do not visit
Bemærk, at ordrer, der afgives i dag, ankommer efter jul
Trykt i Danmark & 1 - 2 dage levering
7,2 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Personlige julekort og kalendere

Den mest mindeværdige julegave er personlig

Skab julegaver tidligt i år.

Den mest omsorgsfulde måde at sige det på

Når kortet betyder noget.

Bevar hvert eneste fantastiske øjeblik

Ud med generiske julegaver. Ind med personlige gaver.

Bliv inspireret af vores community og venner!

Vi vil meget gerne se dine kreationer! Del dine fotos og videoer, og inspirer andre via @optimalprint eller #optimalprint på Instagram, Facebook, TikTok eller Pinterest.

Brug for mere inspiration?

Fra hvordan man skriver et perfekt julekort til, hvordan man skaber unikke personaliserede gaver til dine kære. Tjek vores blog for at opdage mere.

Julegaveideer
Julegaveideer
Julegaver til familien – Find overraskelser til dine kære
Julegaver til familien – Find overraskelser til dine kære
Hvad kan man skrive i et julekort?
Hvad kan man skrive i et julekort?

Personlige julegaver, der viser, at du holder af dem

Hvis du leder efter den perfekte julegave til familien, en bedste ven, din yndlingsskolelærer eller hvem som helst, så har vi vores personaliserede julegaver til dig. Fra kort og fotobøger til krus, mobilcovers, fantastisk vægkunst og plakater - vores udvalg af personlige julegaver er den perfekte måde at vise dine kære, at du tænker på dem. Der er også noget for ethvert budget og enhver stil.


Hvad enten du er ude efter originale julegaveidéer, der får personer til at tale sammen om gaven, eller du ønsker sjove personaliserede gaver, der ikke bliver glemt i løbet af kort tid, vil du hos Optimalprint hurtigt finde noget, der passer til alle. Se vores omfattende udvalg af unikke gaver, og gør det til en jul som alle vil huske.

Stort udvalg af personlige julegaver

Fra vægkunst og fotobøger til krus, mobilcovers og tøj, indeholder vores udvalg af personlige julegaver noget for enhver smag. Hver vare giver dig mulighed for at personliggøre den, og nogle giver dig mulighed for at tilføje en personlig besked. Med et bredt udvalg af størrelser, materialer og ekstraudstyr til at gøre dine gaver endnu bedre, kan du skabe en virkelig personlig gave, der betyder noget for modtageren.


Er du klar til at sprede lidt festlig stemning? Rul videre for at opdage Optimalprints udvalg af personlige gaver til jul.

Fotobøger

Det bliver ikke meget bedre end en personaliseret fotobog som en festlig gave Vis de særlige minder som I har skabt gennem årene med en personlig gave, der bringer et smil frem på alles læber. Fotobøger fås i syv forskellige formater og med op til 200 sider, og du kan vælge mellem hårde eller bløde omslag samt kvadratiske og rektangulære design.

Vægkunst

Hvis du leder efter personlige julegaver, kan du overveje Vægkunst fra Optimalprints Studio Selection. Fra plakater til lærredstryk er der et bredt udvalg af imponerende kunstværker, som du kan personliggøre ved at tilpasse størrelse, materiale og orientering. Du kan endda skabe dit eget design ved at uploade dine yndlingsfotos for at fremstille skumtryk, trætryk, aluminiumstryk, tryk på plexiglastavle, lærredstryk eller fotoplakater. Tænk, at der var så stort et udvalg, når det kommer til personlige gaver.

Krus

Et personaliseret krus vil helt sikkert bringe et smil frem på læben og er ideelt til mødre, fædre, bedsteforældre, lærere og de fleste andre voksne, der elsker at drikke noget varmt! Med et udvalg af rejsekrus og keramiske krus samt muligheden for at tilføje dit eget foto vil disse personlige festlige gaver helt sikkert imponere alle omkring dig. Du kan endda tilføje tekst og grafik for det ultimative personlige touch.

Mobilcovers

Er du på udkig efter et personligt mobilcover personaliseret med initialer og grafik eller ønsker du at vise dine yndlingsbilleder fra ferien frem? Vores mobilcovers er fantastiske julegaver og passer perfekt til de fleste telefonmodeller. Desuden er det en fantastisk måde at vise din personlighed og stil på.

Tøj

Fra sportstøj til baby- og børnetøj, hoodies, sweatshirts og t-shirts er vores udvalg af tøj, der kan tilpasses, det perfekte valg til personlige julegaver til hende og personlige julegaver til ham. Vælg mellem en række forskellige stilarter og størrelser, upload dit eget design, eller vælg blandt vores færdige design.

Tasker

Leder du efter personaliserede gaver til mor til jul? Vores muleposer er det perfekte valg. De er fremstillet af let stof, som er nemt at vedligeholde, og du kan personliggøre hvert produkt med billeder og tekst. Du kan naturligvis også kigge i vores kollektion af fantastiske design og skabe dine egne personaliserede gaver til shopping og meget mere.

Spred den festlige stemning


Julen er en tid til at give, men med så mange gaveidéer er det en udfordring at finde noget, der føles specielt. Det er her Optimalprints udvalg af gaver kommer ind i billedet. Uanset om du leder efter personaliserede julegaver til mor, far eller bare har lyst til at forkæle dig selv, vil du blive overrasket over det store udvalg.

Familie

Der er ikke noget bedre end familier, der mødes i juletiden. Takket være vores personaliserede julegaver kan du mindes året der næsten er slut med en passende gave. Skab vægkunst med dine mest dyrebare billeder, eller design en kalender for det kommende år med babybilleder, så kan du bringe et smil frem på læberne af dine kære hver eneste dag. Fra personlige julegaver til mor til personlige julegaver til far og gaver til børnene, du finder noget til alle hos Optimalprint.

Venner

Findes der en bedre måde at vise dine venner, at du holder af dem end med personlige julegaver, du selv har lavet? Fra fotobøger til sjove t-shirts, mobilcovers og personlige julekort finder du noget, der passer til enhver stil og ethvert budget. Du kan endda købe en matchende gave til dig selv for at vise hvor stærke jeres bånd er!

Børn

Lad os se det i øjnene, børn er omgivet af legetøj, som de snart ikke gider lege med mere. Så hvad med at købe personlige julegaver, som de kan beholde for evigt? Uanset om det er en billedbog med deres milepæle eller et krus til at drikke af mens du læser godnathistorier for dem, vil børnene helt sikkert elske det, og det vil deres forældre også.

Dig

Hvem har sagt at du ikke også selv skal have en julegave? Vi siger det ikke til nogen, hvis du ikke gør det. Uanset om du ønsker en ny mulepose, et mobilcover eller vægkunst til at puste nyt liv i dit hjem, er der en personlig julegave til alle hos Optimalprint, og det gælder naturligvis også dig selv. Du fortjener det!

Personlige julegaveidéer, som alle vil elske

Med vores personlige julegaveidéer kan du vise dine kære, at du tænker på dem i denne særlige tid på året. Uanset om du vil sige tak for deres støtte eller få dem til at grine med en sjov gave, har vores udvalg af personlige julegaver lige det, du har brug for.


Det bliver ikke nemmere at personliggøre dine gaver. Du skal blot vælge dit yndlingsfoto, uploade det til onlineværktøjet og derefter vælge mellem et par funktioner som størrelse, materiale og andre premiums. Alle vores produkter bliver trykt her i Danmark og kommer med garanteret hurtig levering.


Optimalprints udvalg af personaliserede gaver fjerner stressen fra juleindkøbet. Vores gaver er virkelig unikke, overkommelige i pris og af højeste kvalitet. Uanset om du foretrækker moderne gaver eller ønsker noget, der er finurligt og levende, har vi et udvalg af personlige julegaver til alle. Køb nu og find personlige julegaver, der giver lidt ekstra festlig stemning.


Ofte stillede spørgsmål

1. Kan jeg inkludere en personlig gavebesked med min julegave?

Ja, det kan du sagtens! Hvad er en julegave uden en personlig besked, der passer til den? Du er velkommen til at tilføje en dybfølt besked eller et julecitat fra internettet for at fange årstidens ånd. Du kan også få trykt deres navn og tilføje et par linjer fra deres yndlingsjulesang for at gøre gaven endnu mere betænksom. En personlig besked eller tekst, vil styrke jeres bånd og gøre gaven endnu bedre.

2. Hvilke typer af personlige fotogaver til jul tilbyder Optimalprint?

Hos Optimalprint kan du finde et bredt udvalg af personlige julefotogaver som fotobøger, vægkunst som lærredstryk og plakater og fotokrus, der kan tilpasses, mobilcovers, kalendere, muleposer og tøj med tryk. Vælg de produkter, du ønsker at personliggøre til denne højtid, og begynd at personliggøre dem, med dine yndlingsbilleder af dine kære uden besvær. Vores online redigeringsværktøj er ikke bare nemt at bruge, men også gratis!

3. Vil flere personlige julegaver blive sendt sammen i en enkelt pakke?

Alle gaver sendes direkte til modtagerne, og emballagen kan variere, afhængigt af antallet af varer, der bestilles til hver modtager. Hvis du f.eks. bestiller et personligt krus og en personlig mulepose til en ven, kan vi blive nødt til at pakke kruset separat, ved at dække det med bobleplast og lægge det i en anden kasse end muleposen, for at beskytte det mod skader under transporten.

4. Hvordan bestiller jeg fotojulegaver fra Optimalprint?

At bestille julegaver med foto fra Optimalprint er en leg! Alt, hvad du skal gøre, er at gennemgå vores omfattende kollektion af fotogaveartikler, vælge dem du vil købe, tilpasse dem med dine personaliserede design og tekst, og bare tilføje dem til din indkøbskurv og betaling. Du kan få ordrerne leveret enten til dit hjem, eller direkte til dem, de er beregnet til.

5. Kan jeg sende julegaver internationalt?

Ja, du kan sende dine julegaver internationalt. Optimalprint leverer til adresser over hele kloden og trykker faktisk de fleste af varerne lokalt i mange lande. Vi sørger for, at trykningen sker så tæt på din leveringsadresse som muligt, men nogle produkter skal måske trykkes hos en trykpartner i et andet land, for at sikre, at du kun får sendt produkter af den bedste kvalitet.

Var det ikke det, du ledte efter? Besøg vores hjælpecenter