do not visit
60% rabatKode: KORTDK | Slutter: 30/06
Trykt i Danmark & 1 - 2 dage levering
7,2 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Fantastisk kvalitet til overkommelige priser

Vælg en papirtype, der passer bedst til dit brevpapir: silkepapir har en glat overflade og en smuk finish, glansfuld papir får farverne til at se mere levende ud, og strålende hvidt mat papir er ideelt til kort uden fotos. Hver papirtype har en imponerende modstandsdygtighed, der sikrer, at kortene bevarer deres lyse udseende, selv efter at årene er gået. Uanset hvilket papir du vælger, tilbyder vi dig førsteklasses fotokort til en overkommelig pris!

Ægte folie

Det bedste er lige blevet bedre! Premium kort med ægte folie som tilføjer 'lidt ekstra'. Vælg mellem guld, sølv eller kobber, hvad end der bedst matcher din smag.

Kort med afrundede hjørner

Det hele ligger i detaljerne! Vores kort med afrundede hjørner er prikken over i'et. Tilfør dine personaliserede fotokort en karakteristisk stil ved at vælge afrundede kanter, og få alles opmærksomhed.

Det hele er i detaljerne

Vælg vores premium kraftpapir kuverter med synlig tekstur og naturlige fibre for en mere luksuriøs korrespondance Gør præsentationen af dine personaliserede fotokort endnu bedre med vores konvolutter. Du kan vælge standard hvide 110 gsm selvklæbende konvolutter, der passer til enhver lejlighed, eller premium 145 gsm teksturerede konvolutter, der er ideelle til særlige begivenheder.

Personlige kort - smukke og personaliserbare

Der er intet, der siger "Jeg holder af dig" bedre end personlige kort, der gives med det rigtige budskab på det rigtige tidspunkt. Uanset anledningen kan du få dine nærmeste til at føle sig specielle ved at give dem trykte kort og personaliserede kort lavet med kærlighed hos Optimalprint. Vi har kort, der passer til enhver lejlighed, uanset om det er personligt eller forretningsmæssigt, og vi lover en kvalitet, der vil imponere modtagerne. Vi har en række skabeloner at vælge imellem, eller du kan også oprette dine egne tilpassede kort med vores brugervenlige designværktøjer.

Personaliserede kort fra Optimalprint

Her hos Optimalprint har vi personaliserede kort til stort set alle anledninger, du kan tænke på. De er klar til at blive skabt og leveret så hurtigt som muligt. Din tid er værdifuld, så vi gør vores bedste for at sikre, at de personlige kort når frem til den tilsigtede modtager hurtigt og til tiden. Her er nogle af de mest populære kategorier af personlige kort, som vi tilbyder lige nu:

Baby takkekort til den lille guldklump

En af de bedste måder at takke din familie og venner for deres gaver til din lille på, er at give dem et baby takkekort. Hvem ville ikke blive glad for at modtage et sødt billede af din lille baby, som de kan vise frem i deres hjem? Vi har en række smukke skabeloner at vælge imellem, eller du kan designe din egen!

Bryllupskort - der er kærlighed i luften

Det er tid til at fejre jeres kærlighed! Et bryllup er en af de smukkeste dage i livet. I beslutter jer for at gå alle veje sammen fra nu af. Dette skal selvfølgelig fejres, med venner og familie. Skab det perfekte sæt bryllupskort til hvert skridt på jeres kærlighedsfyldte rejse med vores tilpassede personlige kort. Fra "Sæt kryds i kalenderen-kort" til "Bryllupsinvitationer", "RSVP" og "Bryllups takkekort" kan du skabe forskellige kort til dit bryllup. Lad din kreativitet få frit løb og fortryld dine gæster allerede med invitationer og meget mere.

Dåb, kommunion eller konfirmation - inviter gæsterne på en unik måde.

I løbet af livet fejres mange smukke ceremonier. Disse omfatter officielle religiøse fester som dåb eller konfirmation. Disse lejligheder deles for det meste med hele familien og venner. I stedet for traditionelle invitationer og takkekort kan du bruge Optimalprint til at skabe unikke, personlige kort til dine festligheder. Hos Optimalprint finder du designs og temaer, der passer til enhver fest. Invitationer og takkekort bliver unikke med fotos og personlige citater.

Fødselsdagsinvitationer til den næste store fest

Vi er aldrig for gamle til at fejre vores fødselsdage! Så fejr med stil med dine kære ved at sende personlige kort i Danmark, der er fremstillet efter den højest standard. Disse kort til fødselsdagsinvitationer vil helt sikkert få meget opmærksomhed fra modtagerne, især hvis du tilføjer et personligt præg til de trykte kort. Fejr DIG som du aldrig før har gjort det med vores brede kollektion af printkort.

Personlige tilpassede kort

Hvis du ønsker at trykke dine egne kort i Danmark, er Optimalprint det bedste sted at gøre det. Og det siger vi med 100% sikkerhed, for når det kommer til design og korttryk, har vi ekspertisen til at få dine personlige kort til at skille sig ud! Men hvis du spekulerer over hvorfor du bør vælge personligt trykte kort i stedet for det, der allerede findes derude, så læs videre.

Påskøn eller sig tak til venner og familie

At sende personlige postkort og trykte kort er en fantastisk måde at udtrykke taknemmelighed eller påskønnelse på. I en tid med e-mails og sms'er kan personaliserede trykte kort sendt med posten virkelig skille sig ud og vise modtageren, at "du gjorde en ekstra indsats" for at vise, at du holder af dem. Tryk takkekort med din egen besked, og udtryk de følelser, du ønsker at formidle. Lille gestus, stor effekt - dine venner og familie vil blive glade.

Som en overraskelsesgave - overraskelse, overraskelse!

Hvis du ønsker at trykke lykønskningskort online, skal du ikke lede længere end Optimalprint for at overraske dine kære. Personlige trykte kort er smukke gaver, fordi de er stilfulde og smukke at se på, og fordi de kan formidle det budskab, du ønsker at dele. Du sender noget unikt med disse kort.

Bevar et minde

I en tid, hvor alt er digitalt, kan personlige kort, som nogen kan røre og føle, fungere som et minde, der altid sætter et smil på modtagerens ansigt. Se på de personlige kort og genoplev store øjeblikke som f.eks. et bryllup eller en børnefødselsdagsfest. Kort med personlige fotos er ikke kun smukke, men de afspejler også følelser og delte øjeblikke.

Personaliserede fotokort

For at trykke personaliserede lykønskningskort eller andre kort er der ikke længere behov for at besøge et fysisk trykkeri. Du kan udskrive personlige kort online hos Optimalprint til overkommelige priser. Det har aldrig været nemmere at udskrive fotokort, end det er her hos Optimalprint. Vælg en papirtype, der passer til brevpapiret, og vælg blandt premium konvulutter for en mere luksuriøs følelse. Vores kort er meget detaljerede, har en bestemt stil og følelse baseret på det papir, du vælger, og kommer med afrundede kanter.


For at trykke lykønskningskort i Danmark kan du vælge mellem de eksisterende designs og skabeloner eller skabe et nyt kort fra bunden. Trykte kort og personlige fotokort ser godt ud uanset hvad, når du først har tilføjet det mest afgørende element, der får det til at skille sig ud - fotoet. Så hvis du ønsker at trykke kort online, skal du ikke lede længere!

Brug personlige kort til din virksomhed

Et par klik med musen og nogle tryk på tastaturet er alt, hvad du behøver for at skabe personlige kort klar til udskrivning. Hvis du ønsker at trykke kort af forretningsmæssige årsager, kan du designe og udskrive fotokort online lige her, med dit varemærkelogo, billeder og andre aktiver. Sig tak til loyale kunder, styrk brandloyaliteten, eller giv kunderne et lille skub til at købe mere ved at tilføje et personligt touch til dine personlige kort, så de ikke glemmer dig. Mulighederne er uendelige, når du har en tjeneste til trykning af personlige kort lige ved hånden!

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg personalisere et kort?

Et personligt kort handler om at skræddersy design og budskab til den person, du laver det til. Sørg for at tilføje et personligt foto, der viser et kært minde, en varm, inderlig besked, der formidler, hvordan du har det med den person, du giver kortet til, vær så oprigtig og udtryksfuld, som du kan, og brug små dekorative elementer som klistermærker til at gøre kortets udseende endnu bedre.

Hvilke lejligheder er egnede til personaliserede kort?

Personlige kort kan skabes og deles til enhver lejlighed. Så længe du er tæt på personen, betyder begivenheden ikke noget. Når alt kommer til alt, er personlige kort et udtryk for din kærlighed til dine yndlingspersoner. Så du er velkommen til at designe personlige fotokort til jubilæer, fødselsdage, nye babyer, nye hjem, nye job, bryllupper og mange andre lejligheder.

Kan jeg bruge fotos på personaliserede kort?

Ja, du kan bruge fotos på personlige kort. Hvis du bruger personlige billeder af den person, du designer kortet til, eller dine egne billeder eller billeder, hvor I begge deler et særligt øjeblik, kan det forbedre det samlede indtryk af dine personlige kort betydeligt. Hvis du tilføjer en anekdote eller en personlig besked, tilføjer du endnu et lag af personlighed, som dine venner og familie vil elske.

Hvad er dimensionerne på kortene?

Vores personaliserede fotokort fås i en række forskellige størrelser, og som foldede kort og flade fotokort. Her er nogle af de størrelser, vi tilbyder: Stor / A5 (21,0 x 14,8 cm) - foldet Firkant (14,1 x 14,1 cm) - foldet Lille / A6 (10,5 x 14,8 cm) - foldet Stor / A5 (21,0 x 14,8 cm) - flad Firkant (14,1 x 14,1 cm) - flad Lille / A6 (14,8 x 10,5 cm) - flad

Er konvolutter inkluderet i med jeres kort?

Nej, der følger ikke konvolutter med dine kort. Hvis du vil have en matchende konvolut til dit fotokort, kan du tilføje den til din ordre, men det koster ekstra. Vælg mellem vores udvalg af standard- og premiumkonvolutter, og få den, der passer bedst til dine behov og kortets tema. Når alt kommer til alt, er et perfekt kort ufuldstændigt uden en attraktiv konvolut.

Var det ikke det, du ledte efter? Besøg vores hjælpecenter