do not visit
60% rabatKode: KORTDK | Slutter: 30/06
Trykt i Danmark & 1 - 2 dage levering
7,2 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Fantastisk kvalitet til overkommelige priser

Vælg en papirtype, der passer bedst til dit brevpapir: silkepapir har en glat overflade og en smuk finish, glansfuld papir får farverne til at se mere levende ud, og strålende hvidt mat papir er ideelt til kort uden fotos.

Ægte folie

Det bedste er lige blevet bedre! Premium kort med ægte folie som tilføjer 'lidt ekstra'. Vælg mellem guld, sølv eller kobber, hvad end der bedst matcher din smag.

Afrundede hjørner

Det hele ligger i detaljerne! Vores kort med afrundede hjørner er prikken over i'et.

Det hele er i detaljerne

Vælg vores premium kraftpapir kuverter med synlig tekstur og naturlige fibre for en mere luksuriøs korrespondance

Lav personlige takkekort til konfirmationen

Der er mange dage i livet, som man ikke glemmer så hurtigt. Barnets fødsel, den første fødselsdag, barnedåben og meget mere. Mange øjeblikke brænder sig fast i vores hukommelse og er forankret der for evigt. Især hvis man er religiøs, er begivenheder omkring troen betydningsfulde og spiller en stor rolle for hele familien.


Konfirmationen er også en af dem: Som et ungt menighedsmedlem fejrer man sin offentlige bekendelse og går bevidst ind for troen.

Smukke konfirmationskort til en helt særlig lejlighedDenne vigtige, åndelige og følelsesmæssige begivenhed kan fejres af hele familien og vennerne. Velsignelsen i kirken, efterfulgt af lækker mad og timevis med fælles fejring, giver begivenheden en vidunderlig ramme. For at takke dine kære for deltagelsen, gaverne og lykønskningerne er takkekort til konfirmationen en perfekt måde. Hos Optimalprint kan du tilpasse og bestille kortene efter dine ønsker. Det er en unik måde at sige tak på.

Efter konfirmationen: Tak de mennesker, der har ledsaget dig på vejen til troenKonfirmationen er en vigtig milepæl i en troendes liv. På denne dag erklærer man offentligt sin tro og forpligter sig over for Gud og kirken. Det er en aktiv påtagelse af ansvaret for ens egen tro og en bekræftelse af den beslutning, som forældrene tog under dåben for mange år siden. Hvis det ikke er en grund til at fejre det, hvad er så?


Konfirmationen er ikke kun en religiøs begivenhed, det er også en stor fest, hvor hele familien samles for at glæde sig sammen med konfirmanden. Alle disse mennesker var ledsagere på vejen til en uafhængig tro. Med Optimalprints takkekort til konfirmationen kan du udtrykke taknemmelighed for deres støtte og den tid, I har delt under festlighederne. Desuden fungerer takkekortet som et vidunderligt minde, der vækker minder om den smukke dag længe efter, at den er gået.

Design dine egne takkekort til konfirmation - en meget personlig takVil du gerne takke dine gæster for den tid, I tilbragte sammen, og de lykønskninger, du fik i forbindelse med din konfirmation? Det er en smuk gestus. Og med de rigtige takkekort til konfirmationen kan du lægge ekstra vægt på din tak. I stedet for traditionelle kort har du hos Optimalprint mulighed for at gøre takkekortene utroligt personlige. Tilføj et billede til kortene, tak gæsterne med dine egne ord, og afslut takkekortet med et bibelvers, der igen understreger din holdning til troen.

Mange muligheder med Optimalprint: skabeloner og design for enhver smagHar du tænkt over, hvordan du skal designe et takkekort til konfirmationen i de sidste par dage?


Med Optimalprint er det nemmere, end du tror. Vores redigeringsværktøj har mange færdige designskabeloner, som du kan tilpasse til dine præferencer. Du kan vælge mellem forskellige design: fra meget farverige design til enkle motiver til kort med religiøse elementer, du kan udtrykke din tak på din egen måde.


Vores råd: Et takkekort til konfirmationen med et eller flere fotos er en særlig tak. Du kan bruge kortet til at vise de smukkeste billeder og øjeblikke fra dagen. Sådan et personligt takkekort med foto vil ikke samle støv i en skuffe, men vil uden tvivl finde en velfortjent plads på opslagstavlen eller køleskabet.

Find de rigtige ord til takkekortet til konfirmationenAf og til siger et billede mere end tusind ord. Ikke desto mindre giver vores takkekort til konfirmation plads nok til at udtrykke din tak til dine gæster. Når du designer dine takkekort, kan du vælge skrifttype og størrelse og tilpasse de enkelte tekstblokke på kortet efter dine ønsker. På den måde slipper du for at skrive i hånden, og du kan bruge kortene direkte.


Men hvad skriver man på takkekort til konfirmationen? Skriv din personlige tak med dine egne ord. Nogle gange er mindre mere her:


"Tak for alt",


"Tak for lykønskningerne med min konfirmation", eller


"Mange tak for at gøre fejringen af min konfirmation unik",


er blot et par forslag. Du kan selvfølgelig også tilføje en længere tekst til dine takkekort til konfirmationen. Hvis du ikke selv kan komme på noget, er salmer fra Bibelen en glimrende tilføjelse til at understrege den nye trosbekendelse gennem konfirmationen.

Bestil personlige konfirmationskort og sig tak på en særlig mådeNår du har bestilt dine takkekort til konfirmationen, trykker vi dem hurtigt. Du kan vælge mellem forskellige papirkvaliteter og bestille kuverter direkte til takkekort med foto. På den måde kan du sende kortene direkte til dine gæster, når du har modtaget dem.


For os hos Optimalprint er din tilfredshed altafgørende. Vi gør meget ud af at sikre, at hvert eneste takkekort bliver trykt med det bedst mulige resultat og et smukt udseende. For at du ikke skal være nervøs, tilbyder vi dig også en 100% kundetilfredshedsgaranti.

Personlige takkekort til enhver lejlighedI livet er der altid begivenheder, som vi gerne vil fejre sammen med venner og familie. Med de rette kort kan du give din fejring det ekstra touch.


Ud over takkekort til konfirmation finder du også invitationskort og takkekort til forskellige lejligheder, lige fra fødselsdage til bryllupper og dimissioner. Design dine egne personlige takkekort og vis dine venner og familie, hvor vigtige de er i dit liv.


For resten: Her kan du skabe andre smukke kort til alle slags lejligheder og i alle formater, farver og designs!