do not visit
50% rabatKode: KORTDK | Slutter: 19/05
Trykt i Danmark & 1 - 2 dage levering
7,2 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Fantastisk kvalitet til overkommelige priser

Vælg en papirtype, der passer bedst til dit brevpapir: silkepapir har en glat overflade og en smuk finish, glansfuld papir får farverne til at se mere levende ud, og strålende hvidt mat papir er ideelt til kort uden fotos. Uanset hvilket papir du vælger, leverer vi et førsteklasses kort til en rimelig pris.

Ægte folie

Det bedste er lige blevet bedre! Premium kort med ægte folie som tilføjer 'lidt ekstra'. Vælg mellem guld, sølv eller kobber, hvad end der bedst matcher din smag.

Kort med afrundede hjørner

Det hele ligger i detaljerne! Vores kort med afrundede hjørner er prikken over i'et. Markér din lilles ankomst til verden, med en storslået meddelelse lavet med stilfulde kort med runde kanter. De afrundede kanter giver kortene et moderne look.

Det hele er i detaljerne

Vælg vores premium kraftpapir kuverter med synlig tekstur og naturlige fibre for en mere luksuriøs korrespondance. Hvis du vælger en konvolut af høj kvalitet, er det ikke kun med til at gøre begivenheden endnu bedre, men den strukturerede yderside beskytter også dit fødselskort mod skader.

Vores vidunderlige fødselsmeddelelser - trykt i Danmark

Et barn kan ændre dit liv på så mange måder, og det er værd at fejre, når et barn er kommet til verden. Men før du gør det, hvorfor så ikke inddrage venner og familie? Fødselsmeddelelser er den perfekte måde at dele jeres glæde på og fortælle alle om jeres nye tilføjelse. Denne artikel vil udforske de forskellige typer af kort til fødselsmeddelelser og forklare, hvordan du selv kan lave nogle forbløffende kort.

Hvad skal der stå i en fødselsmeddelelse?Før vi går i dybden med de forskellige typer af fødselsmeddelelser, er det værd at sætte en standard for, hvad de altid skal indeholde. Fødselsmeddelelser er fysiske kort, der har til formål at fortælle modtagerne om et nyt barn, og de indeholder typisk barnets navn, dato og tidspunkt for fødslen. Afhængigt af din individuelle stil og præference kan du også inkludere et billede af den nyfødte, måske et digt eller endda et link til en hjemmeside med yderligere information såsom billeder og opdateringer.

Typer af kort til fødselsmeddelelserKort til fødselsmeddelelser kommer i alle mulige former, størrelser og varianter. Der er ingen regler for, hvilket kort du skal vælge - så længe det lever op til dine forventninger om dit særlige øjeblik. Dette afsnit vil udforske nogle populære stilarter til fødselsmeddelelser.

Fødselsmeddelelser med fotoSom navnet antyder, har fødselsmeddelelser med foto, fotos af din nyfødte (eller familie) på kortet. Du kan enten tilføje et enkelt billede eller flere fotos på tværs af begge sider af kortene. Disse er perfekte til dem, der ønsker at dele deres smukke nye tilføjelse visuelt med verden.


Hvis du er på udkig efter et personligt babykort, er dette så intimt, som det kan blive. Det er nemt at lave et kort til fødselsmeddelelsen med foto med Optimalprints online designværktøj. Du skal blot uploade dit yndlingsfoto, vælge størrelse og format på dit kort, vælge en skabelon og tilføje den ekstra tekst, du gerne vil have med på bagsiden. Du kan også vælge fra vores store udvalg af eksisterende design eller skabe noget unikt med Optimalprints tilpasningsmuligheder.

Traditionelle kort til fødselsmeddelelser til den nye babyDu kan altid vælge at tage en mere formel tilgang til dine kort til fødselsmeddelelser til din nyfødte ved at holde det hele enkelt - 'vi har lige fået en baby'. Okay, måske ikke lige med de ord, men måske noget lidt mere poetisk! Traditionelle kort er typisk kvadratiske eller rektangulære og har en enkel besked om jeres nye babys ankomst. For dem, der ønsker at holde lav profil, er traditionelle fødselsmeddelelser et ideelt valg. Hos Optimalprint finder du masser af muligheder, der passer til denne stil - fra fed typografi til enkle monokrome design - og du kan altid tilføje et personligt touch med et foto eller et meningsfuldt citat.

Fødselsmeddelelser med fokus på kønIkke alle forældre ønsker at kende kønnet på deres baby på forhånd - nogle venter til fødslen, hvor de vil overraskes. Hvis hører til blandt disse forældre, er der en stor chance for, at dem omkring dig er lige så spændte på endelig at finde ud af, om de skal møde en dreng eller pige. Så hvorfor ikke gøre alle opmærksomme på din babys køn med en kønsfokuseret fødselsmeddelelse. Kønsfokuserede kort har typisk neutrale farver og billeder på forsiden og afslører så babyens køn, når de åbnes. For eksempel kan en fødselsmeddelelse til en pige have en traditionel lyserød farve og smukke prinsesseillustrationer, mens en fødselsmeddelelse til en lille dreng kan være blå med charmerende prinsefigurer. Denne type personlig fødselsmeddelelse fungerer også for dem, der har fundet ud af deres babys køn på forhånd og ønsker at indarbejde det i deres kortdesign. Som med alle Optimalprints kort kan du nemt lave kønsfokuserede fødselsmeddelelser online ved at vælge en skabelon og justere farver, billeder og tekst, så de passer til dine behov.

Sådan gør du dine fødselsmeddelelser mindeværdigeFødslen af et barn er et øjeblik, du aldrig vil glemme. Så hvorfor ikke gøre mindet om det så smukt som muligt? Kort til nyfødte tjener ikke kun et funktionelt formål, nemlig at dele de gode nyheder med venner og familie - de er også et godt minde, når de er lavet rigtigt.


Her er et par tips, der kan hjælpe dig med at lave den bedst mulige fødselsmeddelelse:

Gør din fødselsmeddelelse unikDe bedste fødselsmeddelelser er dem, der skiller sig ud fra mængden. Alle kan gå ned i butikken og hente en generisk pakke med babykort - men hvorfor ikke lave noget specielt? Hvis du laver dine egne babykort, så tag dig tid til at udforske forskellige muligheder og finde en stil, der taler til dig. Internettet er fuld af gode ideer, og Optimalprint tilbyder masser af tilpasningsmuligheder, så du kan lave noget helt specielt.

Hold fokus på din baby i din fødselsmeddelelseHvis du inkluderer et foto af din baby, skal du sørge for, at det skiller sig ud. Er dit kort farverigt? Så vælg et sort/hvidt billede - eller omvendt. Overvej også tekststilen på din babys kort: håndskrevne skrifttyper giver en mere intim følelse, mens moderne skrifttyper kan se godt ud, når de bruges sparsomt.

Fortæl en historie med din fødselsmeddelelseI stedet for bare at fortælle fakta om dit nye barn, så benyt lejligheden til at fortælle en historie. Del nogle sjove anekdoter om graviditeten eller fødslen - alt for at give læserne et indblik i, hvordan jeres lille baby kom til verden.

Prioritér kvalitetKort med fødselsmeddelelse holder ikke bare familien informeret om en ny tilføjelse; de er også vidunderlige mindesmærker. Så sørg for, at dine kort er af højeste kvalitet. Optimalprint tilbyder professionelle kort, der helt sikkert vil imponere alle. Vores brede udvalg af størrelse, kant, layout, finish og kortmateriale gør det nemt at lave den perfekte fødselsmeddelelse til din lille ny.

Begynd at skabe dine personlige babykort med Optimalprint i dag!Intet kan forberede dig på den kommende rejse som forælder - men du kan i det mindste sørge for, at din babys første introduktion til verden bliver mindeværdig. Med Optimalprint har det aldrig været nemmere at lave kort til fødselsmeddelelser. Det eneste, du skal gøre, er at vælge en skabelon til en fødselsmeddelelse, tilføje dit eget personlige præg til den og se, glæden i øjnene hos modtageren.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvad skal der være på et kort til en fødselsmeddelelse?

Kort til fødselsmeddelelse introducerer din baby til verden, så inkluder et foto af din lille sammen med navn, fødselsdato, tid og sted for fødslen, og endda babyens vægt. Den sidste detalje er valgfri, men mange forældre tilføjer den til meddelelser. Alt andet du måtte ønske at tilføje, vil være en ekstra besked, og den kan handle om, hvor glad du er for din babys fødsel.

2. Hvem skal man sende kort til fødselsmeddelelse til?

Kort til fødselsmeddelelse sendes typisk til familie, venner og slægtninge, for at dele nyheden om din babys ankomst. Disse kort kan også sendes til dine kolleger og naboer afhængigt af den ligning, du deler med dem. Hvis du har tænkt dig, at kortene skal fungere som invitationer til fejringen af den nyfødtes ankomst, kan du sende dem til alle dem, du gerne vil invitere til festen.

3. Hvilke temaer tilbyder I til kort til fødselsmeddelelser?

Vi tilbyder en række muligheder i kategorien kort til fødselsmeddelelse, såsom kort til babydrenge, kort til babypiger, kort til tvillinger, kort til fødselsmeddelelse med foto, klassiske kort og moderne kort. Disse kort fås i forskellige størrelser, orienteringer, farver og trim-muligheder. Vi tilbyder også fleksibiliteten til at skabe dit eget design, som du kan finde i afsnittet 'Bestsellers' på siden.

Var det ikke det, du ledte efter? Besøg vores hjælpecenter