do not visit
50% rabatKode: KORTDK | Slutter: 03/03
Trykt i Danmark & 1 - 2 dage levering
7,4 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Invitationer til fødselsdagsfest

Fantastisk kvalitet til overkommelige priser

Vælg en papirtype, der passer bedst til dit brevpapir: silkepapir har en glat overflade og en smuk finish, glansfuld papir får farverne til at se mere levende ud, og strålende hvidt mat papir er ideelt til kort uden fotos. Uanset hvilket papir du vælger til at trykke fødselsdagsinvitationer på, sørger vi for, at du får førsteklasses kvalitet til en overkommelig pris.

Ægte folie

Det bedste er lige blevet bedre! Premium kort med ægte folie som tilføjer 'lidt ekstra'. Vælg mellem guld, sølv eller kobber, hvad end der bedst matcher din smag.

Fødselsdagsinvitationer med afrundede hjørner

Det hele ligger i detaljerne! Vores kort med afrundede hjørner er prikken over i'et. Få dine fødselsdagsinvitationer til at skille sig ud med vores skræddersyede design. Føj et strejf af elegance til dine invitationer ved at gøre dem mere visuelt tiltalende med afrundede kanter i stedet for de almindelige spidse hjørner.

Det hele er i detaljerne

Vælg vores premium kraftpapir kuverter med synlig tekstur og naturlige fibre for en mere luksuriøs korrespondance. Konvolutter med struktur anses for at være papirvarer i den højere ende, hvilket gør dem til et ideelt valg til særlige lykønskningskort som f.eks. fødselsdagskort. Disse luksuriøse konvolutter er det perfekte valg og angiver stemningen for modtageren, før de overhovedet åbner kortet.

Send en personlig fødselsdagsinvitation med Optimalprint

Planlægger du en fødselsdagsfest for dig selv eller en af dine kære? Uanset hvilken milepæl det drejer sig om, og uanset hvor mange mennesker du ønsker skal deltage, er et kort til din fødselsdagsinvitation vigtig. Ikke alene er det en fantastisk måde at fortælle alle om begivenheden på, men en personlig fødselsdagsinvitation fra Optimalprint kan sætte festen i gang med stil. Det er en chance for at vise din personlighed og ikke mindst temaet for din fødselsdagsfest!


Det har aldrig været nemmere at skabe personlige fødselsdagsinvitationer takket være Optimalprint. På få minutter kan du designe og oprette personlige kort med dine billeder og din besked. Du skal blot vælge dit yndlingsbillede, uploade det til det brugervenlige redigeringsværktøj, vælge den bedste skabelon og klikke på tryk, når du er klar. Du behøver ikke at have nogen erfaring med design eller endda være særlig kreativ, da Optimalprints skabeloner betyder, at det hårde arbejde allerede er gjort for dig. Vi bruger også kun det fineste papir og de bedste trykprocesser, så du kan stole på, at de færdige fødselsdagsinvitationer vil imponere alle.


Dine invitationer vil endda blive pakket omhyggeligt ind og sendt til dig hurtigt, så du kan komme videre med din festplanlægning. Så hvis du er klar til at fejre en kommende fødselsdag med alle dine kære, så begynd at designe en personlig fødselsdagsinvitation i dag.

En fødselsdagsinvitation, der passer til din stil

Hvad enten du fejrer en tocifret fødselsdag med en temafest, ønsker at arrangere en børnefødselsdag eller ønsker en simpel invitation til en afslappet begivenhed, er et fødselsdagsinvitationskort en fantastisk måde at begejstre alle på. Uanset hvilken farve du leder efter, og uanset hvor mange trykte kort du har brug for, er du sikker på at finde det, du har brug for hos Optimalprint.

Vigtige milepæle

30, 40, 50, 60 og hele vejen op - hvis du eller en du holder af, fejrer en stor fødselsdag, hvad er så bedre end at samle venner og familie? Du skal bare brug for en fødselsdagsinvitation for at fortælle alle om festen, og det er her Optimalprint kommer ind i billedet. Vælg mellem en række forskellige stilarter, farver og størrelser, og design et produkt, der er personligt for dig.

Kort med billede

Leder du efter en fødselsdagsinvitation online? Med det brugervenlige redigeringsværktøj hos Optimalprint kan du vælge og uploade dit yndlingsbillede for at få din fødselsdagsinvitation til at skille sig ud. Uanset om det er et frækt babybillede af fødselsdagsbarnet på deres 18 års fødselsdag eller et billede af fødselsdagspigen, der er klædt ud for at fortælle alle om festens tema, er et personaliseret billedkort en fantastisk måde at få alle til at glæde sig til festen.

Kort uden billede

Din fødselsdagsinvitation behøver ikke at have et billede. I stedet kan du gøre den personlig ved at vælge et design og inkludere en skræddersyet besked. Med en række forskellige farver, temaer, størrelser og papirtyper at vælge imellem kan du være sikker på, at Optimalprint har en fødselsdagsinvitation til enhver form for fest.

Invitationer til børnefødselsdag

Det kan være stressende at planlægge en børnefødselsdag, men Optimalprint kan gøre det lidt nemmere at sende fødselsdagsinvitationer til børnefødselsdage. Du behøver ikke at have brugt vores redigeringsværktøj før, og du behøver bestemt ikke at være en dygtig designer. Du skal blot uploade dit foto, vælge en skabelon til en fødselsdagsinvitation og indtaste din tekst. Med enhjørning-temaer og dyre-design er der noget for ethvert barn.

Enkel og minimalistisk

Er du fan af mindre er mere-tilgangen? Så har vi et kortdesign lige til dig. Sig goddag til kølige farver, hvidt og gråt pyntet med lidt glimmer og eventuelt et enkelt billede. Med valgfrie ekstras som afrundede kanter og premium konvolutter kan du virkelig lade din fødselsdagsinvitation tale for sig selv.

Farverig og lys

Hvis du ønsker at fejre med stil og gøre alle opmærksom om din kommende begivenhed, er en fødselsdagsinvitation fyldt med farver lige det, du har brug for. Fra lyserød og orange til grøn og blå kan du vælge en skabelon, der passer til din personlighed. Du kan endda tilføje et billede, dit navn og din egen besked for virkelig at imponere dine gæster.

Alle små detaljer er tilgodeset

Hos Optimalprint tilbyder vi ikke bare et bredt udvalg af personlige fødselsdagsinvitationer. Vi gør en ekstra indsats for at sikre, at dine fødselsdagsinvitationer overgår forventningerne. Vores 100% tilfredshedsgaranti betyder, at vi ikke stopper, før du er helt tilfreds. Uanset om du designer invitationer til en stor 60 års fødselsdag, en børnefest eller noget helt andet, kan du vælge mellem papir, kanter og størrelser for at skabe en helt unik invitation.

Afrundede hjørner

Når du designer en fødselsdagsinvitation hos Optimalprint, kan du vælge mellem standard firkantede kanter eller afrundede hjørner for en mere premium finish. Det er måske en lille detalje, men den har en stor effekt, og når den kombineres med en af vores papirmuligheder i høj kvalitet, efterlader den virkelig et varigt indtryk.

Silkepapir

Hos Optimalprint mener vi, at alle bør kunne designe deres egen fødselsdagsinvitation, og derfor tilbyder vi forskellige skabeloner og papirvalg. Uanset hvad dit budget er, kan du helt sikkert finde en fødselsdagsinvitation, der imponerer dine gæster. Silkepapir giver en glat overflade og en smukt blød finish, især når det er parret med afrundede hjørner.

Papir med glanseffekt

Dem, der designer funklende invitationer og fødselsdagskort online, bør overveje papir med glanseffekt. Det vil hjælpe dine ord, billeder og farver med virkelig at skille sig ud. Det er også blødt at røre ved og giver en glat finish, uanset om du designer en sjov invitation til en børnefødselsdag eller planlægger en hundredårsfest for din bedstemor.

Mat papir

Hvis du ikke ønsker at inkludere et foto på din fødselsdagsinvitation, behøver du bestemt ikke være bange for, at den er kedelig. Vi anbefaler mat papir, som er let og glat at røre ved, så du kan gøre dit design endnu mere fremtrædende. Dine gæster vil elske den, og det vil du også gøre.

Standardkonvolutter

Din fødselsdagsinvitation er måske nok det vigtigste, men den rigtige konvolut er også afgørende. Alle vores kort leveres med standardkonvolutter, medmindre du vælger premium. Uanset hvad får du en smukt konvolut til at skrive din adresse på, hvilket sikrer en sikker levering og en god oplevelse for dine gæster.

Premiumkonvolutter

Personer, der designer luksus fødselsdagsinvitationer, kan overveje at opgradere deres konvolutter til vores premium konvolutter. Med synlig tekstur og naturlige fibre vil dette valg forbedre det overordnede udseende og følelsen af din fødselsdagsinvitation, uanset hvordan designet ser ud.

Vi trykker fødselsdagsinvitationer til enhver begivenhed

Vi har ikke kun et udvalg af fødselsdagsinvitationer og personlige fødselsdagskort, men vi trykker også vores online fødselsdagskort og design til en overkommelig pris. Uanset hvad dit budget er, hvilken stil du vælger eller størrelsen på din ordre, kan du skabe en personlig fødselsdagsinvitation eller et fødselsdagskort og tilføje det lille ekstra til din fest. Du har også mulighed for at vælge mellem forskellige former for papir og konvolutter, hvilket kan være med til at holde omkostningerne nede. Vi sikrer også hurtig levering i hele Danmark, så du vil have dine kort i hånden hurtigt.

Design personlige fødselsdagsinvitationer med Optimalprint

En invitation til en fødselsdagsfest er en vigtig del af festplanlægningen, men med så mange forskellige invitationer derude, hvordan kan du vælge én, der passer til dig? At skabe din helt egen fødselsdagsinvitation online med Optimalprint er en fantastisk måde at vise din stil på og kan få folk i feststemning. Ved at tilføje din egen besked og dit eget design kan din fødselsdagsinvitation endda blive en mindeværdig ting!


Hvis du leder efter en skabelon til en fødselsdagsinvitation, er du kommet til det rette sted. Du skal blot gennemse vores udvalg, vælge blandt vores design med eller uden billede, og gøre dine kære klar til en fest, som de vil huske for evigt. Optimalprint har gjort det nemmere end nogensinde før at designe en fødselsdagsinvitation.


Ofte stillede spørgsmål

Hvordan designer jeg fødselsdagsinvitationer?

For at designe en fødselsdagsinvitation skal du gennemse vores forskellige skabeloner og design og vælge den, du bedst kan lide. Begynd at tilføje din personlige besked og et billede eller en grafik enten fra din computer, mobile enhed, sociale medier eller Google Fotos. Juster designet i forhold til baggrunden. Når du er færdig, skal du bare sende din ordre og gøre dig klar til at blive imponeret!

Hvad skriver jeg på fødselsdagsinvitationer?

Hvis du laver en personlig fødselsdagsinvitation, vil det gøre den lidt mere speciel at skrive en personlig, dybfølt besked ud over at skrive de grundlæggende detaljer. Til de grundlæggende detaljer skal du tilføje fødselarens navn, alder og adressen hvor festen finder sted. Som med alle invitationer skal du også tilføje RSVP.

Hvor hurtigt kan jeg få mine fødselsdagsinvitationer leveret?

Da vi trykker lokalt og leverer over hele Danmark, er vores leveringstider fastsat i henhold til hver region. Vi sørger for, at din ordre når frem til dig, så snart den er trykt. Når det er sagt, kan produktionstiden og forsendelsestiden med kurer nogle gange variere.

Hvad er fordelene ved at lave dine egne invitationer?

Uanset om du fejrer en fødselsdag, en milepæl i dit forhold eller en stor begivenhed i dit liv, kan du sætte et personligt præg på dine invitationer og fange festens tema ved at lave dem selv. Du har friheden til at lege med designet og tilføje en personlig besked, og dine gæster føler sig mere specielle, når de modtager invitationer, som du har lavet selv.

Kan jeg bestille en personaliseret prøve?

Vores kreative team og trykkeri kan tilbyde en prøve på en invitation, hvis du ønsker det, men det er mod betaling. Når kunstværket og teksten er placeret digitalt på kortet, kan de sende dig en e-prøve eller en fysisk prøve, afhængigt af dit behov. Du kan så fortælle vores teams, om der er behov for ændringer, før de færdiggør designet til tryk.

Var det ikke det, du ledte efter? Besøg vores hjælpecenter