do not visit
50% rabatKode: KORTDK | Slutter: 21/04
Trykt i Danmark & 1 - 2 dage levering
7,4 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Indbydelser til konfirmation

Takkekort til konfirmation

Fantastisk kvalitet til overkommelige priser

Vælg en papirtype, der passer bedst til dit brevpapir: silkepapir har en glat overflade og en smuk finish, glansfuld papir får farverne til at se mere levende ud, og strålende hvidt mat papir er ideelt til kort uden fotos.

Ægte folie

Det bedste er lige blevet bedre! Premium kort med ægte folie som tilføjer 'lidt ekstra'. Vælg mellem guld, sølv eller kobber, hvad end der bedst matcher din smag.

Afrundede hjørner

Det hele ligger i detaljerne! Vores kort med afrundede hjørner er prikken over i'et.

Det hele er i detaljerne

Vælg vores premium kraftpapir kuverter med synlig tekstur og naturlige fibre for en mere luksuriøs korrespondance

Konfirmationskort

Konfirmationen er et vigtigt øjeblik i livet, især når venner og familie er der for at dele øjeblikket. Denne artikel vil give dig al den vejledning, du har brug for til at invitere dem til din fest med stil. Læs videre for at lære mere om konfirmationskort, de vigtigste detaljer, der indgår i dem, og hvordan du kan lave fantastiske personlige konfirmationskort med Optimalprint.

Hvad er en konfirmation?Konfirmationen er et sakramente i den katolske kirke og andre kristne kirkesamfund, som markerer, at en person har afsluttet sin kristne undervisning. Det er et overgangsritual for mange unge og voksne, som normalt finder sted i alderen 12-18 år.


Konfirmationer finder typisk sted i en kirke eller et kapel og involverer biskoppen eller præsten, der konfirmerer konfirmanden. Familie, venner og andre kirkegængere deltager i ceremonien for at fejre og støtte den person, der konfirmeres.

Hvad skal der stå i konfirmationsinvitationer?Forberedelserne til en så stor dag som en konfirmation involverer mange trin. Hvis du skal invitere mange, bør invitationer være en vigtig del af din forberedelse. Kort til invitation til konfirmation er præcis, hvad de lyder som - kort, der er beregnet til at invitere gæster til konfirmationen. Det er en god idé at sende dem mindst to uger før begivenheden, så gæsterne har tid til at forberede sig. Ligesom andre former for invitationer bør et konfirmationskort indeholde flere vigtige oplysninger:

Hilsen/åbningStart konfirmationsinvitationen med at adressere modtagerne med en varm hilsen. Det kan være noget så enkelt som "kære venner og familie" eller mere personligt som "kære onkel John og tante Marie".

Konfirmandens navnSelvom det kan virke indlysende, skal du huske at nævne, hvem der skal konfirmeres. Det er vigtigt ikke kun at angive konfirmandens navn, men også hvordan de er i familie med den inviterede, hvis det er relevant.

Dato, tid og stedNu til det grundlæggende: Hvornår og hvor finder konfirmationen sted? Angiv det tydeligt, og sørg for, at detaljerne er korrekte. Hvis der er særlige parkerings- eller adgangsinstruktioner, eller hvis stedet er svært at finde, så inkluder også oplysninger om dette.

BaggrundsinformationSelvom det ikke er påkrævet, kan du overveje at indarbejde detaljer om konfirmandens trosrejse eller selve ceremonien. Denne kontekst er især værdifuld, hvis du har tænkt dig at sende konfirmationsinvitationen til personer, der ikke er helt fortrolige med den kristne tro.

Oplysninger om S.U.Inkludér en måde, hvorpå gæsterne kan lade dig vide, om de kan deltage. Uanset om det er en e-mailadresse, et telefonnummer eller et link til en hjemmeside, så sørg for, at de har en måde at kontakte dig på.

AfslutningAfslut kortet med en formel afslutning. Det kan være noget så simpelt som "Med venlig hilsen" eller "Kærlig hilsen", afhængigt af hvilken tone du ønsker at sætte. Hvis invitationen er fra konfirmanden, kan han/hun vælge at underskrive nederst eller tilføje en personlig besked.

Lav dine egne personlige konfirmationskortOkay - nu ved du, hvad der skal med i et konfirmationskort. Vil du lære, hvordan du laver et flot kort? Dette afsnit viser dig, hvordan du gør netop det med Optimalprint.

Vælg et design til konfirmationskortetOptimalprint har et stort udvalg af basiskort at vælge imellem. De fås i forskellige former og størrelser samt med flere forskellige muligheder for typen af papir der bruges. Start med at gennemse designene, og find et, der passer til dig. Konfirmationskort til piger, konfirmationskort til drenge, konfirmationskort med fotos, konfirmationskort uden fotos - valget er dit!

Personliggør detNår du har fundet en skabelon, der fungerer for dig, kan du begynde at personliggøre kortet med dit indhold. Vores brugervenlige redigeringsværktøj gør det nemt at justere tekst, layout og billeder, som du ønsker. Du kan endda uploade fotos fra din computer eller sociale medier, så de kan indgå i designet.

Send dine konfirmationskort til trykproduktionNår du er færdig med at tilpasse dit konfirmationskort, skal du kigge på det en sidste gang for at sikre, at alle detaljer er korrekte. Hvis det er tilfældet, skal du fortsætte med at købe og sende det til vores trykproduktionsteam. Vi tager os af resten, så du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst!


Optimalprint er Danmarks mest pålidelige navn inden for professionelle on-demand-tryktjenester. Vi tilbyder et stort udvalg af kortdesign, der kan tilpasses, fra konfirmationsinvitationer til bryllupsinvitationer og meget mere. Vores materialer af høj kvalitet og kundeorienterede måde at drive forretning på, gør os til det perfekte valg til alle dine behov for tryk. Med Optimalprint kan du være sikker på, at dine tilpassede konfirmationskort ankommer i tide til den store dag. Begynd at udforske i dag!