hos Optimalprint finder du hurtigt noget, der tiltaler dig. Gennemse vores omfattende udvalg af designerkunsttryk og -fotografier, og vælg mellem livlige, abstrakte værker og tankevækkende stykker. Du kan løfte atmosfæren i din stue med et flot kunsttryk eller gøre dit kontor til en oase af afslapning – det er op til dig!

Bredt udvalg af kunsttryk fra forskellige kunstnereVores udvalg vil passe til enhver præference, fra mode vægkunst til fredelige landskaber. Hvert designer vægkunstværk er blevet udvalgt for dets mesterlige sammensætning og unikke kreative koncept, så din vægkunst vil være et samlingssted og højdepunktet i ethvert rum.


Fra kunstbilleder til spændende fotos, der er alt, hvad kunstelskere kunne ønske sig. Design din stue kreativt og placer stilfulde accenter, der inspirerer med kunsttryk. Mens kunst skaber et harmonisk koncept med møbler og co., er spændende kunsttryk særligt iøjnefaldende og skiller sig ud fra resten af møblerne.


Slip fantasien løs, når du vælger fra vores Studio Selection.Hvilke kunsttryk appellerer til dig? Der er ingen grænser for din kreative frihed, når du designer en lille gallerivæg i din stue eller entre.

Optimalprint: forskellige temaer og kunstnere til dit interiørHos Optimalprint får du hvert kunsttryk tilpasset til dine behov. Hvor stort skal kunsttrykket være? Vi trykker på både lærred og fotopapir i en række forskellige størrelser, så du kan skabe et unikt kunsttryk, der passer til din stil. Det er dit valg! Med så mange muligheder vil du snart have det perfekte vægkunstdesign til dit hjem, der sætter prikken over i'et på enhver væg. Er du klar til at forvandle dit hjem til en oase af stil? Tjek Optimalprint Studio Selection og opdag det perfekte kunstværk til din æstetik. Vi har klassiske værker og moderne kunstprint til dig, så du kan kombinere de forskellige stilarter på dine vægge for at skabe et unikt interiør.


Vil du skabe stærke kontraster? Så kombinere moderne digitale tryk fra Cristian Mielu og Balazs Solti med møbler i gammel stil. Sådanne accenter giver hele interiøret en ekstraordinær charme.

Tilføj et klassisk stykke kunstElsker du at slentre gennem gallerier og museer i fremmede byer og genopdage gamle kunstværker? Uanset om du beundrer van Gogh eller forguder Monet, vil vores omfattende samling af klassiske kunstværker helt sikkert imponere dig. Med disse ikoniske værker fra legendariske mestre kan du inkorporere et stykke kunsthistorie i dit opholdsrum. Du vil ikke kun bevise din stil, men du vil også vise din forbindelse til kunst og historie. Hvad ville nutidens kunstverden være uden van Gogh og Picasso? Hvad ville dit hjem være uden disse kunstværker?

Opdag nye kunstnere og bliv inspireretVi har indgået et samarbejde med et håndplukket udvalg af talentfulde samtidskunstnere for at giver dig et utroligt udvalg af fængslende designerkunsttryk. Fra moderne popkulturikoner til ironiske motiver og abstrakte kunsttryk, vores udvalg af moderne vægkunstdesignere hjælper dig med at opdage nye kunstnere og samtidig tilføje et unikt touch til dit hjem.

Bring et stykke natur med hjem. med vores kunsttrykSelv en moderne lejlighed midt i byen kan forvandles til en urban jungle med det rigtige tilbehør og vægdekorationer. Vores udvalg af designerlærred med natur-tema vil fascinere dig, hvis du nyder naturen. Fra fejende panoramalandskaber til fredfyldte blomstermønstre, har vi alle typer design til at bringe det udendørs ind i dit hjem. Så dyk ned i dybet af junglen, slap af i badekarret med udsigt ud over en flot strand, eller pryd dine vægge med fantastiske billeder af dyrelivet. Vores udvalg af designerkunsttryk byder på noget for enhver smag, så du aldrig behøver at gå på kompromis med dit indretningsvalg. Takket være den høje kvalitet af vores kunstprint kan du være sikker på optimale printresultater i enhver størrelse - skarpe billeder, flotte farver og mere sikrer, at hvert kunstprint vil få din væg til at blænde visuelt.

Tilføj et bybillede til din vægKalder byens skarpe lys på dig? Bring skønheden ved urban livsstil ind i dit hjem med vores fantastiske samling af by-kunst. Fra levende gadekunst til betagende skylinebilleder kan du udtrykke din kærlighed til storbyer og bringe ferieminder tilbage gennem vores designertemaer. Bymotiver kan udstråle mange ting: Luksus, modernitet og det høje liv, men også hygge og varme. Vælg motiverne fra din yndlingsby fra vores kunsttryk, og transporter dig selv til dit yndlingssted der, når du ser det.

Udtryk din kærlighed til modeElsker du mode og alt, der har med det at gøre? Vores modekunstprints er perfekte til din indre modeelsker. Med vores udvalg af printbare modekunsttryk kan du fremvise din kærlighed til mode i ethvert rum i dit hjem. Du vil afgive et statement med disse livlige og unikke designervæg-kunstplakater. Så vis din passion for mode, og bring den til væggene i dit hjem.

Føj variation til dine vægge - kunsttryk til hver sæsonØnsker lidt variation? Så kan du give dine vægge en sæsonbestemt makeover med vores kunstprint. Farverige motiver fra naturen ringer om foråret, livlige farver og spændende kunsttryk sætter stemningen om sommeren, varme nuancer understreger den hyggelige stemning om efteråret og julekunstprints vil se dejlige ud ved siden af juletræet om vinteren.

Lys et legerum opTror du, at vores kunstprint kun var for voksne? Børn nyder også de intense farver, smukke mønstre og imponerende motiver. Så hvorfor ikke pifte dit barns legerum op med nogle farverige designs? Vores legende udvalg har noget for enhver lille, inklusive tegneseriefigurer og dyr, abstrakt kunst, landskaber – you name it! Med vores dejlige udvalg af muligheder finder du de perfekte kunstplakater til at bringe jubel ind i deres rum. De små får store øjne, når de opdager de nye kunsttryk på væggen.

Fantastiske kunsttryk med en rammeMed vores designerkunstprint, du kan forvandle ethvert rum til et kunstværk. Så uanset om du vil injicere et levende stænk af farve eller lave et designudsagn, er vores Studio Selection designer vægkunstprint den ideelle måde at puste dit rum op på. Skift gamle prints ud med nye og giv rummet nyt liv.


Vores print kommer komplet med mange stilfulde træ- og aluminiumsrammer, så du kan skræddersy udseendet og følelsen af dit kunstværk. Fremvis dine unikke stykker i en klassisk, smagfuld udstilling, der vil tilføje elegance og charme til ethvert hjem eller kontorindretning.


Optimalprints Studio Selection er en drøm, der går i opfyldelse for kunstelskere – og tilbyder dig design vægbilleder, der er overkommelige og upåklagelige. Uanset om din smag er traditionel eller moderne, har vi et rigeligt udvalg af designer vægkunst at vælge imellem, så du kan tilpasse dit hjem med din yndlings vægkunstdesigner. Lad os hjælpe dig med at lave et unikt statement i ethvert rum med vores kollektion af vægplakater i Danmark i dag. Så køb nu, og opdag vægkunstmuligheder for designerværelser uden sammenligning.