do not visit

Op til-40% rabat | Udløb: 10/05

8,8 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed
Udskrevet i Danmark & Hurtig levering

De bedste julegaver 2019

En gave der har dit særpræg kan gøre en stor forskel. Gør din jul speciel med personlige kort og gaver til dem du holder af. Udvælg dit yndlingsdesign og tilpas dem som du ønsker.Læs mereOpdag vores store udvalg af julekort og gaver, og få dem til de bedste rabatter. God juleshopping!

Inspiration fra vores venner

Optimalprint har venner og glade kunder over hele verden. Det er dét som driver os, at gøre andre glade! Nogle af vores venner har delt deres kreative idéer omkring deres egne Optimalprint-produkter. Tag et kig på disse originale og personlige idéer og bliv inspireret. Del din unikke kreation med os på Instagram @optimalprint, #optimalprint og facebook.com/optimalprint.

Dejlige minder...

Vores første ferie som 5 skulle foreviges. Børnene taler så tit om vores tur til Spanien, så nu kan vi slå op i fotobogen og tænke tilbage på dejlige minder - @ninaclaires

Billede printet på lærred får et mere eksklusivt look...

efter at vi har fået børn er det blevet sååå meget nemmere at finde gaver til bedsteforældrene. De ønsker sig ikke andet end billeder af børnene og så er det genialt at man hos Optimalprint kan få sit billede printet på lærred! - @by.sofiehammer

Optimalprint har enormt hurtig levering, kvaliteten er høj og så er det super nemt.

En tradition hos os er at vi laver en årskalender for det næste år med billeder fra året der er gået. Det er virkelig en fantastisk måde at huske tilbage på alle de gode minder fra det forgående år samt at huske på at leve i nuet, for hold nu op hvor går det stærkt... - @triner2

Følg os og bliv inspireret

Deltag i os på Facebook og Instagram, og del din optimalprint oprettelse ved hjælp af #optimalprint. Find os på facebook.com/optimalprint og @optimalprint

Julegaveidéer

Tænker du på gaver til jul? Årstidens største spørgsmål er hvad venner og familie ønsker sig til jul. Så hvorfor ikke overraske dem med nogle ekstra specielle gaver i år? Det er værd at overveje at skabe den perfekte personlige gave. Familie og venner vil elske dem! Hos Optimalprint har vi perfekte gaveidéer til alle.

Personlige gaver, men hvordan?

Du er landet det helt rette sted! Vi har massevis af gaveidéer som nemt kan gøres personlige, og som vil begejstre modtageren. Så kom i gang! Det er så simpelt at du tror det er løgn! Udforsk vores store udvalg af gaver, udvælg din favorit, og gør den personlig med dine bedste billeder og tekst. Inden længe er du færdig med årets julegaver!

Personlige julegaver til hende og ham

Kunst går aldrig af mode. Vores Plakater er en god idé som bringer kunst ind i dit hjem! Du kan også forvandle vores personlige plakater til inspirerende beskeder i smukke skrifttyper! Vælg blandt hundredvis af skabeloner eller upload dit eget design, så du kan matche plakaten til modtageren af gaven.
Læs mereHer får du nogle idéer:
1. Skab et design med teksten fra hans eller hendes yndlingssang, så væggen kan indrettes med både stil og personlighed.
2. Saml en fotokollage med billeder af alle de steder han eller hun ønsker at besøge. Hvad med også at markere alle stederne de allerede har været?
3. Brug dine bedste billeder til at designe en betænksom plakat med jeres bedste øjeblikke sammen. Eller brug det fantastiske billede du elsker og få det lagt op på et lærred, klar med en gave direkte fra hjertet. Krus passer også perfekt som julegave!

Personlige julegaver til børn

De små gør julen helt speciel! Se deres ansigter lyse op med fotobøger til børn. Udfold din kreativitet og design en fotobog med tema der uden tvivl bliver et hit. Hvad med en fotobog af deres tegninger og anden kunst, så de har dem samlet ét sted? Eller hvad med at vælge billeder af deres yndlingsfigurer, blandet med billeder og tekst, som fortæller en unik og personlige historie - børnene vil elske det!

Gør det komplet med fine julekort

Når du er færdig med at skabe dine unikke og smukke julegaver, skal du sørge for at have dine julekort på plads. Vi har hundredvis af smukke og originale designs at vælge mellem, som kan gøres personlige med dine julehilsner og billeder. Julen og julehyggen er lige om hjørnet, så vent ikke for længe med julegaverne!

Download Optimalprint-appen & få adgang til vores bedste tilbud!

SEND MIG LINKET

Vi sender dig et link til at downloade appen. Ved at sende os dit nummer, accepterer du at modtage en automatisk engangsbesked, som indeholder linket til Optimalprint-appen. Standard SMS-takster kan forekomme.