do not visit
Trykt i Danmark & 1 - 2 dage levering
7,2 / 10
Bedst når det gælder kundetilfredshed

Den mest mindeværdige julegave er personlig

Skab julegaver tidligt i år.

Giv dine største minder som gaver på fotoprodukter

Gaver til din familie

Der er intet bedre end at genopleve de øjeblikke, der får din familie til at smile. Gør disse øjeblikke og fotos til en smuk vægkalender eller en personlig fotobog med minder fra det forgangne år.

Gaver til dine venner

Vil du vise dine venner, at du holder af dem? Lav en collageplakat eller et lærred med billeder af jeres fælles yndlingsminder, eller giv dem en personlig vandflaske eller et personligt krus.

Gaver til de små

Nogle gange er det de små ting, der får vores små til at føle sig specielle. Tilføj et barns navn til deres tøj eller lav et helt unikt design. Bring magi til børnene ved at skabe krus med fotos, tekst og klistermærker, der vil fremstå som julemagi!

Gaver til mig

Glem ikke dig selv i år. Vælg mellem en række forskellige produkter og designs, personliggør dem med fotos, tekst eller et af vores trendy designs, og du vil skille dig ud på ingen tid.

Dækker alle dine juleindkøb og ind i 2024 med Plus

Julen er den tid, hvor man giver, og Plus er her for at hjælpe. Du kan tilmelde dig Plus og få GRATIS levering i hele 12 måneder - og du kan starte med alle dine juleindkøb. 🎁 Giv alle på din liste en gave, som de vil huske i mange år fremover, samtidig med at du holder dine omkostninger nede. Få mere at vide

Vælg en perfekt gave

Personlige julegaver, der viser, at du holder af dem

Hvis du leder efter den perfekte julegave til familien, en bedste ven, din yndlingsskolelærer eller hvem som helst, så har vi vores personaliserede julegaver til dig. Fra kort og fotobøger til krus, mobilcovers, fantastisk vægkunst og plakater - vores udvalg af personlige julegaver er den perfekte måde at vise dine kære, at du tænker på dem. Der er også noget for ethvert budget og enhver stil.


Hvad enten du er ude efter originale julegaveidéer, der får personer til at tale sammen om gaven, eller du ønsker sjove personaliserede gaver, der ikke bliver glemt i løbet af kort tid, vil du hos Optimalprint hurtigt finde noget, der passer til alle. Se vores omfattende udvalg af unikke gaver, og gør det til en jul som alle vil huske.

Stort udvalg af personlige julegaver

Fra vægkunst og fotobøger til krus, mobilcovers og tøj, indeholder vores udvalg af personlige julegaver noget for enhver smag. Hver vare giver dig mulighed for at personliggøre den, og nogle giver dig mulighed for at tilføje en personlig besked. Med et bredt udvalg af størrelser, materialer og ekstraudstyr til at gøre dine gaver endnu bedre, kan du skabe en virkelig personlig gave, der betyder noget for modtageren.


Er du klar til at sprede lidt festlig stemning? Rul videre for at opdage Optimalprints udvalg af personlige gaver til jul.

Fotobøger

Det bliver ikke meget bedre end en personaliseret fotobog som en festlig gave Vis de særlige minder som I har skabt gennem årene med en personlig gave, der bringer et smil frem på alles læber. Fotobøger fås i syv forskellige formater og med op til 200 sider, og du kan vælge mellem hårde eller bløde omslag samt kvadratiske og rektangulære design.

Vægkunst

Hvis du leder efter personlige julegaver, kan du overveje Vægkunst fra Optimalprints Studio Selection. Fra plakater til lærredstryk er der et bredt udvalg af imponerende kunstværker, som du kan personliggøre ved at tilpasse størrelse, materiale og orientering. Du kan endda skabe dit eget design ved at uploade dine yndlingsfotos for at fremstille skumtryk, trætryk, aluminiumstryk, tryk på plexiglastavle, lærredstryk eller fotoplakater. Tænk, at der var så stort et udvalg, når det kommer til personlige gaver.

Krus

Et personaliseret krus vil helt sikkert bringe et smil frem på læben og er ideelt til mødre, fædre, bedsteforældre, lærere og de fleste andre voksne, der elsker at drikke noget varmt! Med et udvalg af rejsekrus og keramiske krus samt muligheden for at tilføje dit eget foto vil disse personlige festlige gaver helt sikkert imponere alle omkring dig. Du kan endda tilføje tekst og grafik for det ultimative personlige touch.

Mobilcovers

Er du på udkig efter et personligt mobilcover personaliseret med initialer og grafik eller ønsker du at vise dine yndlingsbilleder fra ferien frem? Vores mobilcovers er fantastiske julegaver og passer perfekt til de fleste telefonmodeller. Desuden er det en fantastisk måde at vise din personlighed og stil på.

Tøj

Fra sportstøj til baby- og børnetøj, hoodies, sweatshirts og t-shirts er vores udvalg af tøj, der kan tilpasses, det perfekte valg til personlige julegaver til hende og personlige julegaver til ham. Vælg mellem en række forskellige stilarter og størrelser, upload dit eget design, eller vælg blandt vores færdige design.

Tasker

Leder du efter personaliserede gaver til mor til jul? Vores muleposer er det perfekte valg. De er fremstillet af let stof, som er nemt at vedligeholde, og du kan personliggøre hvert produkt med billeder og tekst. Du kan naturligvis også kigge i vores kollektion af fantastiske design og skabe dine egne personaliserede gaver til shopping og meget mere.

Spred den festlige stemning


Julen er en tid til at give, men med så mange gaveidéer er det en udfordring at finde noget, der føles specielt. Det er her Optimalprints udvalg af gaver kommer ind i billedet. Uanset om du leder efter personaliserede julegaver til mor, far eller bare har lyst til at forkæle dig selv, vil du blive overrasket over det store udvalg.

Familie

Der er ikke noget bedre end familier, der mødes i juletiden. Takket være vores personaliserede julegaver kan du mindes året der næsten er slut med en passende gave. Skab vægkunst med dine mest dyrebare billeder, eller design en kalender for det kommende år med babybilleder, så kan du bringe et smil frem på læberne af dine kære hver eneste dag. Fra personlige julegaver til mor til personlige julegaver til far og gaver til børnene, du finder noget til alle hos Optimalprint.

Venner

Findes der en bedre måde at vise dine venner, at du holder af dem end med personlige julegaver, du selv har lavet? Fra fotobøger til sjove t-shirts, mobilcovers og personlige julekort finder du noget, der passer til enhver stil og ethvert budget. Du kan endda købe en matchende gave til dig selv for at vise hvor stærke jeres bånd er!

Børn

Lad os se det i øjnene, børn er omgivet af legetøj, som de snart ikke gider lege med mere. Så hvad med at købe personlige julegaver, som de kan beholde for evigt? Uanset om det er en billedbog med deres milepæle eller et krus til at drikke af mens du læser godnathistorier for dem, vil børnene helt sikkert elske det, og det vil deres forældre også.

Dig

Hvem har sagt at du ikke også selv skal have en julegave? Vi siger det ikke til nogen, hvis du ikke gør det. Uanset om du ønsker en ny mulepose, et mobilcover eller vægkunst til at puste nyt liv i dit hjem, er der en personlig julegave til alle hos Optimalprint, og det gælder naturligvis også dig selv. Du fortjener det!

Personlige julegaveidéer, som alle vil elske

Med vores personlige julegaveidéer kan du vise dine kære, at du tænker på dem i denne særlige tid på året. Uanset om du vil sige tak for deres støtte eller få dem til at grine med en sjov gave, har vores udvalg af personlige julegaver lige det, du har brug for.


Det bliver ikke nemmere at personliggøre dine gaver. Du skal blot vælge dit yndlingsfoto, uploade det til onlineværktøjet og derefter vælge mellem et par funktioner som størrelse, materiale og andre premiums. Alle vores produkter bliver trykt her i Danmark og kommer med garanteret hurtig levering.


Optimalprints udvalg af personaliserede gaver fjerner stressen fra juleindkøbet. Vores gaver er virkelig unikke, overkommelige i pris og af højeste kvalitet. Uanset om du foretrækker moderne gaver eller ønsker noget, der er finurligt og levende, har vi et udvalg af personlige julegaver til alle. Køb nu og find personlige julegaver, der giver lidt ekstra festlig stemning.