do not visit
Trykt i
Danmark
48t
levering
Konvolutter inkluderet
 
Hjem Takkekort Designs

"Lavede og bestilte 30 invitationer tirsdag aften. Allerede torsdag blev de lever ... " Lars Sørensen  24-03-2017 Læs mere
TRUSTPILOT

9,3 ud af 10 baseret på 5.757 anmeldelser


Skab et fuldstændigt tilpasset takkekort med vores takkekortskabeloner. Takkekort er den perfekte måde, hvorpå du kan takke folk for deres venlige behandling, og du kan gøre dem endnu mere personlige og specielle med et foto og en personlig besked. Tilpassede takkekort hjælper med at anbringe en smule af dig selv på ethvert kort, du sender. Hver af vores skabeloner er blevet skabt med omhu, og alle har forudfyldt tekst i takkekortenes tekstfelter, så du ikke behøver at stresse over små ting. Eksperimenter med og brug en af ​​vores skabeloner til at tilpasse dine takkekort med et foto og din egen tekst, hvis du ønsker det. Hvis du virkelig er inspireret eller har en særlig tekst, du gerne vil inkludere i hvert kort, hvorfor så ikke skabe et unikt layout og designe dine egne takkekort fra en af ​​vores tomme skabeloner eller bare fjerne alle felterne fra en baggrund og begynde at skabe. Tilpassede takkekort er meget specielle og meningsfulde og hjælper med at sende lidt af dig selv med hvert kort, du sender. Skab tilpassede takkekort med et foto, din tekst eller bare et enkelt og simpelt budskab. Skab noget unikt med Optimalprint Danmark.

Mine Favoritter (0)
Mine Favoritter (0)|Sammenlign dine favoritter
  Når du finder designs du kan lide, skal du klikke på Favorit-ikonet for at føje dem til denne bakke.
  De vil blive her, indtil du fjerner dem - Og du kan sammenligne designs side om side.

  Tak fordi du valgte dit første favoritprodukt!

  Dine favoritter vil blive gemt her, mens du fortsætter med at browse.
  Du kan sammenligne dit valg side om side ved at klikke på Sammenlign favoritter-linket ovenfor, eller fjerne dem ved at klikke på linket Fjern under hvert produkt.
  Log ind eller registrer en konto for at få adgang til dine favoritprodukter fra enhver computer.