do not visit
50% rabatKode: KORTDK | Slutter: 03/03
Trykt i Danmark – hurtig levering
7,4 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Fantastisk kvalitet til overkommelige priser

Vælg en papirtype, der passer bedst til dit brevpapir: silkepapir har en glat overflade og en smuk finish, glansfuld papir får farverne til at se mere levende ud, og strålende hvidt mat papir er ideelt til kort uden fotos. Uanset hvilken papirtype du vælger, sørger vi for, at du får et fremragende slutprodukt til en overkommelig pris. Hver papirtype har en holdbarhed, der får dine kort til at se godt ud i lang tid. Årene kan gå, men dit baby takkekort vil altid se godt ud.

Ægte folie

Det bedste er lige blevet bedre! Premium kort med ægte folie som tilføjer 'lidt ekstra'. Vælg mellem guld, sølv eller kobber, hvad end der bedst matcher din smag.

Baby takkekort med afrundede hjørner

Det hele ligger i detaljerne! Vores kort med afrundede hjørner er prikken over i'et. Disse afrundede kanter på baby takkekort tilføjer et dejligt, minimalistisk strejf af nuttethed til en barnedåb eller et baby shower. Disse kort er æstetisk mere behagelige at se på og formidler omsorg og varme for den lille. De er alt andet end kedelige!

Det hele er i detaljerne

Vælg vores premium kraftpapir kuverter med synlig tekstur og naturlige fibre for en mere luksuriøs korrespondance. Konvolutter med struktur er kendt for at være dyre papirvarer, så hvis du bruger dem til dine baby takkekort, vil det gøre enhver lejlighed, som en dåbsceremoni eller baby shower, ekstra speciel. Disse luksuriøse konvolutter vil også give mere beskyttelse til det vedlagte kort med deres tykke, pudeagtige polstring.

Baby takkekort - lille stort mirakel

Der er kun få ting, der kan måle sig med spændingen og glæden hos et par, der skal til at byde et nyt barn velkommen til verden! Fra det øjeblik barnet ankommer, ønsker forældrene at dele deres glæde med alle omkring dem. Og en af de bedste måder at sprede glæden på er gennem personaliserede baby takkekort. Disse takkekort til baby kan være en måde at udtrykke taknemmelighed for de hilsner og gaver, man har modtaget, samtidig med at man viser den lille babys charme og søde personlighed frem. Hvis du er nybagt forælder, kan særlige baby takkekort være gode minder, der smukt fanger dit nyfødte barns personlighed. Her hos Optimalprint sætter vi en stor ære i at tilbyde en fremragende kollektion af baby takkekort og designskabeloner, som er klar til at blive personliggjort.

Baby takkekort - skab unikke og personlige takkekort til din lille guldklump

At oprette tilpassede baby takkekort online er en fantastisk måde at vise anerkendelse for den støtte og de gaver, du har modtaget efter fødslen. Hvis du spekulerer over, hvordan du skaber smukke takkekort til din nye baby, har vi nogle tips til dig!


Design: Start med at vælge et design eller tema til dit baby takkekort, der passer til din personlighed. Psssst... hvis du er forvirret og ønsker at involvere din baby, hvorfor så ikke også overveje deres mening? Her hos Optimalprint har vi masser af skabeloner, som du kan arbejde med, du vil helt sikkert blive imponeret af hver skabelon.


Personliggør: Når du har besluttet dig for designet, er det tid til at tilføje de personlige detaljer til dit takkekort til nyfødte. Tilføj dit barns navn, fødselsdato, en besked om taknemmelighed og meget mere for at udtrykke dine følelser. Åh! Og glem ikke det vigtigste trin - at tilføje et billede af din lille til baby takkekortene.


Brug materialer af høj kvalitet: Heldigvis behøver du ikke at bekymre dig om kvaliteten af baby takkekortene, fordi vi kun bruger det bedste papir og trykkvalitet til at føre din idé ud i livet. Vælg mellem silke, blank eller mat papir, og lad os gøre resten. Alle takkekort til babygaver trykkes lokalt i Danmark, og der er 100% tilfredshedsgaranti.


Bonustip: Hold designet på takkekortene til babygaver enkelt og letlæseligt. Tilføj ikke for mange detaljer, som ikke tjener et formål. Med en smule kreativitet kan du skabe mindeværdige ting, som folk vil værdsætte i årevis

Takkekort til nyfødte - del din glæde med personlige takkekort for din nyfødte

Hvis du ønsker at takke dine nærmeste ved hjælp af baby takkekort på den bedst mulige måde, er her nogle tips, du skal huske på.


Vær specifik: Når du skriver takkekort med et babyfoto, skal du være så specifik som muligt med hensyn til, hvad du takker personen for. Hvis du har fået en gave og gerne vil udtrykke din taknemmelighed for den, skal du nævne gaven i din besked. Dette vil gøre takkekort til babygaver mere personlige og hjertelige


Brug billeder: Uanset om det er et enkelt foto eller en collage, er det en fremragende idé at tilføje billeder til takkekort til babygaver, på den måde føles kortene mere personlige. Desuden vil alle elske de søde billeder af din lille baby på takkekortet.


Hold beskeden kort: Ligesom i design er enkelhed også det bedste her. Hold dit budskab specifikt, kort og sødt. Der er tider, hvor man kan skrive lange breve, men personlige baby takkekort er ikke stedet. Et par sætninger, der udtrykker din taknemmelighed, er nok.


Send kortene hurtigt: Det siger sig selv, at jo hurtigere du sender baby takkekortene ud, jo bedre er det. At sende kortet hurtigt viser, at du er taknemmelig for gaverne og de mange lykønskninger.

Baby foto takkekort - vis den lille frem med skræddersyede foto takkekort

Hvis du ønsker at personliggøre takkekort til nyfødte med billeder af din lille dreng eller pige, er du kommet til det rette sted. Vi har baby drenge takkekort,baby pige takkekort og pakker med baby takkekort. Men hvis I er et af de heldige par, der er blevet velsignet med tvillinger, har vi også kort i den kategori! Vi har en 'Ny' sektion, der indeholder alle de nyeste design og også en sektion med 'Bestsellere', hvis du leder efter inspiration.

Når dine venner og familie modtager dine baby takkekort, vil de blive begejstrede over at se et billede af jeres nye guldklump. Ved at tilføje et billede kan de dele glæden over din nye tilføjelse til familien og det tilføjer en følelsesmæssig forbindelse til din besked.


Dertil kommer, at inkludere et foto på dine baby takkekort med foto Danmark også kan fungere som et varigt minde for dine kære. De kan vise kortet frem på deres køleskab eller i et særligt album og se tilbage på det særlige øjeblik i mange år fremover.


Yderligere giver det at inkludere et foto på dine takkekort til baby dig mulighed for at vise din kreativitet og personlighed frem. Du kan bruge fotoet til at skabe et unikt og personligt design, der afspejler din stil og personlighed. Du kan tilføje særlige detaljer som filtre eller en personaliseret kant for at få dit kort til at skille sig ud.

Sig tak til dem, der gav din lille en særlig gave - takkekort til babygaver

Design af takkekort til en ny baby har aldrig været nemmere end hos Optimalprint. Det er vigtigt at takke dem, der har givet gaver til din baby, da det er en måde at vise taknemmelighed og påskønnelse for deres venlighed og betænksomhed. Et simpelt takkekort kan være med til at styrke dit forhold til modtageren og skabe et positivt indtryk af dig som forælder.


Det er også et eksempel på gode manerer og etikette og viser, at du værdsætter den indsats, som de har gjort for at vælge en gave til din baby. Ved at tage dig tid til at udtrykke din taknemmelighed skaber du også et varigt minde om begivenheden og om de mennesker, der delte din glæde. At sende et personligt takkekort giver dit budskab et individuelt præg og gør processen med at skrive takkekort sjovere.


Når barnet er blevet født, skal dåben snart planlægges. Uanset om det er en invitation til dåben eller et muntert takkekort for gaverne som I har modtaget, vil individuelt designede kort få et smil frem på alles læber. Og vi har også de rigtige kort på lager til de større børn: til skolestart, konfirmation eller studentereksamen - alle vil blive glade for at modtage dine kreativt og kærligt designede kort i postkassen.

Skab takkekort til alle begivenheder med Optimalprint

Der er så mange lejligheder og grunde til at sige tak. Udover fødslen af et barn er et bryllup en af dem. Har du fejret din store dag med alle dine venner og familie? Send disse mennesker en smule kærlighed i form af bryllups takkekort. På denne måde bringer du alle dine gæster tilbage til den romantiske stemning på den særlige dag. Det er nemt at designe kortene: Du kan enten lave dine egne design online eller bruge vores smartphone-app. Hos Optimalprint kan du designe og trykke takkekort til alle begivenheder. Vi giver dig altid den bedste kvalitet og tilbyder dig hurtig levering.


Køb dine personlige baby takkekort her på Optimalprint.dk og få dem leveret HURTIGT og GRATIS ved at tilmelde dig vores Optimalprint Plus-abonnement. Som Plus-abonnent får du også en udvidet 30 dages kvalitetsgaranti og andre spændende tilbud hele året rundt. Så vent ikke længere. Kom i gang med at skabe dine personlige takkekort med det samme!


Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bestille konvolutter til mine baby takkekort?

Ja, det kan man. Vi anbefaler, at du bruger konvolutter til dine baby takkekort, da det vil forbedre den samlede præsentation. Vi har et stort udvalg af konvolutter til gode priser, og du kan vælge den, der passer til dine personlige præferencer. Hvis du har brug for hjælp til at vælge den perfekte konvolut til dit kort, kan vores team komme med nyttige forslag. Bemærk venligst, at konvolutter ikke er inkluderet i din ordre, og at køb af disse vil føje et ekstra gebyr til den endelige pris.

Hvornår skal jeg sende baby takkekort?

Baby takkekort er ideelle til at takke venner, familie og gæster, der har deltaget i din babys dåbsceremoni eller baby shower, eller som har budt det nye familiemedlem velkommen med gaver. Det er en fin og omtænksom måde at udtrykke din taknemmelighed og påskønnelse på over for dem, der er med til at fejre din babys fødsel og milepælsøjeblikke, såsom din babys første ytring eller første skridt. Nogle gange kan folk ikke komme til festlighederne, men vil stadig ønske dig tillykke over telefonen eller e-mail. Så er det en god idé at sende en hilsen tilbage med et baby takkekort.

Hvorfor skal jeg sende baby takkekort?

At sende takkekort er en smuk måde at udtrykke sin taknemmelighed over for dem, der fejrer, at din baby er kommet til verden på. Disse kort viser folk, at du er taknemmelig for, at de har velsignet dit barn. Ud over at styrke relationer og skabe varige indtryk er det at sende baby takkekort en meningsfuld gestus, der bringer glæde til både afsender og modtagere.

Hvad skal jeg skrive i mine baby takkekort?

Det afhænger af, hvem du sender disse kort til. Er det et familiemedlem eller en ven, som har hjulpet dig på hospitalet før, under og efter fødslen? Så skriv et personligt, varmt takkekort, hvor du udtrykker, hvor taknemmelig du er for deres hjælp. Hvis du sender disse kort efter dåbsceremonien og vil takke alle for at deltage i begivenheden, skal du takke dem for deres tilstedeværelse og for at velsigne din lille ny.

Hvordan kan jeg designe mine egne baby takkekort på Optimalprint?

Det er en hurtig og nem proces at designe dine egne baby takkekort på Optimalprint. Alt, hvad du skal gøre, er at uploade dit foto og tilføje en personlig besked ved hjælp af vores brugervenlige redigeringsværktøj, så er du klar til at gå i gang. Vi forstår, at du som nybagte forældre kun har lidt tid til rådighed, så vi tilbyder en ligetil måde at lave personlige takkekort til babyer online. Du kan udforske en række designskabeloner, beskeder og farver for at personliggøre kortene til dine præferencer.

Er der nogen garanti for takkekortenes kvalitet?

i bruger kun førsteklasses materialer til alle vores kort og sikrer, at de er lavet af holdbart papir af høj kvalitet på 300 g/m² (gram pr. kvadratmeter). Vores forpligtelse til kvalitet garanterer, at de kort, du modtager, vil være af enestående kvalitet, så vores baby takkekort vil ikke være anderledes. Hvis du alligevel har spørgsmål om din bestilling, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil med glæde tilbyde en løsning og hjælpe dig på den bedst mulige måde.

Var det ikke det, du ledte efter? Besøg vores hjælpecenter