do not visit
50% rabatKode: KORTDK | Slutter: 14/07
Trykt i Danmark & 1 - 2 dage levering
7,2 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Invitationer til fødselsdage og fester

Invitationer til bryllup og jubilæum

Invitationer til fødselsmeddelelser og begivenheder

Andre invitationer

Invitationer af høj kvalitet til overkommelige priser

Vælg en papirtype, der passer bedst til dit brevpapir: silkepapir har en glat overflade og en smuk finish, glansfuld papir får farverne til at se mere levende ud, og strålende hvidt mat papir er ideelt til kort uden fotos. Uanset hvilket papir du vælger, vil vi sørge for at give dig førsteklasses invitationskort til de mest rimelige priser! Hver papirtype har en imponerende holdbarhed, der bevarer dine korts levetid og visuelle tiltrækningskraft længe efter, at lejligheden er overstået.

Ægte folie

Det bedste er lige blevet bedre! Premium kort med ægte folie som tilføjer 'lidt ekstra'. Vælg mellem guld, sølv eller kobber, hvad end der bedst matcher din smag.

Afrundede hjørner

Det hele ligger i detaljerne! Vores kort med afrundede hjørner er prikken over i'et. At sende invitationskort med runde kanter til dine gæster vil uden tvivl tilføje et lag af charme og raffinement til dit personlige design. Det vil være en ren fornøjelse for modtagerne!

Det hele er i detaljerne

Vælg vores premium kraftpapir kuverter med synlig tekstur og naturlige fibre for en mere luksuriøs korrespondance Gør dine festinvitationer mere eksklusive med vores forskellige konvolutter. Du kan vælge mellem de hvide 110 g/m² selvklæbende konvolutter, der passer til enhver lejlighed, og de førsteklasses 145 g/m² teksturerede konvolutter.

Festinvitationer - lad festen begynde!

Hvis du planlægger at holde en fest og ønsker at gøre den mindeværdig, er det oplagt at sende personaliserede festinvitationer! Tilpassede, personlige festinvitationer er ikke kun velegnede til at formidle et bestemt budskab, men kan også skabe spænding og forventning til din kommende begivenhed. Uanset om det er en fødselsdagsfest, et bryllup, et jubilæum eller en anden familiebegivenhed, vil vores personlige festinvitationer på Optimalprint få dine gæster til at føle sig specielle som aldrig før. Det viser trods alt, at du har lagt en masse tanker og omhu i planlægningen.


Hvorfor nøjes med noget generisk, når du kan få tilpassede invitationer, der formidler dine tanker og følelser over for gæsterne? Udforsk uendelige muligheder med vores omfattende samling af festinvitationer, der helt sikkert vil sætte tonen for en uforglemmelig begivenhed.

Festinvitationer - Opret flotte festinvitationer online

Når det kommer til planlægning af en fest, er der intet, der helt matcher glæden ved at skabe og tilpasse invitationer online. I modsætning til tidligere, hvor det at lave tilpassede invitationer var en tidskrævende proces, kan du nu få arbejdet gjort meget hurtigere og med endnu flere detaljer! Hos Optimalprint har vi en massiv kollektion af skabeloner til festinvitationer, som du kan tilpasse efter dine ønsker. Resultatet? Smukke invitationer, der virkelig fanger essensen af din kommende begivenhed.


En af de største fordele ved at skabe festinvitationer online er helt klart bekvemmeligheden. Der er ingen grund til at skulle ned i butikken længere for at købe invitationer eller bruge endeløse timer på at klippe og klistre papirinvitationer. I stedet kan du blot bruge din smartphone eller computer til at skabe smukke invitationer hjemmefra. Har du ikke masser af idéer i hovedet? Intet problem, overlad det til vores team af designere, der kan guide dig gennem processen.


Med uendelige muligheder for tilpasning kan processen måske føles skræmmende i starten. Men stol på os, når vi fortæller dig, at vi kan hjælpe dig med at designe din drømmeinvitation. Fra valg af skabeloner, skrifttyper, fotos og farver til tilføjelse af små detaljer, der viser arrangementets tema, kan du gøre det hele lige her.


Den største glæde ved at skabe festinvitationer online er den følelse af kreativitet, som det giver dig mulighed for at udfolde. Slip fantasien fti, og skab noget, der afspejler din unikke personlighed. Der er ingen grænser her! Uanset om du ønsker noget klassisk og elegant, et sjovt eller skægt design, kan du lave festinvitationskort præcis som du ønsker.

Festinvitationer - Vælg mellem hundredvis af unikke festinvitationskort

Hos Optimalprint kan du finde kortdesign til forskellige begivenheder. Hvis du er på udkig efter en skabelon til invitationer til fødselsdagsfester, invitationer til børnefester, invitationer til forlovelsesfester eller andre former for online festinvitationer, finder du dem her. Nogle af vores mest populære kategorier er:


Fødselsdagsfestinvitationer: at sende tilpassede invitationer til fødselsdagsfesten er en fremragende måde at vise dine planlægningsevner og vise, hvor meget du holder af den der kommer til din fest.


Invitationer til en børnefest: at samle børnene behøver ikke kun at være på en fødselsdag. Som forælder kan du også arrangere en aften med leg og sjov eller et arrangement, hvor børnene og alle deres forældre kan lære hinanden at kende. Men travle forældre har meget at se til, og det kan være en udfordring for dem at deltage i et arrangement, hvis de ikke planlægger det. Tilpassede invitationer til børnefester er en betænksom måde, at vise, hvor meget du sætter pris på, at de kommer til dit barns særlige dag.


Invitationer til bryllup og jubilæum: du kan også bruge en personlig bryllupsinvitation og jubilæumsinvitation til at sætte tonen for den store dag ved at få dine gæster til at føle sig værdsat. De skaber også spænding og forventning til begivenheden, da du har taget dig tid til at personliggøre festinvitationer online. Disse invitationer gør det også lettere for dine gæster at planlægge deres deltagelse og sikre, at de ikke går glip af vigtige begivenheder. Bryllupper og jubilæer er nok to af de mest værdsatte begivenheder i en persons liv, så det giver mening at gøre en ekstra indsats og skabe invitationskort til fester, der efterlader et minde hos modtageren. Vi laver også invitationer til forlovelsesfester!


Fødselsmeddelelser og dåbsinvitationer: at byde et nyt barn velkommen til verden er en unik og glædelig begivenhed. Fødselsmeddelelser giver venner og familie mulighed for at samles og fejre den lille nyfødtes ankomst. Disse begivenheder er fyldt med kærlighed, latter og minder, som vil blive værdsat i mange år fremover. Så det er en god idé at investere i personlige invitationer til babyfødselsmeddelelser for at byde dine gæster velkommen. Vores sektion for fødselsmeddelelser og begivenheder dækker begivenheder som babyshower invitationer, fødselsmeddelelser og dåbsinvitationer og takkekort.

Invitationer til tefester - tilpassede invitationer til tefester til enhver lejlighed

At arrangere tefester er en vidunderlig måde at tilbringe tid med dine nærmeste og kære på, hvor du nyder god mad og gode samtaler. Et teselskab er perfekt til at mødes med venner eller til at være vært ved en særlig lejlighed, hvor du kan tilpasse temaet, indretningen og menuen, så de passer til din stil og personlighed. Så det er kun naturligt at vælge et design til en invitation til en fest, der føles unik for DIG i alle henseender. Det er nemt at lave invitationskort til et teselskab! Ligesom i andre kategorier kan du også her enten arbejde med tomme festinvitationer eller filtrere efter færdiglavede skabeloner.


Brug vores redigeringsværktøj til festinvitationer til at tilpasse invitationen til te-, grill eller havefest efter din smag og efterlade et varigt indtryk i gæsternes bevidsthed. Her hos Optimalprint lover vi at give dig papir af højeste kvalitet - uanset om det er silkepapir, glanspapir eller mat papir. Dine invitationer vil desuden nå frem til den ønskede modtager inden for 2-3 dage efter din bestilling. Så vent ikke længere. Prøv dig frem med de ideelle personlige kort lige nu!

Få festinvitationer - Optimalprint

Få dine personlige festinvitationer her på Optimalprint.dk og få dem leveret HURTIGT og GRATIS ved at tilmelde dig vores Optimalprint Plus-abonnement. Som Plus-abonnent får du også en udvidet 30 dages kvalitetsgaranti og andre spændende tilbud hele året rundt. Så vent ikke længere, skab dine personlige festinvitationer med det samme!Festinvitationer er nemme at designe og bestille hos Optimalprint

På Optimalprint.dk kan du tilpasse unikke festinvitationer. Og som Optimalprint Plus-abonnent kan du få dine personlige invitationer endnu hurtigere, uden at betale forsendelsesomkostninger. Som Plus-medlem får du også en udvidet 30-dages kvalitetsgaranti og nyder godt af mange spændende tilbud hele året rundt. Så, hvad venter du på? Tilmeld dig Optimalprint Plus og opret dine personlige festinvitationer!

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bede om et skræddersyet design til mine personlige invitationer?

Ja, du kan bestille personlige invitationskort til fester med dit eget design. Vores alsidige online redigeringsværktøj giver dig mulighed for at afprøve forskellige designelementer kombineret med foruddesignede skabeloner, så du kan udnytte din kreativitet fuldt ud. Tilføj dine personlige fotos, logoer, tekstbeskeder og grafik til dine personaliserede invitationer, og få dine gæster til at føle sig helt specielle. Du kan også finde inspiration ved at kigge på design online eller gennemse vores kollektion af festinvitationer.

Kan jeg bestille en tilpasset prøve?

Ja, du kan afgive en prøveordre på de fleste af vores invitationskort. Du skal blot designe dine kort og vælge en mængde på ét kort under betalingsprocessen.

Hvad skal jeg skrive i mine personaliserede invitationer?

Dine personlige invitationer skal tydeligt vise, hvilken type begivenhed du holder. Hvis du f.eks. laver en personlig invitation til en fødselsdagsfest, skal du skrive en personlig, dybfølt besked ud over de grundlæggende detaljer, såsom fødselarens navn og alder samt adressen på feststedet. En personlig invitation følger ingen designregler og har de mest oprigtige og personlige budskaber.

Jeg er interesseret i at bruge mit eget design. Hvordan kan jeg sikre mig, at mit design vil passe korrekt på det endelige produkt?

Du kan nemt uploade dit eget design. Du skal blot vælge indstillingen "Lav dit eget kort" for at uploade dit design. Du vil kunne se en forhåndsvisning af dit design i vores redigeringsværktøj, inden du går til kassen.

Var det ikke det, du ledte efter? Besøg vores hjælpecenter