do not visit
Bemærk, at ordrer, der afgives i dag, ankommer efter jul
Trykt i Danmark & 1 - 2 dage levering
8,0 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Personlige julekort og kalendere

Giv dine største minder som gaver på fotoprodukter

Dæk alle dine julebehov med Plus

Der er intet, der siger "Du er noget særligt for mig", som en gave, som ingen andre har 🎁
Med så mange produkter at vælge imellem og personliggøre, kan du få alle på din liste til at føle sig ekstra specielle i år, mens du får GRATIS forsendelse på alle dine juleindkøb.
Læs mere

Gaver til din familie

Der er intet bedre end at genopleve de øjeblikke, der får din familie til at smile. Gør disse øjeblikke og fotos til en smuk vægkalender eller en personlig fotobog med minder fra det forgangne år.

Gaver til dine venner

Vil du vise dine venner, at du holder af dem? Lav en collageplakat eller et lærred med billeder af jeres fælles yndlingsminder, eller giv dem en personlig vandflaske eller et personligt krus.

Gaver til de små

Nogle gange er det de små ting, der får vores små til at føle sig specielle. Tilføj et barns navn til deres tøj eller lav et helt unikt design. Bring magi ind i et børneværelse med vægkunst, der stimulerer deres kreativitet.

Gaver til mig

Glem ikke dig selv i år. Vælg mellem en række forskellige produkter og designs, personliggør dem med fotos, tekst eller et af vores trendy designs, og du vil skille dig ud på ingen tid.

Vælg en perfekt gave

Tilgængelig gennem vores mobilappJULEGAVE IDEER

Tænker du på gaver til jul? Det store spørgsmål er hvordan du finder den rigtige gave til dine nærmeste. Så hvorfor ikke overraske dem med noget helt særligt i julen? Ideen om at skabe den perfekte personlige gave er værd at overveje, især hvis du vil sikre dig, at gaven går fra under træet og lige til deres hjerter. Vi hos Optimalprint har et væld af perfekte gaveideer til alle.

PERSONLIGE GAVER, MEN HVORDAN?

Du behøver ikke lede længere, du er det rigtige sted! Vi har masser af usædvanlige muligheder for julegaver, der let kan tilpasses for at gøre modtageren af din gave glad. Start nu! Det er så nemt, du vil blive overrasket! Udforsk vores brede gaveprogram, vælg dine favoritter, gør det til dit eget med dine favorit fotos og tekst, og kryds navne af fra din liste af julegaver!

PERSONLIGE JULEGAVER TIL HAM OG HENDE

Kunst går aldrig af mode. Vores kunsttryk er en god gave, som bringer kunst ind i deres hjem! Du kan også forvandle vores personlige plakater til inspirerende plakater med budskaber i smukke bogstaver! Vælg mellem en af vores hundredvis af skabeloner, eller upload dit eget design for at sammensætte tryk. Personliggør gaven til dem der skal modtage gave. Her er nogle ideer:
1. Skab et design med hans eller hendes yndlings sangtekster for at dekorere væggene med stil og personlighed.
2. Skab en fotokollageplakat med billeder af alle de steder, han eller hun vil rejse til. Hvad med at kombinere det med nogle sjove stifter for at markere hver tur, de allerede har taget?
3. Brug dine bedste fotos til at designe en tankevækkende plakat med de bedste øjeblikke, I har tilbragt sammen. Eller bare tag det smukke foto, der ligger tæt på dit hjerte, tryk det på et lærred, og du er klar med en gave lige fra hjertet. Andre idéer til fantastiske gaver er personlige krus og drikkeservice!

PERSONLIGE JULEGAVER TIL BØRN

Gør julen særlig for de små! Se spændingen på deres søde ansigter med fotobøger til børn i julen. Slip din fantasi løs og design en fotobog med tema, der helt sikkert vil give et glimt i deres øjne. Hvad med at lave en fotobog med deres dyrebare kunstværker, så de har dem samlet ét sted til at vise frem? Eller endnu bedre, du kan vælge billeder af deres yndlingsfigurer, match dem med fotos og tekst for at fortælle en unik og personlig historie - det er den perfekte gave!

FULDEND DET MED ET FESTIVT JULEKORT

Når du er færdig med at skabe dine unikke og flotte julegaver, skal du sørge for at få dine julekort på plads. Vi har hundredvis af smukke og originale designs at vælge imellem, der kan tilpasses med dine personlige beskeder og fotos. Julen er virkelig lige om hjørnet, vi kan allerede høre juleklokkerne, så skynd dig!