do not visit
50% på tøjKode: TOJDK | Slutter: 14/07
dage
timer
minutter
Sekunder

Nyt år, Ny dig

Tidsbegrænset tilbud

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!
Ingen minimumsmængde pr. ordre
7,2 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Udforsk vores tøjserie til babyer og børn

Baby bodystockinger

T-shirts

Hoodies og sweatshirts til børn

Overlegen kvalitet

Vores babytøj er lavet af 100% bomuld og er fremstillet til at holde længe og holder din babys hud beskyttet mod grove og syntetiske fibre.

Meddel babyens ankomst

Gør din graviditetsmeddelelse endnu mere speciel og unik med en speciel bodystocking eller t-shirt til den nye storesøster eller storebror. Minder du kan værne om for evigt.

Dokumentér deres milepæle

Dokumentér hver af din babys specielle øjeblikke og milepæle med en personlig bodystocking. Med vores tilgængelige designs kan du skabe et enestående mindesmærke på få minutter.

Her er nogle inspirerende ideer

Personaliseret babytøj - det nemme valg: Optimalprint

Er du på jagt efter personaliseret tøj til din nyfødte i Danmark? Så er du kommet til det rette sted, da vi hos Optimalprint hjælper dig med at skabe personligt tøj til nyfødte.


At klæde din nyfødte i søde og behagelige outfits er noget, mange nye forældre ser frem til. Dog har de ofte brug for hjælp til at finde den perfekte balance mellem udseende og komfort. Men ville det ikke være fantastisk at designe personaliseret babytøj, der får din lille til at føle sig komfortable? Og det er her, vi kommer ind i billedet!


Hos Optimalprint hjælper vi dig med at skabe personaliseret babytøj til overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan vælge dine egne elementer eller vælge dem fra vores lager for at designe tøj til babyshower, fødselsmeddelelser og mere.


Og med vores lokale produktionsfacilitet behøver du ikke at vente længe for at modtage din ordre.

Design personaliseret babytøj på nul komma fem!

Du tænker måske, at det ikke er så nemt at designe personligt babytøj. Men det er ikke sandt, fordi vi har gjort det nemt at gøre netop det. Hos Optimalprint designer du tøj helt efter dine egne tanker. Der er ingen grænser for din kreativitet. Med vores nemme online redigeringsværktøj kan alle designe personligt babytøj! Og her er nogle muligheder, som du også bør overveje:

Baby T-shirts

Vores baby T-shirts er tilgængelige i en masse farver og størrelser, der passer til nyfødte og babyer fra 3 måneder til 24 måneder (2 år). Dette personaliserede babytøj er lavet af 100% bomuld og er utroligt blødt at røre ved, så du behøver ikke at bekymre dig om, at din lille guldklump føler sig utilpas i nyt tøj. Derudover hjælper de forskellige detaljer med at sikre t-shirtenes form og forhindrer, at den strækker sig eller hænger med regelmæssig brug. Ligeledes holder den ribbede krave halsudskæringen i form. Sidst men ikke mindst giver de sømmen i ærmerne og bunden en renere look og pasform med øget holdbarhed til dette personlige babytøj.

Kortærmet bodystocking

Vidste du, at din personlige babytøjskollektion også kan omfatte kortærmede bodystockings? Tja, med vores tjeneste kan det nu lade sig gøre! Vores kortærmede bodystocking er specielt designet til daglig brug for at holde din baby behagelig og stilfuld hele dagen, hver dag.


Vi ved, hvor kræsen nyfødte kan være, når de skal klædes på, og derfor har vi tilføjet skulderåbninger og en åbning i bunden, så du nemt kan klæde dem på. Yderligere holder stofkanten på hals- og benåbningerne bodystockingen i form.


Det bedste ved dette babytøj er, at du kan bruge det som et basislag eller bare lade din baby have dette på, når temperaturen stiger! Dette personaliserede babytøj fås i 6 lyse og mørke farver med størrelser fra 0 til 18 måneder.

Langærmet bodystocking

Hvis du vil personalisere din babys outfit til vinteren, kan vores langærmede bodystocking være det rigtige valg. Med et design, der er nemt at tage på og af, kan det være det perfekte valg af babytøj til enhver tid på dagen.


Denne lange bodystocking fås i to farvevarianter (sort og hvid), mens den er velegnet til babyer op til 18 måneder. Udover det gør YKK-trykknap-designet i bunden det nemt at åbne og lukke, mens side sømmene øger tøjets holdbarhed.

Den perfekte balance mellem stil og komfort

Hos Optimalprint fokuserer vi på at skabe stilfuldt og behageligt personligt babytøj. Derfor er al vores specialfremstillede babytøj lavet af 100% bomuld, så der ikke er nogen grove syntetiske fibre, der stikker i de smås sarte hud.


Afslappet unisex pasform og størrelsesmulighederUanset om du leder efter personligt babytøj til piger eller drenge, kan du roligt vælge vores unisex-design. Og med den afslappede pasform kan du tilpasse babytøj uden at bekymre dig om at forårsage ubehag. Ligeledes er de forskellige størrelsesmuligheder en del af vores bestræbelser på at følge din baby gennem deres vækst!


Direkte påtryk: Vores teknologi hvor der trykkes direkte på stoffet med vandbaseret blæk er en overkommelig og mere miljøvenlig måde at trykke personligt babytøj på.


Mængderabatter:Vi tilbyder betydelige rabatter på produktpriserne for større mængder af personaliseret babytøj.

Sørg for at tøjet holder længere

Vi vil anbefale følgende vedligeholdelsesretningslinjer for at sikre, at dit personlige babytøj holder sig som nyt:


• Må ikke renses eller stryges


• Maskinvask i varmt vand med vrangen udad for at beskytte farve og design


• Tørretumbles på laveste indstilling


• Brug kun ikke-blegende middel, når det er nødvendigt

Sådan personaliseres babytøj på vores hjemmeside

Når du har valgt det ønskede tøj og størrelse, skal du klikke på "tilpas"-fanen for at begynde at personalisere det. Du kan uploade billeder eller vælge fra vores lager af klistermærker, der inkluderer alt fra tegn og symboler til citater og emojis! Yderligere kan du tilføje personlig tekst i den ønskede skrifttype og størrelse eller blande alle elementerne. De marginer der vises på tøjets billede, vil hjælpe dig med den perfekte placering af de elementer, du vælger til både for- og bagsiden. Du kan også holde øje med print- og designomkostningerne på siden. Og når du er færdig med at designe tøjet, skal du blot tilføje resultatet til indkøbskurven og fortsætte til betaling.


Tænker du, at du har brug for mere tid til at designe personaliseret babytøj? Så gem dit design som et udkast og vend tilbage senere for at færdiggøre det.

Optimalprint - Din one-stop destination til tryk af personaliseret babytøj

Med tryk af høj kvalitet og premium materiale er vores personlige babytøj perfekt til enhver lejlighed eller almindelig daglig brug. Og vores nemme online redigeringsværktøj giver dig mulighed for at tilpasse tøj fra næsten enhver enhed!


Men hvis du stadig har spørgsmål om at designe personaliseret babytøj eller hvordan du afgiver ordrer, kan du kontakte os på vores supportnummer.