do not visit
-60% på trætrykKode: TRAEDKPROMO | Slutter: 30/06
dage
timer
minutter
Sekunder

Få dine aluminiumsudtryk inden jul

Ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår!
Hurtig levering & 100% tilfredshedsgaranti
7,2 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Dit foto trykt på træ!

1 Vælg form:
2 Vælg størrelse:
Tilpas

Oplev vores sortiment af vægkunst

Skab unikke tryk på træ

Lav et helt individuelt kunstværk til dine vægge ved at trykke på træ. Træets naturlige korn gør hvert tryk helt unikt og giver dig mulighed for at vise dine yndlingsminder med stil.. Kan du lide det rustikke look af træ i din indretning? Så er trætryk lige sagen!

Fås i standard eller premium

Vores trætryk fås både i standardtykkelse (10 mm) eller opgrader til vores premium tykkelse (20 mm) for den ekstra følelse af luksus.. En ekstra fordel ved at vælge træplader i premium tykkelse er, at de ikke knækker så let under tryk eller over tid.

Klar til at hænge op Trætryk

Det er ligetil og problemfrit at hænge dit trætryk op. Vi leverer gratis et ophængningssystem sammen med hvert tryk. Der vil også være en instruktionsmanual. Så alt, hvad du skal gøre for at montere dine træprint er, at følge instruktionerne!

Dit foto trykt på træ!

Trætryk

Optimalprints tilpassede trædesign tilbyder en innovativ måde at tage dine digitale fotos og gøre dem til et fysisk objekt, der er perfekt til at vise frem i hjemmet eller give som gave til en elsket person. Uanset hvad dine drømme er, har vi et udvalg af størrelser og layout at vælge imellem.

Personaliserede trætryk som er unikke på mere end én måde

Det smukke ved naturligt træ er, at der ikke findes to planker som er ens - de har alle forskellige mønstre, riller og teksturer. Dette skaber en autentisk, naturlig overflade, der er perfekt til tryk af unikke projekter. En personaliseret trykt træplade kan for eksempel laves til at forevige et virkelig unikt billede, som aldrig vil findes i samme eksemplar, uanset hvor mange gange det trykkes.

Træ fra bæredygtige kilder

Hos Optimalprint forstår vi de potentielle virkninger, tjenester som vores kan have på miljøet. Vi træffer alle mulige foranstaltninger for at reducere dem - startende med det træ, der er kilden til vores personaliserede trætryk. Hvert produkt, der kommer fra vores studier, er fremstillet af FSC-certificeret træ eller PEFC, hvis FSC-certificeret træ ikke er tilgængeligt. Vi bevarer materialets naturlige tekstur og beskytter det med en professionel finish for langvarig holdbarhed. At bestille dit personaliserede trætryk fra os betyder at du får alle fordelene ved naturligt træ - uden træets traditionelle tendens til at ridse, falme og blive beskadiget.

Flere størrelser og tykkelser af vægkunst i træ

Kvadratisk foto? Rektangulært foto? Portræt eller landskab? Du kan gøre det hele ho Optimalprint. Vores trætryk kommer i forskellige størrelser for at imødekomme design af enhver art.


Vælg mellem:


30x90 cm


20x60 cm


20x30 cm


20x20 cm


30x40 cm


30x45 cm


40x40 cm


40x50 cm


40x60 cm


45x60 cm


50x50 cm


50x70 cm


50x75 cm


60x60 cm


60x90 cm


60x80 cm


70x100 cm


Disse forskellige muligheder sikrer, at du altid har den perfekte størrelse til dit foto. Træpladerne kommer alle i en standardtykkelse på 10 mm, men kan også opgraderes til 20 mm, hvis du ønsker ekstra luksus.

Vægkunst i træ går aldrig af mode

Hvorfor betale for en plakat, når du kan forevige dine billeder på ægte træ? Materialet holder længere end papir og er meget mere robust - ingen folder, krøller, falmer eller revner! Når de bliver passet rigtigt, kan Optimalprints fotos på træplader holde i årevis uden at miste kvaliteten. Dette er en tidløs genstand, som du vil være glad for, at du investerede i.

Nemme at hænge op

Så smukke som de er, fortjener trætrykdesign at blive vist frem for alle. Om det bedste sted til dette er i stuen, soveværelset eller badeværelset, er op til dig - men i alle tilfælde vil vi sørge for, at det ser godt ud på din væg. Optimalprints tilpassede designer træplader kommer klar til ophængning lige ud af kassen. Et ophængningssystem er inkluderet i hver ordre, så du ikke behøver at bekymre dig om at lede efter de rigtige kroge eller at skulle bore i væggene. Det er en nem måde at tilføje et strejf af varme og karakter til ethvert rum på.

Tryk på træ er den perfekte gave

Trætryk er tidløse og klassiske, hvilket gør dem til den perfekte gave til enhver særlig lejlighed. Uanset om det er et familieportræt, et bryllupsbillede eller en fødselsmeddelelse eller bare et smukt kunstværk for at gøre dit rum lysere, vil vores trætryk helt sikkert imponere alle.

Få dine billeder trykt på træ med lethed

Optimalprints intuitive designplatform gør det nemt at virkeliggøre det trætryk, du drømmer om.Teknisk kyndig eller ej, kan enhver skabe et design og afgive en ordre inden for få minutter.


Her er en vejledning til, hvordan processen med tryk af foto på træ fungerer:


1. Vælg din tstørrelse


Hvilken størrelse har det billede, du gerne vil trykke? Alle vores pladera fås i standard kvadratisk, portræt og landskabsmuligheder og størrelser så små som 20x20cm eller så store som 70x100cm. Den standard 10mm tykkelse er et godt basisniveau for mange anvendelser, men du kan fordoble tykkelsen til 20mm, hvis det ønskes.


2. Upload dit billede


Når du har besluttet dig for størrelsen på din plade, begynder designprocessen. Optimalprint accepterer alle større billedformater, så du nemt kan uploade fotos fra din computer eller smartphone. Du kan tilføje mere end ét billede til dit design; vores redigeringsværktøj har skabeloner til layout, der indeholder flere billeder og dem af forskellige størrelser.


3. Afgiv din ordre


Hvis du er tilfreds med dit trætryk, er alt, der er tilbage at gøre, at trykke på 'Tilføj til indkøbskurven' og betale. Vi har brug for din leveringsadresse, faktureringsinformation og betalingsoplysninger for at fuldføre processen. Når alt er bekræftet, vil din ordre blive sendt ud til produktion.

Vores skræddersyede trætryk bakkes op af en 100% tilfredshedsgaranti

Her hos Optimalprint er vi stolte af at designe trætryk af høj kvalitet. Hvis din ordre ikke opfylder disse standarder, vil vi med glæde erstatte den gratis eller give dig en fuld refusion. Der er intet at risikere og meget at vinde ved at bestille trætryk fra os. Start med at designe dit helt eget skræddersyede trætryk fra Optimalprint i dag!