do not visit
Optimalprint Optimalprint
7,8" 10" 17095
7,8/10 (17095 anmeldelser)
50% rabatKode: KORTDK | Slutter: 11/06
Trykt i Danmark & 1 - 2 dage levering
7,8 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Dåbsinvitationer

Takkekort dåb

Fantastisk kvalitet til overkommelige priser

Vælg en papirtype, der passer bedst til dit brevpapir: silkepapir har en glat overflade og en smuk finish, glansfuld papir får farverne til at se mere levende ud, og strålende hvidt mat papir er ideelt til kort uden fotos.

Ægte folie

Det bedste er lige blevet bedre! Premium kort med ægte folie som tilføjer 'lidt ekstra'. Vælg mellem guld, sølv eller kobber, hvad end der bedst matcher din smag.

Afrundede hjørner

Det hele ligger i detaljerne! Vores kort med afrundede hjørner er prikken over i'et.

Det hele er i detaljerne

Vælg vores premium kraftpapir kuverter med synlig tekstur og naturlige fibre for en mere luksuriøs korrespondance

Download Optimalprint-appen & få adgang til vores bedste tilbud!

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.

Invitationer til dåb

Dåben er en særlig og glædelig begivenhed, som markerer begyndelsen på et barns åndelige rejse. Det er en tid, hvor forældre, familie og venner samles for at give det lille barn et væld af gaver og velsignelser. Findes der en bedre måde at dele lejligheden på end ved hjælp af en dåbsinvitation? Her hos Optimalprint er disse kort ikke bare stykker papir, de er en måde at annoncere begivenheden med stil og skabe minder, der vil vare for evigt!


De minder dine gæster om den særlige dag, som de kan mindes om igen og igen i fremtiden. Desuden tilføjer personlige invitationskort til barnedåb et strejf af flair og formalitet til begivenheden. Det viser, at du har lagt en masse tanker i at sende invitationerne ud og du skaber dermed en følelse af forventning til den store dag. Desuden er det blevet så meget mere tilgængeligt at lave dåbsinvitationer online. Med et par klik kan du få en invitation som alle vil være imponeret over. Så hvorfor skal du bestille dåbsinvitationer fra Optimalprint? Tja, der er mange gode grunde...

Dåbsinvitation - til en lille pige

For at gøre en barnedåb endnu mere mindeværdig vil dåbsinvitationer, der er personaliserede til din lille pige, tilføje et strejf af skønhed og elegance til begivenheden. Vi har mange design, farver, temaer og pakker med skabeloner til dåbsinvitationer, så du kan få præcis det, du ønsker. Vælg mellem moderne design med lyse farver og rene linjer eller noget mere klassisk med blonder og blomstermønstre.


Takket være de mange forskellige tilpasningsmuligheder vi tilbyder, har det aldrig været nemmere at lave dåbsinvitationer til en pige. Ud over designelementerne kan du inkludere personlige detaljer som den lille piges navn, dato, kirken hvor dåben finder sted eller enhver anden personlig tekst, som du ønsker til en bestemt gæst. Uanset hvad du ønsker, hjælper vi dig med at gøre det til virkelighed her hos Optimalprint.


Piger symboliserer håb for fremtiden, så det er naturligt at fejre hendes ankomst på en meningsfuld måde.

Dåbsinvitationer til drenge

Du er kommet til det rette sted, hvis du leder efter dåbsinvitationer til en dreng! Din lille dreng har brug for fantastiske invitationskort til sin barnedåb for at fejre denne milepæl i livet. Det er trods alt en dag, der skal være fyldt med glæde og fest for venner og familie. En veldesignet dåbsinvitation fanger essensen af begivenheden og formidler, at den er vigtig.


En dåbsinvitation kan desuden også afspejle forældrenes stil og personlighed. Som med invitationer til små piger kan pakker med dåbsinvitationer til drenge også være klassiske eller moderne. Derudover kan du vælge mellem forskellige temaer og farver for at skabe noget, der efterlader et varigt indtryk hos gæsterne. Så hvorfor nøjes med kedelige, almindelige dåbsinvitationer, når du kan få noget som er helt specielt?


Dåbsinvitationer til drenge og piger adskiller sig også i design og farvesammensætning. Generelt har dåbsinvitationer til drenge en tendens til at bruge farver som blå, grøn eller grå med mere maskuline og klassiske design, såsom kors eller både. På den anden side har pigers dåbsinvitationer tendens til at bruge farver som lyserød, lilla og andre pastelfarver og med design som blomstermønstre eller sommerfugle.


Heldigvis har tiden ændret sig, og mange design og farver kan bruges til både dåbsinvitationer til både drenge- og piger.

Dåbsinvitation - skabeloner til dine kort

At vælge det rigtige kort til invitationen til en barnedåb er en afgørende del af planlægningsprocessen. Det kan dog være kompliceret at beslutte sig for ét design, da der findes så mange muligheder på markedet i dag. For at forenkle processen kan du overveje at tilpasse en færdigdesignet skabelon til en dåbsinvitation, så den passer til dine specifikke behov og dit budget.


Da skabeloner er færdigdesignede, kan du bruge dem som udgangspunkt for invitationskort til barnedåb og den første fødselsdag. Her er et par tip til at personliggøre din invitation på den rigtige måde:


1. Vælg den rigtige skabelon: Det første, du skal gøre for at personliggøre en skabelon, er at vælge den rigtige skabelon. Der findes mange typer og genrer af skabeloner, både traditionelle og moderne, så vælg en skabelon der passer til din stil og personlighed.


2. Personliggør: Når skabelonen er klar, kan du begynde at tilpasse detaljerne, såsom barnets navn, dato, kirken hvor dåben finder sted osv. Du kan også inkludere en personlig besked eller et citat.


3. Vælg den rigtige skrifttype og farver: Når det kommer til design, spiller skrifttyper en afgørende rolle for at få "hele pakken" til at hænge sammen. Så tag dig god tid, og vælg en skrifttype, der er nem at læse og som passer til det overordnede tema. Vælg farver, der passer til begivenheden eller afspejler barnets køn.


4. Tilføj billeder: Dåbsinvitationer med billede har af naturlige årsager altid været meget populære. Det er en fantastisk måde at tilføje et personligt præg til enhver skabelon. Naturligvis elsker din familie og venner også at se billeder af det nyfødte barn. Men du behøver ikke vælge et billede af din lille baby, du kan også tilføje religiøse symboler eller andre religiøse ikoner.


5. Vælg det rigtige papir: Heldigvis findes der ikke noget "forkert valg" af papir hos Optimalprint. Vi ved, at papirkvaliteten har en betydelig indflydelse på det overordnede udseende og den overordnede følelse af dåbsinvitationen. Derfor har vi kun premiumpapir med silke- og glanseffekt for at få dine kort til at skinne!


At tilpasse en skabelon er en god måde at gøre dig mere fortrolig med at arbejde med design af invitationer. Så hvorfor vente længere? Bestil hos Optimalprint med det samme! Hvis du tilmelder dig vores Plus-medlemskab, får du også mange andre fordele, som gratis og hurtig levering, en udvidet 30-dages kvalitetsgaranti og andre eksklusive tilbud.