do not visit

10 eksempler på betænksomme tekster til takkekort til bryllup

Der er kun én ting tilbage at gøre, når du har sagt ”ja” til din nye ægtefælle - og det er at sige tak til dine bryllupsgæster! Du har sikkert brainstormet på idéer til teksten i takkekort, siden du åbnede dine bryllupsgaver. Men nu, hvor tiden er inde til at skrive dine egne takkekort til brylluppet, ved du måske ikke, hvor du skal starte. Hvad er egentlig korrekt kutyme for takkekort?

Heldigvis er du kommet til det rette sted for alle dine behov for takkekort til bryllup! Uanset om du havde et intimt bryllup med en håndfuld gæster eller en bryllupsdag, der mere lignede det kongelige bryllup, gør Optimalprint det til en leg at skrive tekst til dine takkekort til brylluppet. Optimalprint giver dig mulighed for at tilpasse og trykke takkekort direkte fra din computer eller fra smartphone-appen.

Er du ikke sikker på, hvad du skal skrive på dine kort? Se disse betænksomme eksempler på tekst til takkekort til bryllup!

Vigtige punkter fra denne artikel:

  • Det er grundlæggende kutyme for takkekort til bryllupper at sende et takkekort til alle bryllupsgæster, uanset om de gav dig en gave eller ej.

  • De vigtigste dele af teksten i et takkekort til brylluppet er navnet/navnene på kortmodtageren/modtagerne og en dybfølt tak.

  • Populære eksempler på ordlyden af bryllupstakkekort inkluderer personlige takkekort til gæsterne som kom til festen og leverandørerne.

Skrivning af takkekort til bryllupper: Generel kutyme

wedding thank you card etiquette

Når det gælder takkekort til brylluppet, er det en god idé at sende dem ud så hurtigt som muligt! Hvis I ikke har planer om at tage på bryllupsrejse umiddelbart efter brylluppet, kan I sende takkekortene allerede en uge efter, så I er sikre på, at intet bliver glemt. Ellers skal I sigte efter at sende et takkekort til hver af jeres bryllupsgæster inden for tre måneder efter jeres bryllup.

Når I skriver jeres unikke beskeder til jeres bryllupsgæster, skal I huske at takke hver enkelt ved navn. Så selv om en tante eller onkel ankom med sin ægtefælle og tre børn, skal I huske at takke alle fem deltagere for deres tilstedeværelse på jeres bryllupsdag - også selv om de ikke havde en gave med! Hvis kortmodtagerne gav dig og din ægtefælle noget, skal du også takke, den der gav gaven personligt.

Hvis I er usikker på, hvordan I skal formulere jeres takkekort til brylluppet, så husk, at "tak" er den vigtigste del! Hav jeres "tak" foran og i centrum, så gæsterne ved præcis, hvad kortene handler om. Husk også specifikt at nævne den gave, I har fået (hvis det er relevant), og nævn noget, I elsker ved gaven, f.eks. hvordan du og din ægtefælle planlægger at bruge den i fremtiden.

Med hensyn til generel kutyme for takkekort til bryllupper, så glem ikke, at et personligt præg kan række meget langt. I stedet for at trykke alle jeres takkekort til bryllup med den samme generiske besked, kan I lave et personligt kortdesign, som I kan supplere med håndskrevne beskeder. Ved at håndskrive hvert af jeres takkekort viser I hvor meget I virkelig værdsætter jeres gæster.

Eksempler på formuleringer til takkekort til brylluppet

De fleste gæster, der deltager i jeres store dag, kommer med bryllupsgaver, hvad enten det er kontantgaver eller fysiske gaver fra jeres ønskeseddel. Men den store mængde penge, som nogle gæster bruger på rejse, indkvartering og tøj for at være til stede ved jeres bryllup, kan være en gave i sig selv. I stedet for at skrive en generisk tak til alle jeres bryllupsgæster, er det bedst at gruppere jeres takkekort i kategorier, såsom 'bryllupsgæster', 'bryllupsleverandører', 'gæster, der gav en pengegave' og så videre, så I kan lave unikke beskeder til hver deltager. Tænk over disse ti betænksomme eksempler på formuleringer til takkekort til brylluppet, når I brainstormer potentielle idéer.

Til dem, der deltog i dit bryllup

Når du sender et takkekort til gæsterne, der deltog i dit bryllup, er det vigtigt at nævne, hvordan deres tilstedeværelse bidrog til din store dag. Måske holdt de en smuk tale, som overraskede både dig og din ægtefælle. Husk at være specifik over for hver modtager!

Kære [gæst(er)],

Vi kan ikke udtrykke vores overvældende taknemmelighed for din tilstedeværelse ved vores bryllupsceremoni ordentligt. Vi sætter stor pris på, at du tog turen for at fejre vores bryllupsdag med os, og vi ville ikke have haft det nær så sjovt på vores særlige dag uden dig ved vores side. Vi håber, du havde en lige så magisk aften som os, og vi kan ikke takke dig nok for den rørende tale, du holdt!

De varmeste hilsner,

[Dit navn/jeres navne]

Til gæsterne der deltog i brylluppet

wedding party thank you card

Ud over dig og din ægtefælle omfattede jeres bryllupsfest sandsynligvis brudepiger, brudesvende, en ringbærer og en blomsterpige. Denne kernegruppe af gæster var sandsynligvis involveret fra polterabend gennem planlægningsprocessen til bryllupsrejsen, så de fortjener særlige takkekort.

Kære [gæst(er)],

Da [ægtefællens navn] og jeg forestillede os vores perfekte bryllup, var du lige der med os. Nu, hvor vi officielt har sagt ”ja” til hinanden, ved vi, at vi traf den rigtige beslutning om at inkludere dig i vores bryllupsfest. Ikke alene lettede du al stresset ved bryllupsplanlægningen, men du tilføjede også en utrolig festlig atmosfære, som vi ikke kunne forestille os vores særlige dag uden.

Vi kan ikke vente med at tage hul på dette næste kapitel sammen!

De kærligste hilsner,

[Dit navn/jeres navne]

Til jeres forældre

Forældrene til bruden og brudgommen spiller ofte kritiske roller under bryllupsceremonien, men deres ansvar starter langt før bryllupsdagen. Når I overvejer eksempler på tekst til takkekort til brylluppet til jeres forældre, skal I tænke over alt, hvad de har gjort for at hjælpe jer med at nå denne milepæl.

Kære mor og far,

Tusind tak for alt, hvad I har gjort for [partnerens navn] og mig gennem årene, især alt, hvad I gjorde for at få vores store dag til at ske! Vi havde den mest vidunderlige dag, og vi er klar over, at det ikke ville have været muligt uden jeres kærlighed. Vi føler os heldige at kunne kalde så venlige, generøse og støttende forældre vores egne - og er så glade for at kunne bygge vores fremtid som én stor familie.

Kærlig hilsen,

[Dit navn/jeres navne]

Til venner og familiemedlemmer

Efter jeres bryllupsgæster og forældre er andre venner og familiemedlemmer ofte de første i rækken til at modtage takkekort til brylluppet. Når du tænker over idéer til tekst til disse personer, skal du huske at nævne specifikke minder, I nu deler fra dit bryllup, og henvise til hver deltager ved navn.

Kære [gæst(er)],

Tak fordi I var en del af vores særlige dag! Vi vil altid værne om de minder, vi skabte sammen, fra [gæstens navn], der dygtigt fangede brudebuketten, til [gæstens navn], der holdt den betagende tale. Vi håber, at nu hvor vi er gået ind i et nyt kapitel som ægtepar, stadig vil fortsætte med at skabe flere minder sammen. Tak igen!

Vores varmeste hilsner,

[Dit navn/jeres navne]

Til dem, du ikke kender så godt

Medmindre I vælger et lille bryllup, er der en ret stor chance for, at folk, I ikke kender så godt, vil deltage i jeres bryllup. Uanset om det er fjerne slægtninge, der bor langt væk, eller kolleger til den ene ægtefælle eller familie, kan I holde denne besked kort, mens I stadig siger tak for at deltage.

Kære [gæst(er)],

Tak, fordi I tog jer tid til at fejre vores særlige øjeblik! Vi sætter pris på jeres støtte, når vi begynder vores nye kapitel som mand og kone. Endnu en gang tak, fordi I var med os på vores særlige dag! Vi håber, at vi snart ses igen.

Hilsner,

[Dit navn/jeres navne]

Til jeres bryllupsleverandører

Det er ingen hemmelighed, at jeres bryllupsleverandører spillede en stor rolle i jeres bryllup. Og I har sikkert kommunikeret en masse med jeres leverandører i ugerne op til jeres arrangement. Nu, hvor den store dag er forbi, er det altid venligt at sende jeres leverandører et takkekort for alt deres hårde arbejde.

Kære [leverandørernes navne],

Tusind tak, fordi du var vært for vores elskede gæster til vores drømmebryllup! Vi fik så mange komplimenter for den fantastiske atmosfære, og vores gæster taler hele tiden om den smukke udsigt over vandet. Fra jeres faciliteter til jeres fantastiske tjenere kunne vi ikke have bedt om en mere vidunderlig dag. Endnu en gang tak til dig og dit team for at gøre vores drømmebryllup til virkelighed!

Med venlig hilsen,

[Dit navn/jeres navne]

Til dem, der ikke kunne komme, men sendte en gave

Det er ærgerligt, men uundgåeligt, at nogle af gæsterne ikke kan komme til jeres bryllup. For gæster, der ikke kunne deltage, men alligevel sendte en gave, skal du huske at inkludere deres bidrag i dit takkekort - men hold gerne beskeden kort og sød.

Kære [gæst(er)],

Tusind tak for din utroligt generøse gave! Vi savnede dig på dansegulvet, men følte, at du var der med os i tankerne. [Ægtefællens navn] og jeg ville ønske, at vi kunne have fejret dagen med dig personligt, men vi håber, at dette tegn på vores påskønnelse viser, hvor meget der blev tænkt på dig på vores store dag. Forhåbentlig kan vi alle mødes snart!

De varmeste hilsner,

[Dit navn/jeres navne]

Til gæster, der har købt en gave fra jeres ønskeseddel

wedding registry thank you card

En ønskeseddel kan gøre det nemmere at skrive takkekortet til brylluppet, især hvis jeres gæster køber gaver direkte fra listen. Husk at nævne den specifikke gave fra jeres ønskeseddel, såsom et sofabord eller et bestiksæt, og forklar, hvordan I vil bruge det i dette næste kapitel af livet.

Kære [gæst(er)]

Tak, fordi I fejrede denne utrolige milepæl med os! Vi elskede at tilbringe vores store dag med jer og kan ikke vente med at bruge jeres bryllupsgave. Vi har allerede planlagt masser af nye opskrifter til kogegrejet og kan ikke vente med at komme i gang i køkkenet. Vi vil meget gerne invitere jer på drinks og middag snart ... lige så snart vi har perfektioneret opskrifterne, selvfølgelig!

Tak,

[Dit navn/jeres navne]

Til folk, der har givet en pengegave

Nogle mennesker synes, det er tabu at nævne det nøjagtige beløb for pengegaver, men det synes vi ikke! Når du takker gæster for en pengegave, kan du nævne det nøjagtige beløb, så personen ved, at du har modtaget pengene (ideelt, hvis pengene blev sendt med posten), og du kan forklare, hvordan du vil bruge dem.

Kære [gæst(er)]

Tusind tak for jeres store generøsitet! Jeres bryllupsgave på 1000 kroner har været en velkommen tilføjelse til vores bryllupsrejse. Vi er nu meget tættere på at udforske Positanos bjergskråninger og nyde den bedste mad, Italien har at byde på! Endnu en gang tak for jeres generøse bryllupsgave og for at deltage i vores særlige dag. Vi er uendeligt taknemmelige!

De varmeste hilsner,

[Dit navn/jeres navne]

Til dem, der er gået sammen om en gave

Afhængigt af jeres ønsker til bryllupsgaver eller individuelle præferencer har en gruppe af jeres nærmeste venner eller familie måske slået sig sammen for at give jer noget særligt. Når du brainstormer idéer til formuleringer til at sige tak for gaven fra en større gruppe, kan du sende individuelle takkekort til hver person, men stadig sige take til hele gruppen.

Kære [gæst(er)],

Tusind tak for vores espressomaskine! [Partnerens navn] og jeg føler os så glade for at have venner, der kender os så godt - og sætter lige så stor pris på en god kop kaffe, som vi gør! Vi glæder os til at invitere jer alle til en eftermiddagsbrunch. Indtil da vil vi genopleve hvert øjeblik af vores særlige dag sammen med jer. Tak igen for sådan en betænksom gave!

Kærlig hilsen,

[Dit navn/jeres navne]

Design og tryk personlige takkekort til bryllupper med Optimalprint

custom wedding thank you cards

Du har planlagt dit bryllup, sendt invitationerne og officielt sagt "ja". Nu mangler du bare at takke dine bryllupsgæster for at være med til at fejre jer! Når du laver betænksomme beskeder til din familie og venner, vil du være glad for at vide, at det at skrive takkekortet til brylluppet er den sværeste del - designprocessen er meget enklere, især med en pålidelig udbyder som Optimalprint.

Gør de første par uger af ægteskabet nemmere med takkekort fra Optimalprint. Vi tilbyder utallige færdigdesignede skabeloner til takkekort til bryllup og en bred vifte af tilpassede bryllupskort, som du kan redigere direkte fra din smartphone eller computer. Vælg mellem silke, blankt og strålende hvidt mat kortpapir for at få dine takkekort og lykønskninger til virkelig at skinne.

Skab dine personaliserede takkekort til brylluppet med Optimalprint i dag!