do not visit
50% rabatKode: KORTDK | Slutter: 21/04
Trykt i Danmark & 1 - 2 dage levering
7,4 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Fantastisk kvalitet til overkommelige priser

Vælg en papirtype, der passer bedst til dit brevpapir: silkepapir har en glat overflade og en smuk finish, glansfuld papir får farverne til at se mere levende ud, og strålende hvidt mat papir er ideelt til kort uden fotos.

Ægte folie

Det bedste er lige blevet bedre! Premium kort med ægte folie som tilføjer 'lidt ekstra'. Vælg mellem guld, sølv eller kobber, hvad end der bedst matcher din smag.

Afrundede hjørner

Det hele ligger i detaljerne! Vores kort med afrundede hjørner er prikken over i'et.

Det hele er i detaljerne

Vælg vores premium kraftpapir kuverter med synlig tekstur og naturlige fibre for en mere luksuriøs korrespondance

Takkekort til kommunion

Den første hellige kommunion er en utrolig speciel milepæl, som du gerne vil fejre med familie og venner på behørig vis. Takkekort til kommunionen er en nem og meningsfuld måde at takke dem, der deltog i din kommunion og delte glæden ved den. Læs videre for at lære mere om, hvordan disse kort fungerer, hvad de skal indeholde, og hvordan du kan lave dine egne med Optimalprint.

Hvad er den hellige kommunion?Den hellige kommunion, også kendt som eukaristien, er et sakramente i den kristne tro, som symboliserer Jesu sidste måltid med sine disciple før sin død. Som det står skrevet i Bibelen, bad Jesus sine disciple om at mindes ham gennem dette ritual, hver gang de spiste brød og drak vin. Denne erindringshandling fejres under messen eller nadveren i mange kristne kirkesamfund.


Brødet og vinen, der serveres, ses som symboler på Jesu legeme og blod, og de, der deltager i den hellige kommunion, menes at modtage Kristi legeme og blod, et tegn på åndelig enhed. For unge mennesker er første kommunion et overgangsritual. Den markerer begyndelsen på et fuldt medlemskab af den kristne kirke og betyder et særligt bånd til Jesus Kristus.

Sådan fungerer takkekort til kommunionFamilie, venner og andre kirkegængere deltager i en ung persons første hellige kommunion for at være med til at fejre deres engagement i troen. Begivenheden består som regel af en ceremoni, hvor den unge går til kommunion, og en efterfølgende reception. For mange familier er det kutyme at sende en takkehilsen til deltagerne et par dage eller uger efter sammenkomsten. Dette er ikke kun for at udtrykke taknemmelighed for deres tilstedeværelse ved den første hellige kommunion, men også for formelt at mindes den. Takkekortene til første kommunion fungerer ofte som minder længe efter, at de er blevet sendt og modtaget.


Takkekort til den første hellige kommunion kan se forskellige ud afhængigt af den enkeltes personlige smag og stil. Nogle er formelle og traditionelle, mens andre har en mere moderne eller unik æstetik. Men uanset hvad, så indeholder alle kort typisk de samme elementer:

Budskab om taknemmelighedDen første og mest oplagte del af et takkekort til konfirmanden er en takkehilsen. Hvordan den ser ud, er helt op til afsenderen, men mange vælger en enkel sætning som "Tak, fordi du fejrede min første hellige kommunion med mig" eller "Tak for dine bønner og støtte på min særlige dag."

Detaljer om kommunionenDen anden del af takkekort til den første hellige kommunion indeholder normalt detaljer om kommunionen. Det inkluderer vigtige datoer som, hvornår ritualet fandt sted, hvem der forestod det, og hvor det fandt sted (f.eks. i kirken eller i hjemmet).

UnderskriftEndelig underskrives kommunionskort normalt af kommunikanten og deres forældre. Det er for formelt at afslutte beskeden og vise, at det kommer fra dem.

BillederBilleder er en valgfri del af takkekort til første kommunion, men bestemt værd at inkludere, hvis du har gode billeder fra begivenheden.

BibelversNogle vælger at inkludere et bibelcitat eller et citat relateret til kommunionens betydning i deres takkekort til den første hellige kommunion.

Lav dine helt egne, personlige kommunionskortNogle butikker har færdiglavede pakker med takkekort til den første hellige kommunion, men de er ikke nær så specielle som at lave sine egne. Med Optimalprints online-ressourcer hjælper vi dig med at skabe personlige takkekort til kommunionen, som vil blive husket og værdsat i mange år fremover. Vores professionelle tjenester kan hjælpe dig med at skabe unikke, tilpassede kort til din særlige dag, der repræsenterer dig, fordi takkekort til kommunionen skal være mere end bare en tak.


Det bedste er, at du ikke engang behøver at forlade dit hjem for at komme i gang. Alt, hvad du behøver, er adgang til en computer eller en mobilenhed. Derfra har du mulighed for at designe dine takkekort til den første hellige kommunion, ved hjælp af en af vores eksisterende skabeloner.


Her er en trin-for-trin oversigt over, hvordan processen fungerer:

Vælg en basisskabelonStart med at vælge en af de mange skabeloner til takkekort til kommunionen. Optimalprint har en række muligheder, såsom dem, der er specielt designet til piger, til drenge, dem med fotos og dem uden fotos. Med sådan et udvalg finder du dine perfekte takkekort til kommunionen på nul komma fem. Men det er ikke alt, disse kort kommer også i flere konfigurationer - foldede, enkeltsidede og dobbeltsidede. Du kan endda vælge en papirfinish, såsom blank eller ubestrøget.

Tilpas dit designNu kommer en endnu sjovere del - at være kreativ. Du kan tilpasse dine takkekort ved at tilføje tekst, billeder og anden grafik. Du kan f.eks. tilføje dine egne fotos af ceremonien eller et meningsfuldt citat fra Bibelen. Du kan endda tilpasse farver og skrifttyper til teksten med vores brugervenlige redigeringsværktøj.

Kontrol og trykDet tredje trin er at læse korrektur på dit design og tjekke, om dit takkekort til kommunionen er præcis, som du forestillede dig, det skulle se ud og lyde. Selvom det kan virke unødvendigt, er det i din absolut bedste interesse at kigge dine takkekort igennem. På den måde kan du fange eventuelle åbenlyse stavefejl eller billeder af lav kvalitet.


Hvis og når du er tilfreds med dit takkekortdesign, kan du afgive din ordre og få kortene sendt til dig. Optimalprints hurtige levering sikrer, at dine takkekort ankommer hurtigt.


Optimalprint er stolt over at være med til at skabe takkekort med foto, som du kan gemme for evigt. Vores mål er at gøre processen med at skabe personlige takkekort til kommunionen så nem og stressfri som muligt. Gå på opdagelse i vores udvalg af takkekort til kommunionen for at komme i gang. Med Optimalprint kan du lave de smukkeste og mest meningsfulde takkekort til kommunionen med blot et par klik!