do not visit
Optimalprint Optimalprint
7,8" 10" 17095
7,8/10 (17095 anmeldelser)
50% rabatKode: KORTDK | Slutter: 11/06
Bliv Plus-medlem, og få gratis levering i et år
7,8 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Fantastisk kvalitet til overkommelige priser

Vælg en papirtype, der passer bedst til dit brevpapir: silkepapir har en glat overflade og en smuk finish, glansfuld papir får farverne til at se mere levende ud, og strålende hvidt mat papir er ideelt til kort uden fotos.

Ægte folie

Det bedste er lige blevet bedre! Premium kort med ægte folie som tilføjer 'lidt ekstra'. Vælg mellem guld, sølv eller kobber, hvad end der bedst matcher din smag.

Afrundede hjørner

Det hele ligger i detaljerne! Vores kort med afrundede hjørner er prikken over i'et.

Det hele er i detaljerne

Vælg vores premium kraftpapir kuverter med synlig tekstur og naturlige fibre for en mere luksuriøs korrespondance

Personlige takkekort til enhver lejlighed

En af de bedste måder at vise anerkendelse og taknemmelighed over for nogen på, er ved at sende personaliserede takkekort. Selv hvis du ikke har et nært forhold til modtageren, kan personlige takkekort gøre en betydelig indvirkning på deres sind og bane vejen for et bedre forhold. Det skyldes, at i en tid med e-mails og sms'er vil et håndlavet personligt takkekort få venner og familie til at føle, at du har taget dig tid til at tænke på dem. Desuden er det en håndgribelig påmindelse om din kærlighed for dem, som de altid kan holde fast i og værdsætte.


Hvis du ønsker at købe eller designe personlige takkekort, er Optimalprint det bedste sted at gøre det! Vi forstår, at du ønsker at gøre et varigt indtryk på modtageren. Så ligesom dig gør vi også en ekstra indsats for at lave personlige takkekort, der vil fange deres opmærksomhed og fylde deres hjerter med glæde.

Tilpas dine takkekort efter dine behov

Personlige takkekort hos Optimalprint kommer med en lang række muligheder for at tilpasse dem, så de virkelig bliver "unikke", og du behøver ikke at være designer for at få dine idéer til at blive til virkelighed. Baseret på dine krav kan du få dine personaliserede takkekort til at udtrykke præcis de følelser, du ønsker at formidle.


Start med at vælge et design og layout fra vores omfattende kollektion af personlige takkekort. Fra elegant og stilfuldt til spontant og legende kan du vælge at arbejde med en skabelon eller skabe et design fra bunden.


Vælg derefter skrifttype og farveskema til de personlige takkekort. Uanset om det er et fedt og moderne look eller mere traditionel æstetik, kan du blande og matche for at finde den ideelle kombination, der passer til netop din smag.


Personlige takkekort bliver ikke for "personlige", hvis du ikke tilføjer en personlig besked til dem. Så du er velkommen til at tilføje hvad du vil - lige fra en fjollet lille vittighed til en dybfølt besked, der udtrykker din kærlighed og taknemmelighed, og som vil få modtageren til at blive helt vild af glæde.


Prøv personlige billeder ved at tilføje billeder, som modtageren måske vil synes om. For eksempel, Baby baby takkekort der har de seneste billeder af babyen, der fejres. Ikke alene gør billeder eller personlig grafik personlige takkekort smukkere, men de fungerer også som et fantastisk minde.


Endelig skal du vælge den type papir og konvolut, du vil bruge til dine personlige takkekort. Uanset om du kan lide silkepapir for en glattere finish eller glanspapir for at få farverne til at skinne, kan du få personlige takkekort helt efter dine ønsker lige her.

Skab takkekort, der passer til alle slags lejligheder

Uanset om du vil sige tak for en fødselsdagsgave, udtrykke taknemmelighed for en bryllupsgave eller blot anerkende en venlig gestus, er personlige takkekort den perfekte måde at vise din påskønnelse på.


En af de nemmeste måder at få personlige takkekort til enhver lejlighed på er at samarbejde med et professionelt trykkeri som Optimalprint. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder, der kan tilpasses, herunder forskellige design, layouts og papirtyper, så du kan få hjælp til at skabe det perfekte takkekort.


Hvis du er på udkig efter noget helt unikt og enestående, kan du nemt blive designer i vores app: Du kan oprette smukke mønstre uden større besvær, tilføje billeder efter eget valg og vælge din foretrukne skrifttype. På denne måde kan du skabe et særligt personligt takkekort på ingen tid. Sådanne personlige takkekort afspejler virkelig din personlighed og kan være en vidunderlig måde at mindes en særlig begivenhed eller milepæl på. En anden mulighed for personlige takkekort er at bruge færdiglavede skabeloner, som du kan tilpasse efter dine ønsker. Du finder et bredt udvalg af design i vores skabeloner, så du kan vælge efter dine præferencer. Farverigt og legende eller rent og uden dikkedarer? Uanset om du ønsker et ligetil look eller et kærligt design til personaliserede takkekort til en barnedåb - er der helt sikkert en skabelon i vores værktøj, som du vil kunne lide.


Uanset hvilken fremgangsmåde du vælger, er nøglen til at skabe det perfekte takkekort på skræddersyet vis, at du skal have modtageren i tankerne. Tænk på deres personlighed og stil, og vælg et design og en besked, der vil vække genklang hos dem og få dem til at føle sig virkelig værdsat.


Så uanset om du vil sige tak for en venlig gestus eller anerkende en vigtig begivenhed i dit liv, er personlige takkekort den perfekte måde at vise din påskønnelse og taknemmelighed på. Med så mange muligheder kan du nemt skabe det perfekte til enhver lejlighed og få nogen til at føle sig helt speciel.

Personlige takkekort til baby, bryllup, fødselsdag og meget mere

Her hos Optimalprint finder du personlige takkekort til stort set alle lejligheder. De mest populære kategorier er dog baby takkekort og bryllups- og fødselsdags takkekort.

Baby takkekort - velkommen, lille mirakel!

Fejr dit nye glædesbarns ankomst eller dåb med personlige baby takkekort. Del din taknemmelighed med dine kære, og tak dem for deres kærlighed, støtte og gaver, som de har givet i denne særlige tid. Vælg mellem en række design, tilføj dit eget personlige præg, og skab personlige takkekort, som vil blive værdsat i mange år. Du kan tilpasse kortene med eller uden billeder. Kort med et smukt billede af den nye familieforøgelse er dog særligt charmerende. Eller hvad med et første familieportræt med det samme?

Bryllups takkekort - del kærligheden!

Uanset hvilket trin i jeres bryllupsplanlægning I befinder jer på, kan I regne med os til at lave jeres personaliserede takkekort til brylluppet. Vælg mellem forskellige elegante design, og tilpas dem med din personlige besked for at udtrykke jeres taknemmelighed. Fra klassisk og traditionelt til moderne og minimalistisk er der uendelige muligheder for personlige takkekort, der passer til jeres bryllupstema og jeres stil. Skab et minde, som jeres gæster vil værdsætte og blive mindet om jeres særlige dag.


P.S.: Hvis I leder efter flere kort til jeres bryllupsfest, er I også kommet til det rette sted. Uanset om I leder efter Kort til sæt kryds i kalenderen, bryllupsinvitationer eller romantiske bryllupsbordkort, kan I give jeres fest det lille ekstra touch med vores unikke kort.

Takkekort til fødselsdagen

Få dine kære til at føle sig ekstra specielle med Personlige fødselsdags takkekort. Uanset om det er en rund fødselsdag eller blot en fest, så vis din påskønnelse med et kort, der perfekt indfanger glæden ved begivenheden. Vælg mellem en række design, og tilføj dit eget personlige præg med en dybfølt besked for at takke dine gæster for deres kærlighed og støtte.

Takkekort til begravelse - tid til at sige farvel

Der er nogle smukke begivenheder i livet. Men der er også meget triste tider. Og i disse øjeblikke er det mest behageligt, når man ikke er alene. En begravelse er en særlig begivenhed, fordi familie, venner og bekendte samles for at mindes denne særlige person. Hvis du gerne vil sende en hilsen til dine gæster, efter at mindehøjtideligheden er overstået, er Takkekort til begravelsen en perfekt måde at gøre det på. Med de personlige kort udtrykker du din taknemmelighed for deres støtte i den svære tid. Samtidig kan du mindes den afdøde person ved hjælp af billeder og smukke ord.

Få dine personlige takkekort - Optimalprint

Gå kreativt til værks og design dine personlige takkekort hos Optimalprint.dk. Med Plus-abonnement kan du få endnu flere fordele. Plus-abonnenter får hurtig og GRATIS levering. Derudover får du en udvidet 30-dages kvalitetsgaranti og meget mere. Nu er det tid - tag det næste skridt mod personlige takkekort!

Få gratis standardlevering i Optimalprint-appen

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.