do not visit
60% rabat på muleposerKode: MULEPOSEDK | Slutter: 30/06
dage
timer
minutter
Sekunder

Nyt år, Ny dig

Tidsbegrænset tilbud

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!
Ingen minimumsmængde pr. ordre
7,2 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Bær dine ting med stil

Bygget til at holde

Vores muleposer er fremstillet af holdbar bomuld af høj kvalitet og er bygget til at holde. Med forstærket syning på håndtagene er de ikke kun robuste, men også mere behagelige at bære.

Farvemuligheder

Vælg mellem 5 forskellige farver, når du skaber din egen personlige bomulds mulepose.

Alsidig

Muleposer i bomuld er mere end bare den ideelle indkøbspose. Du kan bære dem som en strandtaske, sports- og gymnastiktaske eller endda tage dem med i skolen og kontoret med din bærbare computer, bøger eller frokost.

Den perfekte gave

Les Tote Bags personnalisés sont des cadeaux uniques. Vous pouvez facilement les personnaliser avec des photos, des images, des textes ou avec l'un de nos fantastiques designs. Les sacs fourre-tout sont un accessoire polyvalent que les femmes aiment recevoir comme cadeaux pour toutes les occasions. Alors, n'hésitez pas et créez un cadeau mémorable pour votre meilleure amie.

Muleposer | Optimalprint

Skab en unik accessoires, der afspejler din unikke personlighed perfekt, når du køber en personlig mulepose fra Optimalprint. Ved hjælp af vores innovative designværktøj har det aldrig været nemmere at designe en unik mulepose, der er helt tilpasset dine specifikationer. Uanset om du ønsker at tilføje dit navn, et billede eller dit yndlingscitat, kan du være sikker på, at dit design vil kunne holde til at blive brugt i hverdagen takket være vores trykproces i høj kvalitet.

100% kundetilfredshedsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds, så lad os det vide, så sender vi dig en ny mulepose eller dine penge tilbage.

Tilgængelig gennem vores mobilapp

Skab din egen mulepose

Trykte muleposer

Personlige muleposer med tryk fra OptimalprintOptimalprint tilbyder et fantastisk udvalg af personligt trykte muleposer, der helt sikkert vil glæde dig og alle, du giver dem til. Uanset om du vil løbe ærinder efter ting til hjemmet eller hænge ud med vennerne i indkøbscentret, vil vores muleposer et must.

Vores personlige muleposer fås i to kvaliteter: standard og premium. Vi garanterer fremragende kvalitet for alle vores muleposer, og den eneste forskel mellem disse muligheder ligger i materialets vægt og tykkelse.

Muleposer med personligt trykMuleposer med personligt tryk giver mulighed for kreativ udfoldelse og er den nemmeste måde at være med på moden på. Med personlige design, der omfatter citater, personlige illustrationer og billeder, og nogle gange en blanding af både citater og billeder, kan du nemt skabe et personligt accessoire, der skiller sig ud fra de masseproducerede tasker uden særpræget stil.

Med Optimalprint er det en leg at lave personlige muleposer! Vores intuitive designværktøj giver dig mulighed for at uploade dit personlige design på få sekunder og vælge den ønskede farve og størrelse fra de givne muligheder. Så hold dig ikke tilbage, og vis din kunstneriske flair til verden.

Personligt tryk på muleposer DanmarkHar du set en utrolig luksuriøs mulepose i din yndlingsbutik, som du har tænkt på? Hvis det var designet, der tiltrak din opmærksomhed, og du gerne vil vise det frem uden at bruge en masse penge på muleposen, kan vores personlige muleposer med tryk tilbyde den nødvendige kvalitet og et omkostningseffektivt alternativ. Disse stilfulde og miljøvenlige muleposer kan tilpasses med ethvert design, du kan komme i tanke om - uanset om det er inspireret af en eksisterende markedstrend eller dit eget design.

Muleposer med logoVores specialfremstillede muleposer er også en god mulighed for at lave muleposer til din virksosmhed til at promovere brands. Design din virksomheds logo, og upload det til print af bomuldsposer med tryk. Har du et kommende firmaarrangement, og vil du give muleposer med firmalogo som minde om begivenheden? Bare brug vores platform til at designe og bestille dem på få minutter.

Bæredygtige muleposer med trykVi fokuserer på bæredygtighed, fordi vores kunder bliver mere og mere miljøbevidste for hver dag, der går. Vores muleposer er lavet af slidstærkt bomuld af høj kvalitet og med miljøvenlige trykmetoder. De er lige så meget et bevis på vores engagement i bæredygtighed, som de er smukke at se på.

Ved at bruge miljøvenlige materialer og trykmetoder til at skabe vores muleposer hjælper vi os selv med at holde vores virksomheds miljøpåvirkning på et minimum. Hvis du er blandt vores miljøbevidste kunder og kan lide at shoppe grønt, vil du elske vores specialdesignede muleposer, der er designet til at fremme stil, raffinement og bæredygtighed på én gang.

Muleposer med specialtryk uden mindsteordreDet er ikke alle brands, der har en minimumsmængde for produkter du skal bestille. Når du skaber personaliserede muleposer med Optimalprint, behøver du ikke at opfylde kriterierne for minimumsbestilling. Du kan vælge at afgive en individuel ordre på én mulepose eller en ordre med en masse muleposer, valget er dit.

Da der ikke er nogen minimumsordre, kan du bestille den mængde, du har brug for, når du har brug for det! Kort sagt, Optimalprint har dækket alle dine behov for muleposer med tryk til overkommelige priser og uden ekstra omkostninger til levering. Så læg al 'bagage' til side, og kom i gang med at designe din helt egen personlige mulepose nu.

Muleposer af høj kvalitet, trykt lokalt i DanmarkVi trykker alle vores specialfremstillede muleposer så tæt på din placering som muligt ved hjælp af vores omfattende netværk af lokale trykpartnere i forskellige lande. Det hjælper os med at reducere forsendelses- og leveringstiden, så du kan modtage din ordre hurtigt.

Den lokale trykning gør det ikke kun muligt for os at levere din ordre på kortest mulig tid, men reducerer også effektivt transportafstanden og CO2-udledningen. Nogle gange kan vi være nødt til at opfylde din ordre med en trykpartner i et andet land, men det er kun for at sikre, at du kun modtager produkter af høj kvalitet.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvor kan jeg tilføje mit logo eller firmabudskab til de personlige muleposer?

Du kan uploade dit branding-design, komplet med firmalogo og slogan, ved hjælp af redigeringsværktøjet og anbringe det omhyggeligt over muleposen. Vores brugervenlige redigeringsværktøjet gør det nemt at skabe skræddersyede design til din brandede mulepose uden forudgående designekspertise. Når du er tilfreds med, hvordan designet ser ud, kan du afgive ordren på din virksomheds mulepose. Placeringen af virksomhedens logo og budskab på den trykte mulepose afhænger af deres placering i designet.

2. Hvilke designmuligheder tilbyder I for muleposer?

Vi tilbyder en bred vifte af designs til vores muleposer, fra dyre- og naturtryk til abstrakte mønstre og citater i funky skrifttyper. Du kan også finde nogle muligheder til lejligheder som jul og dimission. Med så mange forskellige designmuligheder kan du helt sikkert finde noget til dig selv.

3. Kan jeg nøjes med at bestille én personlig mulepose?

Ja, du kan bestille én mulepose, hvis du vil. Afhængigt af dine behov kan du også bestille vores muleposer i store mængder. Vi har ingen begrænsninger på antallet af muleposer, der trykkes og bestilles hos os, vi ønsker at gøre din shoppingoplevelse så vidunderlig som mulig. Vores politik om ingen minimumsordre hjælper os med at være et skridt foran andre, og det elsker vores kunder!

4. Hvordan kan jeg designe min personlige mulepose?

Det er supernemt at designe en personlig mulepose, der afspejler din personlighed, med Optimalprint. Vores brugervenlige designværktøj har alt, hvad du skal bruge for at skabe dit skræddersyede design. Du kan nemt uploade dit design og vælge den ønskede kvalitet, farve og størrelse. Derefter skal du bare føje det endelige design til din indkøbskurv. Designværktøjet har en funktion til forhåndsvisning, der giver brugerne mulighed for at tjekke, at designet er korrekt, før de går til betalingssiden.

5. Hvilket materiale er muleposerne lavet af?

Vores personlige muleposer er lavet af bomuld. Muleposer af bomuld med tryk er et ideelt valg, når det gælder om at bære dine daglige fornødenheder uden besvær. En bomuldstaske passer også godt til alle typer tøj og har en tidløs følelse. Vores bomuldstasker er stærke og holdbare og kan sagtens bære tunge ting, uden at de går i stykker, eller at stropperne knækker.

Var det ikke det, du ledte efter? Besøg vores hjælpecenter