do not visit
50% rabat på muleposerKode: MULEPOSEDK | Slutter: 24/09
dage
timer
minutter
Sekunder

Nyt år, Ny dig

Tidsbegrænset tilbud

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!
Ingen minimumsmængde pr. ordre
7,6 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Bær dine ting med stil

Bygget til at holde

Vores muleposer er fremstillet af holdbar bomuld af høj kvalitet og er bygget til at holde. Med forstærket syning på håndtagene er de ikke kun robuste, men også mere behagelige at bære.

Farvemuligheder

Vælg mellem 5 forskellige farver, når du skaber din egen personlige bomulds mulepose.

Alsidig

Muleposer i bomuld er mere end bare den ideelle indkøbspose. Du kan bære dem som en strandtaske, sports- og gymnastiktaske eller endda tage dem med i skolen og kontoret med din bærbare computer, bøger eller frokost.

Den perfekte gave

Personlige muleposer er unikke gaver. Let at personalisere, du kan tilføje fotos, billeder, tekst eller et af vores fantastiske design.

Muleposer | Optimalprint

Skab en unik accessoires, der afspejler din unikke personlighed perfekt, når du køber en personlig mulepose fra Optimalprint. Ved hjælp af vores innovative designværktøj har det aldrig været nemmere at designe en unik mulepose, der er helt tilpasset dine specifikationer. Uanset om du ønsker at tilføje dit navn, et billede eller dit yndlingscitat, kan du være sikker på, at dit design vil kunne holde til at blive brugt i hverdagen takket være vores trykproces i høj kvalitet.

100% kundetilfredshedsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds, så lad os det vide, så sender vi dig en ny mulepose eller dine penge tilbage.

Tilgængelig gennem vores mobilapp

Skab din egen mulepose