do not visit
Optimalprint Optimalprint
7,8" 10" 17095
7,8/10 (17095 anmeldelser)
50% rabatKode: KORTDK | Slutter: 11/06
Trykt i Danmark & 1 - 2 dage levering
7,8 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Se vores kollektioner

Fantastisk kvalitet til overkommelige priser

Vælg en papirtype, der passer bedst til dit brevpapir: silkepapir har en glat overflade og en smuk finish, glansfuld papir får farverne til at se mere levende ud, og strålende hvidt mat papir er ideelt til kort uden fotos.

Ægte folie

Det bedste er lige blevet bedre! Premium kort med ægte folie som tilføjer 'lidt ekstra'. Vælg mellem guld, sølv eller kobber, hvad end der bedst matcher din smag.

Afrundede hjørner

Det hele ligger i detaljerne! Vores kort med afrundede hjørner er prikken over i'et.

Det hele er i detaljerne

Vælg vores premium kraftpapir kuverter med synlig tekstur og naturlige fibre for en mere luksuriøs korrespondance

Få gratis standardlevering i Optimalprint-appen

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.

Invitationer til børnefødselsdagen

Hvis du ønsker at gøre dit barns fødselsdagsfest ekstra speciel, er det oplagt at sende personaliserede invitationer til børnefødselsdagen! I modsætning til de kedelige gamle generiske fødselsdagsinvitationer giver disse kort dig mulighed for at vælge mellem en lang række temaer, farver og design, der passer til dit barns energi og personlighed. Så uanset om dit barn elsker dinosaurer, enhjørninger, hvalpe eller superhelte, kan du skabe et design, der helt sikkert vil imponere alle.


Disse festinvitationer er virkelig unikke og giver dig mulighed for at tilføje personlige detaljer for at få dem til at skille sig endnu mere ud. Du kan f.eks. tilføje dit barns navn, alder, dato og sted for festen og endda et foto af den lille. Og det bedste er? Takket være vores forskellige designelementer og skabeloner er det nemt at lave invitationer til børnefødselsdage på Optimalprint.

Invitationer til børnefødselsdage

At sende personaliserede fødselsdagsinvitationer viser, at du tænker på dem der deltager, og at du investerer tid og energi i at gøre begivenheden mindeværdig. Hvis du ønsker at lære om grundene til at du skal sende personlige invitationer til børnefester i stedet for almindelige invitationer, så kan du læse mere her.


1. Giver et personligt præg: Personlige kort er med til at skabe en mindeværdig begivenhed for dit barn og gæsterne. Et personligt præg viser barnet og dine gæster, hvor meget de betyder for dig, og hvor vigtigt det er for dig, at gøre begivenheden til noget som er helt uforglemmeligt.


2. Angiver tonen for festen: Personlige invitationer til børnefødselsdagen kan, når de er lavet rigtigt, give din gæsteliste en forsmag på, hvordan festen vil være. Eller hvis du ønsker at holde festen med et bestemt tema, kan du lade gæsterne vide at de er inviteret til en temafest. Hvis du f.eks. ønsker en fest med superhelte-tema, kan du bede dine gæster om at klæde sig ud. Det kan få festen til at føles mere speciel og få gæsterne til at glæde sig endnu mere til festen og hvad der skal ske.


3. Skaber et minde: En personlig invitation til en fødselsdagsfest er mere end bare et stykke papir! Den kan være et minde, som dit barn og gæsterne vil værdsætte i mange år. Når dit barn bliver ældre, kan det se tilbage på sin barndoms fødselsdage og med glæde huske de øjeblikke, der gjorde dem specielle. Det er også en tankevækkende måde at dokumentere dit barns udvikling på.


4. Viser opmærksomhed på detaljer: At sende personaliserede invitationer til børnefødselsdagen viser, at du går op i detaljerne og er engageret i at gøre begivenheden mindeværdig. Det viser, at du har tænkt meget over alle aspekter af festen, lige fra dekorationerne til maden, underholdningen, og naturligvis gæstelisten. Dette kan sætte tonen for en sjov og energisk begivenhed, som alle vil elske at deltage i.


5. Viser taknemmelighed: Personlige invitationer til børnefødselsdagen viser også taknemmelighed over for dine gæster og får dem til at føle sig specielle. De føler, at du værdsætter deres tilstedeværelse, og at du er taknemmelig for deres støtte og venskab. Dette er vigtigt når det kommer til at skabe nye relationer og styrke de eksisterende relationer med de personer der betyder noget i dit liv.

Sådan skaber du de bedste invitationer til børnefødselsdagen

Du kan nu nemt skabe personlige fødselsdagsinvitationer på Optimalprint. Hvis det er din første gang, er der et par enkle trin, du skal følge:


1. Vælg et design og en kortstil: For at skabe en mindeværdig invitation til fødselsdagsfesten, skal du først vælge et design og stilen på dine kort på vores hjemmeside. Dette trin er ukompliceret, da vi har en masse skabeloner tilgængelige og klar til at blive tilpasset. Så vælg et design, og vælg den retning og størrelse, du vil have kortet skal trykkes i. Uanset om du ønsker et kort i portrætformat eller et landskabsformat, stort eller lille, finder du dem her.


2. Personliggør kortet: Når designet er valgt, skal du personliggøre invitationen, så den passer til dine behov. Tilføj dit barns navn, alder, sted og RSVP-info. Du kan også tilføje en særlig note til modtageren eller detaljer som dresscode eller en liste over planlagte aktiviteter.


3. Tilføj billeder og grafik: Invitationer til børnefester ser endnu mere specielle ud, når du tilføjer et billede af dit barn eller en sjov lille grafik, der passer til festens tema. Du kan ændre vores skabeloner efter din smag, så det endelige produkt er præcis som du har forestillet dig. Du kan endda skabe et design fra bunden, hvis du har lyst!


4. Tryk og send: Lad os trylle, når først designet er skabt. Vi sørger for, at alt ser perfekt ud og er klar til at blive sendt med det samme.

Invitationer til en pigefest

Fejr din lille pige ved at skabe festinvitationer til piger, der udtrykkeligt er inspireret af din lille piges personlighed. Du kan få invitationer til pigefester i forskellige sjove og kreative design, lige fra Disney-prinsesser og enhjørninger til engle og søde dyr, vi har muligheder for at tilpasse dine invitationer til børnefødselsdagen til enhver pige. Det er ligegyldigt, hvor gammel din datter er, vores kortdesign vil få hende til at smile, når hun ser dem. Dine gæster vil også blive imponeret, når de ser den indsats, du har lagt i at skabe kortet. I sidste ende er nøglen til at skabe et unikt og personligt invitationskort til en fødselsdagsfest til drenge eller piger at fokusere på deres interesser og personlighed. Ved at vælge et design, der passer til deres smag og præferencer, kan du invitere gæsterne til en fest som de aldrig vil glemme.

Invitationer til en drengefest

Fest invitationer til drenge adskiller sig fra piger på flere måder. Mens pigerne har tendens til at bruge mere skinnende, glamourøse og legende design, har drenge en tendens til at foretrække mere modige og eventyrlige design. Mens både drenge og piger kan lide temaer som superhelte eller dyr, har drenge desuden en tendens til at foretrække mere actionfyldte og eventyrlige temaer som sport, dinosaurer eller pirater. Drengenes fødselsdagsinvitationer har ofte kraftige og klare farver som rød, blå og grøn, mens pigernes invitationer kan have pastelfarver eller mere bløde naturfarver. Indbydelser til drengefødselsdagsfester kan prydes med grafik som biler, fly eller robotter, mens invitationer til pigernes fødselsdag kan indeholde grafik som blomster, enhjørninger eller prinsesser. Den skrifttype, der anvendes i invitationer til drengefødselsdagsfester, er ofte fed og udtryksfuld, mens invitationer til piger mere har kursive skrifttyper eller skrifttyper, der er mere elegante.


Hos Optimalprint sætter vi en stor ære i at producere invitationer til børnefødselsdage i den bedste kvalitet til den mest rimelige pris. Alle vores invitationer til børnefødselsdag kommer med afrundede hjørner, og du kan vælge mellem silkepapir, papir med glanseffekt eller mat papir, alt efter hvilken finish du ønsker. Du kan også vælge vores premium konvolutter for at give din invitation en mere luksuriøs følelse. Hvis vi laver den, kan du være sikker på, at den er af høj kvalitet. Og glem ikke at tjekke vores Plus-medlemskab, som giver dig eksklusiv adgang til nye design, GRATIS og HURTIG levering og 30 dages kvalitetsgaranti. Så hvad venter du på? Fejr din børnefødselsdag med stil med vores skræddersyede invitationer til børnefødselsdagen!