do not visit
50% rabatKode: KORTDK | Slutter: 23/06
7,2 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed
Trykt i Danmark & 1 - 2 dage levering

Samlet design med vores matchende sæt

De fleste af vores designs fås i matchende sæt, som giver dig og dine gæster en samlet stil. Matchende sæt inkluderer save-the-date kort, invitationer, S.U. og produkter til selve bryllupsdagen og takkekort. Vælg det sæt, du kan lide, afhængigt af din særlige stil, og tilpas dem med dine personlige fotos og inderlige beskeder. Vores design vil helt sikkert få dine gæster til at beundre din smag.

Bestil personlige prøver

Er du stadig usikker på dit valg af kort? Vælg et design, gør det personligt med din tekst og billeder, og modtag din prøve inden for 2 hverdage. Vælg mellem et udvalg af moderne, klassiske og rustikke design, der passer til dit bryllupstema og bring dine idéer til live. Du skal ikke betale for prøverne, kun for det faktiske kort.

Fantastisk kvalitet til overkommelige priser

Vælg en papirtype, der passer bedst til dit brevpapir: silkepapir har en glat overflade og en smuk finish, glansfuld papir får farverne til at se mere levende ud, og strålende hvidt mat papir er ideelt til kort uden fotos. Selvom alle disse papirtyper er gode til et invitationskort til et bryllup, vil mat papir af premium kvalitet være det bedste valg til en ekstravagant bryllupsinvitation.

Ægte folie

Det bedste er lige blevet bedre! Premium kort med ægte folie som tilføjer 'lidt ekstra'. Vælg mellem guld, sølv eller kobber, hvad end der bedst matcher din smag.

Bryllupsinvitationer med afrundede hjørner

Det hele ligger i detaljerne! Vores kort med afrundede hjørner er prikken over i'et. Gør din bryllupsinvitation til noget særligt ved at vælge vores udsøgte invitationskort med runde kanter. De runde kanter på kortene vil give en følelse af unikhed til det overordnede design, samtidig med at de er i overensstemmelse med det nuværende moderne udseende af invitationskort.

Det hele er i detaljerne

Vælg vores premium kraftpapir kuverter med synlig tekstur og naturlige fibre for en mere luksuriøs korrespondance. Strukturerede konvolutter med grove naturfibre bruges til at udstråle stil til en ekstravagant lejlighed! Vores udsøgte konvolutter af høj kvalitet vil holde dine personlige bryllupsinvitationer og eventuelle nipsgenstande, du vil tilføje, sikkert. Brug disse luksuriøse konvolutter til at lægge dine smukt designede personlige bryllupsinvitationer i og give dem til modtageren med stil.

Bryllupsinvitationer - del kærligheden!

Bryllupsdagen er en af de vigtigste begivenheder i en persons liv. Derfor har det invitationskort, som du skal sende ud, naturligvis et enormt potentiale til at gøre et godt førstehåndsindtryk på dine gæster. Skræddersyede, personlige bryllupsinvitationer lavet på Optimalprint er en fantastisk måde at vise alle, at dit bryllup er en unik begivenhed, der er værd at bruge tid på og beundre. Når du skaber skræddersyede bryllupsinvitationer, sikrer du, at hver eneste detalje på kortet, lige fra designet til de anvendte ord, perfekt skildrer jeres kærlighed, personlighed og bryllupstema.


Skræddersyede bryllupsinvitationer er også en fantastisk måde at få dine gæster til at føle sig specielle, fordi du har taget dig tid til at lave en bryllupsinvitation kun til dem. Og når du får nogen til at føle, at du værdsætter deres tilstedeværelse på din særlige dag, vil deres kærlighed og støtte helt sikkert følge med!<

Elegante bryllupsinvitationer

Vores store kollektion af elegante bryllupsinvitationer er omhyggeligt udformet med kærlighed i Danmark. De kan tilpasses helt, og du kan vælge design fra et bredt udvalg af stilarter, der spænder fra rustikt og elegant til finurligt og moderne. Derudover kan du tilpasse bryllupsinvitationer med dit valg af farver, temaer, skrifttyper og personlige ord. Men hvis du undrer dig over, hvorfor du bør vælge tilpassede bryllupsinvitationer frem for de grundlæggende invitationer, har vi svaret her.

Skab forventning

Personlige bryllupsinvitationer er gode, hvis du ønsker at skabe spænding og forventning hos dine gæster. Ved at sende bryllupsinvitationer, der er unikke og smukke, sætter du tonen for den store begivenhed og lader dine gæster vide, at de er på vej til en særlig oplevelse.

Afspejler din personlige stil

Personlige bryllupsinvitationer udtrykker din personlige stil, personlighed og temaet for begivenheden på en måde, som generiske bryllupsinvitationer ikke kan. I kan tilpasse kortene præcis som I ønsker takket være vores talentfulde designere og få et produkt, der virkelig repræsenterer jer som par.

Få gæsterne til at føle sig specielle

Personlige bryllupsinvitationer, der kan tilpasses, viser, at du værdsætter dine gæster, og at det er vigtigt, at de er til stede ved din store begivenhed. I har trods alt taget jer tid til at skabe noget, der er noget helt særligt i stedet for at nøjes med noget generisk.

Gør begivenheden mindeværdig

Dit bryllup er en særlig og unik begivenhed, og personlige bryllupsinvitationer afspejler dette. Ved at lave personlige invitationer kommunikerer du, at dit bryllup er ved at blive en begivenhed, som gæsterne ikke vil gå glip af!

Gem som et minde

Personaliserede bryllupsinvitationer er smukke og har en stor betydning. Det er ikke underligt, at så mange personer gerne vil beholde dem som minder! Disse bryllupsinvitationer kan blive bevaret som et minde om jeres særlige dag i mange år fremover. Når du bestiller bryllupsinvitationer fra Optimalprint, kan du være sikker på, at de vil få en plads i dine gæsters hjem som souvenirs.

Bryllupsinvitationer med fotos

Et billede siger mere end tusinde ord, og når det kommer til bryllupsinvitationer, mener vi, at et billede gør dem endnu mere mindeværdige. Når alt kommer til alt, er der få ting, der ser bedre ud end det kommende brudepar. Her er et par grunde til at lave bryllupsinvitationer med foto:

Personligt touch

Intet kan udtrykke følelser på samme måde som billeder. Uanset hvor mange eller hvilken slags tekster eller grafik du bruger, kan de ikke matche de følelser, som et billede fremkalder hos folk. Ved at tilføje et foto gør du dine bryllupsinvitationer unikke og mindeværdige, noget, der vil gøre et varigt indtryk på dine gæster. Desuden vil gæsterne elske at se jeres billeder fra før brylluppet, før de ser jer personligt på den særlige dag.

Angiver tonen

Det billede, du bruger til invitationerne, angiver tonen for dit bryllup og kan give dine gæster en fornemmelse af temaet og stilen for dit bryllup. Uanset om det er et destinationsbryllup eller en intim sammenkomst i jeres lokalområde med nære venner og familie, kan det rigtige design vise, hvad gæsterne kan forvente.

Uendelige muligheder

En af de bedste ting ved billeder er, at du har stor fleksibilitet i designet af bryllupsinvitationer. Uanset om det er et formelt portræt eller et sjovt billede, eller noget derimellem, kan du skildre et øjeblik i tiden, der afspejler din personlighed. Som par kan I skabe en invitation, der virkelig repræsenterer jeres forhold.


Hvis du er usikker på, hvordan det endelige produkt vil se ud, tilbyder vi gratis prøver, der leveres direkte til din dør inden for 2-3 arbejdsdage. Det eneste du skal gøre er at vælge dit design, tilpasse det som du vil med tekst eller fotos og vælge muligheden for gratis prøver. Hvis du har problemer med designet eller noget i forbindelse med leveringen, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vil gøre alt for at gøre processen så let som muligt, så du kan fokusere på det, der betyder mest - dit bryllup.


Den perfekte kreative ramme for dit bryllup

Brylluppet skal være en af de smukkeste dage i dit liv. Planlæg denne dag fra morgen til aften præcis som du forestiller dig den. Med Optimalprint ved din side kan du give dit bryllup en vidunderlig ramme. Dette starter allerede med kortene til at sætte kryds i kalenderen. Brylluppet er ikke altid helt planlagt - men gæsterne bør holde præcis denne ene dato fri. Disse kort vil senere blive fulgt op med den egentlige invitation til brylluppet. Afhængigt af det design, du vælger, kan du også inkludere dette på din store dag. Med Optimalprint kan du ud over invitationer også designe menukort, der viser den lækre mad og de lækre drikkevarer til dit bryllup eller dagsordenen. Matchende bordkort til gæsterne sørger ikke kun for den planlagte bordopstilling, men giver også et sidste touch til den eksisterende bordpynt. Brug de individuelt designede kort som unikt tilbehør til dit bryllup. Alle typer kort kan laves i det samme design, der løber som en rød tråd gennem planlægningen og brylluppet.


Og efter brylluppet? Så er det tid til at sige tak til alle de kære gæster. Sammen har I fejret den store kærlighed og gjort jeres dag mindeværdig. Med et bryllups takkekort, kan du udtrykke din taknemmelighed og lade dine gæster mindes bryllupsdagen.

Rustikke, moderne, invitationer til et destinationsbryllup - Personliggør dine bryllupsinvitationer

Om det er rustikke bryllupsinvitationer, moderne bryllupsinvitationer, blomstrede bryllupsinvitationer, eller andre typer af bryllupsartikler, laver vi dem alle her hos Optimalprint. Tænk på os som din one-stop destination for alt, hvad der vedrører bryllupsinvitationer. Design kommer i matchende sæt for at skabe et specifikt look og følelse, der forbliver konsekvent, fra sæt kryds i kalenderen-kort til invitationer og Svar udbedes-kort og endda takkekort til bryllupper.


Browse fra et omfattende katalog af stilkategorier som klassisk, blomstret, blonde, moderne, kridttavle, rustik, romantisk, destination og meget mere! Tag kontrol over skabelonerne, og juster forskellige elementer efter din smag. Vi tilbyder et bredt udvalg af bryllupsinvitationer, der kan tilpasses, så du kan få lige det du ønsker. Vores erfarne designere vil arbejde tæt sammen med dig for at skabe en invitation, der virkelig indfanger essensen af dit bryllup.


Så hvorfor vente? Begynd at tilpasse dine bryllupsinvitationer i dag, og skab en invitation, som dine gæster aldrig vil glemme. Tro os, indsatsen vil være det hele værd, når dine gæster modtager den personlige invitation.

Bliv Optimalprint Plus-abonnent

Bestil dine personlige bryllupsinvitationer nu hos Optimalprint.dk. Vi leverer GRATIS og HURTIGT, når du bliver Optimalprint Plus-abonnent. Du vil også nyde fordel af en udvidet 30-dages kvalitetsgaranti og modtage andre attraktive tilbud hele året. Hvad venter du på? Skab dine unikke bryllupsinvitationer og fortryll dine gæster!

Ofte stillede spørgsmål

Er der nogen designmuligheder til mit bryllups stil eller mit tema?

Ja, vi har noget for enhver smag. Fra moderne og indviklet til klassisk og minimalistisk, vores platform tilbyder en bred vifte af designmuligheder, som du kan udforske for at finde det bedste match til dit bryllupstema. Du kan også uploade dit eget yndlingsdesign, hvis du vil have et meget personligt design. Vores designere kan også vejlede dig i at vælge dit ideelle design fra vores tilgængelige muligheder eller forvandle dit eget design til din bryllupsinvitation.

Er det muligt at anmode om prøver på personaliserede bryllupsinvitationer?

Ja, Optimalprint har specialiseret sig i at lave personlige bryllupsinvitationer. Du kan få ethvert design, du ønsker, forvandlet til en smukt udformet, let tilpasselig bryllupsinvitation med hjælp fra vores højt kvalificerede designere. Du kan enten bruge vores eksisterende udvalg af farvepalet og design eller uploade dit eget design. Den besked, der skrives inde i invitationen, kan også være din egen. Du kan endda gennemse vores eksisterende skabeloner, hvis du har brug for hjælp til at skrive en tematisk besked for at sætte den rigtige tone.

Hvad er processen for at skrive en bryllupsinvitation?

I dag er der ikke nogen fast måde at skrive en bryllupsinvitation på. I store træk bør du sørge for at inkludere vigtige detaljer om jeres særlige dag, såsom oplysninger om stedet, dato og tid, en hjertelig anmodning om at deltage, parrets navne og rutevejledning til stedet. Invitationen bør også give et indblik i den unikke stil, der repræsenterer jer som par, ud over at dele vigtige bryllupsoplysninger. Tilføj dit personlige præg til invitationen, især hvis brylluppet er mere ukonventionelt.

Hvem skal være på gæstelisten til bryllupsinvitationer?

Der er ingen regler for, hvem der skal inviteres til jeres bryllup. Din gæsteliste skal indeholde alle de mennesker, som du inderligt ønsker at invitere til dit bryllup. Typisk vil listen indeholde dine familiemedlemmer, venner, kolleger, naboer og andre, som du måske kender fra andre steder. Lad være med at begrænse dig til, hvor mange mennesker du skal invitere. Inviter i stedet så mange, som du har lyst til, for det er din dag!

Hvornår er det ideelle tidspunkt at sende mine bryllupsinvitationer ud?

Tidsrammerne for at sende bryllupsinvitationer ud kan variere fra person til person, da venner, familie og kolleger kan være spredt over hele landet eller kloden. Men som en tommelfingerregel bør bryllupsinvitationer begynde at ankomme hos gæsterne seks til otte uger før bryllupsdatoen. Hvis du laver svar-kort, skal folk svare en måned før brylluppet.

Hvilken type bryllupsinvitation anbefales for at opnå den bedste effekt?

Som sådan er det umuligt at sige, hvilken type bryllupsinvitation der giver den bedste effekt, da hvert bryllup er unikt, og det samme er hver invitation. Men at vælge et minimalistisk design til invitationerne kan have en stor effekt på gæsterne. Ved at kombinere en almindelig baggrund med brylluppets temafarve og bruge en fed, lige skrifttype i en skinnende eller reflekterende nuance og struktureret karton for at tilføje en karakteristisk visuel appel kan din invitation virkelig skille sig ud og tiltrække alles opmærksomhed.

Var det ikke det, du ledte efter? Besøg vores hjælpecenter