do not visit
Optimalprint Optimalprint
7,8" 10" 17095
7,8/10 (17095 anmeldelser)
50% rabatKode: KORTDK | Slutter: 11/06
Trykt i Danmark & 1 - 2 dage levering
7,8 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Fantastisk kvalitet til overkommelige priser

Vælg en papirtype, der passer bedst til dit brevpapir: silkepapir har en glat overflade og en smuk finish, glansfuld papir får farverne til at se mere levende ud, og strålende hvidt mat papir er ideelt til kort uden fotos.

Ægte folie

Det bedste er lige blevet bedre! Premium kort med ægte folie som tilføjer 'lidt ekstra'. Vælg mellem guld, sølv eller kobber, hvad end der bedst matcher din smag.

Afrundede hjørner

Det hele ligger i detaljerne! Vores kort med afrundede hjørner er prikken over i'et.

Det hele er i detaljerne

Vælg vores premium kraftpapir kuverter med synlig tekstur og naturlige fibre for en mere luksuriøs korrespondance

Sig tak på den rigtige måde med takkekort til bryllup fra Optimalprint

Jeres store dag var alt, hvad I kunne have forestillet jer, omgivet af venner og familie. I vil altid værdsætte den glæde, billederne og minderne fra jeres store dag. Udtryk taknemmelighed til alle der deltog, for at være en del af jeres særlige begivenhed med personaliserede takkekort til bryllup fra Optimalprint. Der er ingen bedre måde at vise jeres taknemmelighed på, end på en meget personlig måde.


Se vores udvalg af design, upload jeres eget foto og jeres egen besked, og vælg mellem forskellige papirstilarter, kanter og konvolutter. I kan være sikker på, at de færdige kort vil se fantastiske ud takket være vores brug af førsteklasses trykteknologi og materialer af højeste kvalitet.


Vi tilbyder sikker og hurtig levering i hele Danmark, så jeres kort vil være fremme hos jer på nul komma fem.

Bryllups takkekort til at vise jeres taknemmelighed

De bedste bryllups takkekort er dem, der kommer fra hjertet. Hvad er bedre til at vise dette end med et personligt design? Uanset om I ønsker at inkludere billeder fra den store dag, billeder fra bryllupsrejsen eller bare ønsker at sende en personlig besked for at sige tak til jeres gæster, så er der noget for alle par i vores udvalg af takkekort som I kan sende efter brylluppet.

Blomster og natur

Leder I efter takkekort med bryllupsbilleder, der matcher din brudebuket? Vi har et udvalg af kort, der er prydet med blomster og blade som I kan vælge imellem. Se vores stilarter, upload jeres foto, og vælg det ønskede papir, størrelse og retning. Hvis I ikke ønsker at inkludere et billede, har vi også andre muligheder, der stadig vil imponere modtageren.

Rustik

Vil I bare sende en enkel tak eller videreføre temaet for jeres rustikke bryllup? Fra flade til foldede har vores rustikke takkekort til bryllup en mere nedtonet stil, der er perfekt til de par, der ikke har brug for noget ekstra. Glem ikke at inkludere en besked til jeres gæster for et helt særligt touch.

Blonder

Vores takkekort med blonder fås i en række forskellige størrelser, farver, stilarter og papirtyper. Uanset hvad I forestillede jer til jeres bryllupspapir, er I sikker på at finde noget, der passer med Optimalprint. Vores kort er fremstillet og trykt i Danmark, så I kan hurtigt dele jeres takkekort med gæsterne.

Sjovt og originalt

Fra design med flere fotos til mere opfindsomme stilarter, har vi takkekort til par med forskellig smag. Sort/hvid, farvestrålende, glimmer og endda kort, der ligner en flybillet, I vil finde et design, der viser jeres personlighed og stil. I kan også få jeres farver til at stå endnu mere frem med papir med glanseffekt.

Uden billede

Hvis I ikke ønsker at inkludere et foto, eller hvis jeres bryllupsbilleder ikke er klar endnu, har vi også et udvalg af takkekort uden billeder. Lad jeres besked sige det hele på en enkel og minimalistisk måde ved at vælge mellem blomstermotiver, glitter og glamour og rustikke design.

Små detaljer, der passer til jeres bryllup

Hvis I for nylig har planlagt jeres bryllup, ved I helt sikkert, at det er de små ting, der tæller. Visse farver i buketterne, små gaver på bordet, en gratis drink i baren. Uanset hvordan I valgte at gøre jeres dag til den bedste, så prøv at gøre det samme med jeres takkekort. Med vores udvalg af ekstras og et valg af papir og konvolutter kan I tilpasse jeres trykte takkekort til brylluppet, så de bliver personlige for jer.

Afrundede hjørner

Som standard leveres vores takkekort for bryllupsgaverne og tak til gæster med firkantede hjørner. Men vi giver jer også mulighed for at opgradere til afrundede hjørner. Dette er ideelt til vores matte papirkort og er en moderne og alternativ finish, der vil få gæsterne til at tale om kortet af alle de rigtige årsager. Vi tilbyder endda flade eller foldede kort for det ultimative skræddersyede touch.

Silkepapir

Hos Optimalprint kan I vælge mellem tre forskellige papirtyper, hvilket betyder, at I kan skabe takkekort til brylluppet, der passer til jeres stil og jeres budget. Silkepapir er et af vores mest populære valg, da det giver en glat overflade og en smuk finish. I skal blot vælge jeres design, vælge silkepapir og vælge kortstørrelsen.

Papir med glanseffekt

Et andet populært papirvalg til takkekort til bryllup er glanspapir. Denne type materiale får farverne til at se mere levende ud, så vi anbefaler det til de par, der designer personaliserede takkekort med billeder. Glem ikke at vælge jeres retning på kortet, størrelse og stilen på konvolutten. Hvem vidste, at der var så mange valgmuligheder, når det kommer til design af takkekort til bryllupper?

Mat papir

Matte takkekort til bryllup er fantastiske, når der ikke bruges fotos. Sammen med afrundede kanter og vores premium konvolutter efterlader det også et luksuriøst varigt indtryk. Bare fordi I ikke inkluderer et foto, betyder det ikke, at jeres personaliserede takkekort til bryllup ikke kan være personlige. Sørg for at inkludere en skriftlig besked for at vise jeres ægte påskønnelse til gæsterne.

Standardkonvolutter

Vores bryllups takkekort leveres med standardkonvolutter. I skal blot tilføje adressen, sætte et frimærke i hjørnet, og så er I klar til at sende jeres taknemmelighed af sted. Det har aldrig været så nemt, at lave personlige kort som med Optimalprint. Vi har også færdige design, der er klar til at komme direkte ind i konvolutten for at gøre det endnu nemmere.

Premium konvolutter

Opgrader til vores premium konvolutter for at få en luksuriøs finish på jeres takkekort til bryllup. Med naturlige fibre og en synlig tekstur er disse konvolutter lidt tykkere, men stadig lette. De er også velegnede til alle størrelser og orienteringer af kort, så I behøver ikke at bekymre jer om at I ikke kan vælge den type kort som I elsker.

Designet af jer, trykt lokalt

Vi skaber og trykker alle ordrer lige her i Danmark med garanteret 1-2 dages levering. I behøver ikke have nogen erfaring med at bruge vores designværktøj eller endda være særlig kreativ. Vores brugervenlige designværktøj gør det muligt for alle at lave prisbillige bryllups takkekort, der er af en høj kvalitet uanset smag og stil.

En ting mindre at bekymre sig om med Optimalprint

Planlægning før og efter brylluppet kan være stressende. Selv efter den store dag skal I huske, hvem der har købt hvad, og sende kort for at sige tak for gaverne og tak til gæsterne. Optimalprint hjælper med at tage stressen ud af processen med vores takkekort til bryllup.


Se vores design, upload eller vælg jeres yndlingsbillede, og vælg jeres materiale og størrelse for at bestille. Så nemt er det. I vil snart modtage jeres takkekort i høj kvalitet. Så, hvad venter I på? Start ægteskabet på den rigtige måde med takkekort til brylluppet fra Optimalprint.


Download Optimalprint-appen & få adgang til vores bedste tilbud!

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.